Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Gramma ~ Cuvee Visan Rose 2019

35,00 lei
Mireasma fructelor de zmeura și capșuni starnesc fiorul dragostei si al bucuriei. Unicitatea rose-ului Gramma ce il face perfect pentru o pata de culoare in toate conversatiile. Un vin racoritor avand o culoare deosebita de rose si aroma de zmeura si capsuna. Gustativ predomina senzatiile dulci, dar apoi evolueaza spre o aciditate verde de carcei de vita de vie cu postgust proaspat racoritor. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate din peste, fructe de mare sau carne de curcan, paste cu sosuri albe sau brânzeturi tinere asociate cu fructe confiate.
Închide

Gramma ~ Cuvee Visan Rosu 2017

42,00 lei
Un vin proaspat cu aroma de fructe rosii, in special cirese negre si prune uscate, avand o culoarea roșie vișinie. Gustul este sec, intens, rotund cu arome predominante de cirese negre si prune uscate, urmate de vanilie si taninuri catifelate. Postgustul este lung cu note final fructate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din porc, vita sau vanat.
Închide

Gramma ~ Feteasca Neagra 2018

55,00 lei
Un vin proaspat cu arome de fructe rosii, în special cirese negre si prune uscate si ușor afumat. Gustul este intens, in care predomina notele de cirese negre, prune uscate, ciocolata si cafea, avand onctuozitate, textura si persistenta ridicata. Postgustul este lung cu note delicat condimentate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din vita, porc sau vanat in sos de vin rosu.