Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Caol Ila ~ Whisky 12 YO 43% 0.7L

234,00 lei
Acest single malt maturat timp de 12 ani a fost lansat in 2002. Nasul este proaspat, cu note de plante, frunze de menta maruntite, iarba proaspat taiata, frunze de trabuc si coaja de lamaie. Notele de palatin sunt afumate, cu indicii dulci. Finish-ul este lung, piperat si cald.
Închide

Lagavulin ~ Whisky 16 YO 43% 0.7L

320,00 lei
Un single malt invechit timp de 16 ani, foarte cautat, cu fumul de turba proeminent, tipic sudului Islay, dar care ofera si bogatie si uscaciune, ceea ce il transforma intr-un whisky cu adevarat interesant. Daca sunteti in cautarea unei combinatii culinare pentru acesta, incercati branzeturi albastre sarate cu aroma intensa, care completeaza minunat caracterul intens, bogat in turba, dulce si sarat al acestui Lagavulin.
Închide

Laphroiag 10 Years 40% 0.7L

176,00 lei
Laphroaig sunt cunoscuți pentru malturile lor medicinale, iar clasicul de 10 ani nu face exceptie. Nasul se deschide pe note de turba fumurie. Exista condimente si lemn dulce, precum si o nota predominanta de sare. Acest whisky a devenit usor mai dulce in ultimii ani si apare frumos pe nas, in mijlocul clasicului iod si a fumului rece de lemn. Notele de palatin sunt conduse de alge marine, cu un indiciu de inghetata de vanilie. Stejarul este in prim-plan in timp ce tineti acest whisky pe limba. Se dezvolta o crestere aromelor de cardamom, piper negru si ardei iute. Finish-ul este lung si uscat, pe masura ce notele savuroase, gudronate se acumuleaza cu o complexitate de iod. Singurul malt din gama Laphroaig pe care John Campbell il recomanda cu apa, oferind o gama "orbitoare" de arome suplimentare.