Afișez toate cele 9 rezultate

Filtru
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La 50/50 2016

83,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Buchetul etaleaza note proaspete de ardei, cu tonuri ample de fructe negre si lemn dulce. Gustul are corpolenta medie, taninuri ferme si final carnos sec. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, charcuterie, mezze, miel, porc, ragu, rata, vita. Stil de vinificare: Vinificat si maturat in tancuri de inox.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La Ciaude 2008

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis. Buchetul prezinta note proaspete si intense de fructe negre de padure completate de lemn dulce, alune, violete, liliac, cu accente picante de vanilie. Gustul este echilibrat, cu aciditate buna, delicat, cu arome picante de piper pe final. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, miel, paste, porc, terine. Stil de vinificare: Invechit 80% in stejar, 20% in inox.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La Ciaude 2017

133,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis. Buchetul prezinta note proaspete si intense de fructe negre de padure completate de lemn dulce, alune, violete, liliac, cu accente picante de vanilie. Gustul este echilibrat, cu aciditate buna, delicat, cu arome picante de piper pe final. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, miel, paste, porc, terine. Stil de vinificare: Invechit 80% in stejar, 20% in inox.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La CinsO 2017

87,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu un buchet complex si elegant. Gustul are corpolenta medie, este proaspat si viu, cu aciditate buna, arome intense de condimente si ierburi, insotite de accente de fructe negre. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciuperci, miel, porc, ragu, rata, vita. Stil de vinificare: Vinificat si maturat in tancuri de inox.
Închide

Domaine Anne Gros & Jean-Paul Tollot ~ La Grenache 8 2017

87,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note bogate de coacaze negre, capsune, flori si tonuri de gem. Gustul este suculent si proaspat, avand corpolenta medie. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, charcuterie, ciuperci, mezze, porc, ragu, terine, vita. Stil de vinificare: Vinificat si maturat in tancuri de inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Blanc 2018

40,00 lei
Un vin galben pal. Buchetul este placut, cu note de pere, condimente si flori. Gustul este delicat, echilibrat si proaspat. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, salate. Vinificat in inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Cuvee Excellence 2019

59,00 lei
Un vin rose stralucitor, cu note de fructe rosii, coacaze si zmeura. Gustul este proaspat, fructat si delicat. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: barbeque, pui, salamuri proaspete, paste, pizza, salate, sufleuri, antipasti, carne alba. Stil de vinificare: Vinificat in cuve de inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Rose 2019

41,00 lei
Un vin rose stralucitor cu note de fructe rosii, coacaze si zmeura. Gustul este proaspat, fructat si delicat. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, barbeque, carne alba, paste, pizza, pui, salamuri proaspete, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat in inox.
Închide

Fontesole ~ Prieure Saint-Hippolyte Rouge 2016

39,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de coacaze si piper alb. Gustul este bine structurat, destul de concentrat, rotund, bogat si cu un final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, paste, pizza, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: fermentat la temperatura controlata in inox intre 15 si 20 de zile.