Afișez toate cele 4 rezultate

Filtru
Închide

Silverlake ~ Sauvignon Blanc 2019

48,00 lei
Silverlake Sauvignon Blanc este un vin alb produs in regiunea Marlborough din Noua Zeelanda de catre producatorul Domaine Villa Maria. De la inceput este un usor, proaspat si elegant, cu arome intense de ananas, piersica, lamaie, coacaze negre si iarba verde. Gust rotund si armonios cu senzatii invioratoare de citrice. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: vinul poate fi savurat ca aperitiv in zilele calde de vara şi se potriveşte foarte bine cu preparate pe baza de fructe de mare.
Închide

Villa Maria ~ Private Bin Pinot Noir 2015

64,00 lei
Villa Maria Private Bin Pinot Noir 2015 este un vin cu o personalitate foarte animata, un vin care se exprima in note de capsuni, zmeura, si cirese rosii in buchet. Culoarea sa este rubinie deschisa, cu reflexii violet. In esenta, corpul exprima rafinament cu note finale de boabe de cafea si ciocolata neagra. Personalitatea sa este completata si de taninurile catifelate si usoare urme de ierburi aromatice uscate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se recomanda servirea vinului alaturi de preparate din miel, de vita, vanat, rata, iepure si vanat. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Villa Maria ~ Private Bin Sauvignon Blanc 2019

58,00 lei
Dupa primele note usor minerale, acest vin explodeaza cu arome de fructe tropicale coapte şi agrişe, la nivel gustativ fiind revigorant, picant, amintind de coaja de lamaie rasa şi dovedind o excelenta persistenta aromatica intensa. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: este un vin perfect ca aperitiv, servit bine racit in zilele toride de vara. Aromele proaspete si vegetale sunt puse in valoare alaturi de majoritatea salatelor. In timp ce notele de fructe tropicale bine coapte completeaza multe din retetele bazate pe peste.
Închide

Wild Rock ~ Sauvignon Blanc Wild Rock 2019

65,00 lei
Un vin galben-pai, cu irizatii verzui, avand note proaspete de piersici albe, frunza de coacaz negru, ierburi proaspete si arome minerale. Gustul este echilibrat, cu aciditate proaspata, arome intense de mar si citrice, cu final delicat. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: peste, fructe de mare, crustacee, antipasti, sushi.