Afișez toate cele 4 rezultate

Filtru
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Dell Emilia Dolce

35,00 lei
Un vin spumant rosu-rubiniu, cu perlaj continuu. Nasul este fructat si intens, iar gustul este proaspat si armonios. Temperatura de servire: 8 °C. Asocieri culinare: deserturi, paste, pizza. Vinificate prin metoda Charmat, in tancuri de inox, cu adaos de must si drojdii selectionate la 18 °C.
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Reggiano Dolce

49,00 lei
Vin spumant rosu-rubiniu, avand un nas fructat si intens si un gust proaspat si crocant. Temperatura de servire: 8 °C. Asocieri culinare: deserturi, paste, pizza. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor rosii, urmata de metoda Charmat, in tancuri de inox cu adaos de must si drojdii selectionate la 18 °C.
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Remigio 100 Grasparossa Secco

50,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu irizatii violet, note proaspete fructate si arome intense de violete si zmeura. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, charcuterie, paste. Stil de vinificare: prima si a doua fermentare au loc in acelasi timp in tancuri de inox, cu adaos de drojdii selectionate la 18 °C.
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Rosso Terra Calda

60,00 lei
Un vin spumant rosu-rubiniu inchis. Nasul are caracter persistent si fructat. Gustul este corpolent, matasos, cu taninuri usoare. Temperatura de servire: 8 °C. Asocieri culinare: antipasti, charcuterie, paste, pizza, porc. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor rosii, cu maceratie de lunga durata, urmata de metoda Charmat in tancuri de inox, cu adaos de must si drojdii selectionate la 18 °C.