Afișez toate cele 7 rezultate

Filtru
Închide

The Iconic Estate ~ Byzantium Rosé 2019

34,00 lei
“Byzantium Rosé” reda in culori si arome farmecul romantic al epocii Bizantine. De la inceput, vinul impresioneaza printr-o culoare roz-somon intense si un nas remarcabil de fructe rosii de padure, care redau prospetimea si savoare vinului in arome de zmeura, capsuni si cirese. In gust, vinul este sec, proaspat cu note finale florale si vegetale persistente. In acelasi timp, vinul se remarca printr-un echilibru perfect intre fruct si aciditate. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: salate, creveti in sos de lamaie sau piept de pui la gratar.
Închide

The Iconic Estate ~ Byzantium Rosso 2018

34,00 lei
“Byzantium Rosso” confera imaginea “opulentei” epocii Bizantine printr-un asamblaj rosu robust si cu o structura puternica. In pahar, vinul are o culoare rubinie intense, completata de un buchet de fructe coapte de padure, prune uscate (Feteasca Neagra) si piper negru (Shiraz). Gustul este bogat si complex cu note bine conturate de vanilie, ciocolata si lemn. Postgustul este lung cu note finale de menta si violete, ca urmare a prezentei soiului Cabernet Franc in asamblaj. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: roast beef, tartar de vita sau vanat. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

The Iconic Estate ~ Hyperion Cabernet Sauvignon 2015

70,00 lei
Un vin complex cu arome de mure, prune uscate si vanilie imbinate armonios cu note delicate de condimente si menta. Vinul va continua sa se dezvolte in sticla in urmatorii 5 ani, daca va fi pastrat in conditii optime. Temperatura de servire: 16-18˚C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie si vanat, retete condimentate sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Închide

The Iconic Estate ~ Hyperion Feteasca Neagra 2014

95,00 lei
Obtinut din cel mai valoros soi romanesc de struguri, vinul ne incanta cu arome ce amintesc de fructele proaspat culese, de cirese negre, coacaze si prune coapte. In gust si postgust, notele savuroase de fructe negre sunt completate cu cele de vanilie si condimente. Structura robusta, dar totodata fina este un deosebit suport al aromelor si ii confera vinului lungime si eleganta. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in baricuri din stejar frantuzesc. Temperatura de servire: 16-18˚C. Asocieri culinare: carne de vita, vanat la gratar, miel, branzeturi si paste cu sos de rosii. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Închide

The Iconic Estate ~ Hyperion Pinot Grigio 2017

66,00 lei
Un Pinot Grigio deosebit elegant, recolta anului 2017, obtinut din strugurii culesi manual in viile The Iconic Estate din regiunea Dealu Mare. Strugurii au avut niveluri diferite de coacere, recoltarea fiind facuta in doua etape, la o diferenta de doua saptamani. Elegant si complex, acest vin are arome placute de caise si mere verzi, delicate note florale toate impletite armonios pe un fundal usor mineral. Gust bine structurat cu senzatii racoritoare de citrice și fructe tropicale. Temperatura de servire: 6-8˚C. Asocieri culinare: terrine, preparate din carne alba, peste in sos si salate.
Închide

The Iconic Estate ~ Rhea Viognier 2017

50,00 lei
Un vin elegant, obtinut de pe prima plantatie de Viognier din Romania, in viile The Iconic Estate, definit de un buchet bogat de piersici, flori de portocal si mango, imbogatit cu note discrete tipice lemnului de stejar aduse de o cantitate mica de Viognier maturat in baricuri noi frantuzesti. Structura robusta bine echilibrata cu aciditatea vioaie si aromele fine de fructe coapte dau lungime vinului dupa degustare. Temperatura de servire: 6-8˚C. Asocieri culinare: preparate din fructe de mare, peste sau pui.
Închide

The Iconic Estate ~ Theia Chardonnay 2017

50,00 lei
Aromele intense de piersici bine coapte, pepene galben, banana si ananas sunt bine sustinute de structura robusta, dar totodata fina. Caracterul fructuos al vinului este frumos completat de notele de vanilie aduse de fermentarea si maturarea in baricuri de stejar frantuzesc. Finalul este lung, echilibrat si foarte complex in arome. Temperatura de servire: 6-8˚C. Asocieri culinare: peste sau pui, legume la gratar sau preparate din fructe de mare.