Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Craggy Range ~ Sauvignon Blanc Te Muna 2019

92,00 lei
Un vin galben-pai, cu irizatii verzi. Nasul prezinta note placute de flori de citrice, limeta, iasomie si note subtile de miere. Gustul ofera arome subtile de limeta si grepfrut proaspete, echilibrate de textura minerala. Cu final sec, proaspat si lung. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, peste, sushi. Stil de vinificare: Fermentat in cuve de inox, butoaie de stejar francez si barriques cu drojdii selectionate si naturale. Maturat 5 luni in barriques (2% nou).
Închide

Craggy Range ~ Syrah Gimblett Gravels 2011

145,00 lei
Rosu inchis, cu tente violacee. Arome complexe de coacaze negre, condimente, cacao si argila. Bogat, cu note de fructe negre dulci, cu aciditate echilibrata si taninuri fine. Temperatură servire:15 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, miel, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentare in cuve de inox cu drojdii selectionate. Maturare 17 luni in butoaie de stejar (22% noi).
Închide

Wild Rock ~ Pinot Noir Cupids Arrow 2016

86,00 lei
Un vin rosu intens, cu irizatii stralucitoare si note dulci de cirese negre, violete si lemn uscat. Gustul este rotund, cu fruct dulce pregnant si taninuri ferme. Temperatura de servire: Temperatura de servire: 13-15 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, curcan, miel, rata, trufe, vanat. Fermentat in cuve de inox.