Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
Închide

Jermann ~ Chardonnay 2019 Venezia Giulia

130,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor, cu irizatii verzui. Nasul ofera note de banane cat e tanar si arome intense de mere aurii la maturitate. Gustul este corpolent si intens, cu final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: crustacee, peste. Vinificare clasica, tipica vinurilor albe. Contactul cu stejarul este evitat pentru a pastra prospetimea caracteristica soiului.
Închide

Jermann ~ Pinot Grigio 2019 Venezia Giulia

120,00 lei
Se deschide cu o culoare galben pai, cu o usoara tenta rozalie si un miros intens si fructat ce persista. Din punct de vedere gustativ este sec, echilibrat si corpolent. Temperatura de servire: 7 - 10°C. Asocieri culinare: ciuperci, crustacee, fructe de mare, pește. Stil de vinificare: Vinificare partiala pe pielita, in cuve din otel inoxidabil, pentru pastrarea prospetimii caracteristice soiului.
Închide

Jermann ~ Sauvignon 2018 Venezia Giulia

130,00 lei
Un vin galben-pai, cu usoare irizatii verzui. Buchetul este intens, fructat si persistent, cu note de soc. Gustul este corpolent, sec, elegant si echilibrat. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Vinificare clasica, tipica vinurilor albe. Contactul cu stejarul este evitat pentru a pastra prospetimea caracteristica soiului.
Închide

Jermann ~ Vintage Tunina 2017 Venezia Giulia

310,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii aurii. Buchetul este intens, amplu, elegant si persistent, cu note de miere si flori salbatice. Gustul este corpolent, sec si echilibrat, cu final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: peste, pui, trufe. Stil de vinificare: Selectia riguroasa a strugurilor are loc la doua saptamani dupa recolta principala.
Închide

Jermann ~ W… Dreams… 2015 Venezia Giulia

295,00 lei
Un vin galben-pai, cu un nas complex, elegant si rafinat, avand note de fructe coapte, vanilie si unt topit. Gustul este proaspat, cu arome de fructe coapte si vanilie, cu final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, fructe de mare, homar, peste, risotto. Stil de vinificare: Fermentat si maturat 11 luni in butoaie mici de stejar francez de 300 L.