Afișez toate cele 11 rezultate

Filtru
Închide

Bellavista ~ Alma Cuvee Brut Franciacorta

195,00 lei
Un vin galben pal, cu reflexii verzui si perlaj fin si continuu. Buchetul are o intensitate pronuntata, cu note de fruct copt, bezea, patiserie si citrice confiate. In gust regasim aceleasi arome olfactive, completate de textura cremoasa si senzatia de crocant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, homar, peste, salate, sushi. Stil de vinificare: Bellavista are la dispozitie in fiecare an de productie 120 de vinuri de baza la care se adauga cel putin 20 de selectii din anii precedenti. Pentru Alma Gran Cuvee, producatorul foloseste cel putin 75 dintre acestea cu mentiunea ca vinurile 'reserve' domina caracterul final al vinului. Pentru acest Gran Cuvee, cel putin 35% din vinurile pe care producatorul le are la dispozitie pentru asamblaj sunt invechite in mici butoaie de stejar alb ce au o vechime de minim 35 de ani.
Închide

Bellavista ~ Cuvee Rose Brut 2013 Franciacorta

260,00 lei
Un vin roz pal, cu perlaj dens, bule foarte mici si persistente. Buchetul are o intensitate pronuntata, cu note de piersici albe, fructe rosii, citrice, petale de trandafiri, mere si paine prajita. Gustul este sec, fara a fi agresiv, cu o puternica nota de prospetime, rafinat, armonios si extrem de elegant, cu arome delicate de coacaze negre si migdale dulci. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, peste, sushi. Stil de vinificare: Este asamblat din minimum 30 dintre cele mai atent selectionate vinuri si parcele, cateva fiind fermentate si maturate in butoaie mici de stejar alb. Este produs in cantitati limitate si maturat pentru minim 5 ani inainte de lansare.
Închide

Ca dei Frati ~ Cuvee dei Frati Brut

133,00 lei
Un vin galben deschis, cu perlaj bogat. Nasul este intens, cu arome de patiserie, biscuiti si nuci. Gustul este bine echilibrat, cu o aciditate ridicata, ce completeaza aromele de patiserie si nuci. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, legume, peste. Stil de vinificare: Vinificat prin metoda traditionala. Fermentarea alcoolica si cea malolactica iau parte atat in inox cat si in stejar. 24 de luni pe drojdii fine in sticla, iar dupa degorjare, alte 4 luni de invechire in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ I Frati 2019

77,00 lei
Un vin galben-auriu pal. Buchetul este concentrat dar proaspat, cu note de flori albe, piersici si lamai coapte. Gustul este echilibrat, cu savoare intensa si aciditate. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: paste, peste. Stil de vinificare: Maturat pentru 6 luni in inox pe drojdii, urmate de 2 luni in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ Pratto 2018 Benaco Bresciano

109,00 lei
Un vin galben pal, cu note de fructe tropicale, insotite de accente minerale si vegetale. Gustul are textura densa, senzatie usor dulce, aciditate buna, echilibru perfect, final lung, cu savoare florala si minerala. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, paste, peste. Stil de vinificare: Maturat timp de 12 luni in "barriques" pentru Turbiana si Chardonnay si in inox pentru Sauvignon. Asamblajul este realizat chiar inainte de imbuteliere. Invechit timp de 6 luni in sticla inainte de lansare.
Închide

Ca dei Frati ~ Rosa dei Frati 2019 Riviera del Garda Bresciano

79,00 lei
Un vin roz-somon, cu reflexii de carmin si note de flori de paducel, mar verde, migdale si cirese salbatice. Gustul este proaspat si savuros, cu aciditatie vie si note de fructe rosii mici. Temperatura de servire: 10 - 12 °C. Asocieri culinare: carne alba legume, paste, peste, pui, risotto, salamuri proaspete. Stil de vinificare: Scurta perioada de macerare pentru extractia culorii. Fermentat in inox si fermentat malolactica pentru 80% din vin. Pastrat 6 luni in tancuri si alte 2 in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ Rose Cuvee dei Frati Brut

133,00 lei
Un vin rose-somon, cu note intense de fructe rosii, trandafiri si minerale. Gustul este echilibrat, cu aciditate buna, arome florale si fructate, cu final placut mineral. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Vinificat prin metoda clasica. Macerat usor, pentru a permite contactul cu pielita. Maturat pentru 24 luni pe drojdii fine in sticla, urmate de alte 4 luni dupa degorjare.
Închide

Ca dei Frati ~ Tre Filer 2017

90,00 lei
Un vin galben-auriu intens, cu note intense de caise confiate, miere, alune si vanilie. Gustul are textura delicata, oferind o senzatie dulce echilibrata si un final lung, cu savoare fructata. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: 12 luni in butoaie de stejar Allier, urmate de 12 luni in sticla.
Închide

Contadi Castaldi ~ Franciacorta Brut

133,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui, perlaj fin si persistent. Nasul etaleaza note de citrice, piersici si piper verde. Gustul este corpolent si rafinat, cu final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 20-26 de luni pe drojdii.
Închide

Contadi Castaldi ~ Franciacorta Brut Rose

157,00 lei
Un spumant rose stralucitor, cu perlaj fin si persistent. In nas se regasesc note distincte de fructe de padure, petale de trandafiri si usoare arome de mar si fructe tropicale. Gustul este structurat si clar, usor picant si senzual, cu final lung si echilibrat. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 24-30 de luni pe drojdii.
Închide

Contadi Castaldi ~ Saten 2012 Franciacorta

165,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor, cu perlaj fin si persistent. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de paducel, coaja de paine, mere, smochine uscate, alune si tonuri balsamice si de paducel. Gustul este delicat, cu arome placute, final lung si intens. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 30-36 de luni pe drojdii.