Afișez toate cele 6 rezultate

Filtru
Închide

Alamos Catena Wines ~ Alamos Chardonnay 2018

55,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note de fructe tropicale coapte, citrice si note florale. Gustul este corpolent, bogat, cu arome concentrate de pere coapte, smochine si usoare arome de vanilie si lemn. Finalul este curat si proaspat cu aciditate vie. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Temperatura medie de fermentare: 14ºC. Maturat pentru 6-9 luni in stejar frantuzesc si american. Contact prelungit cu drojdiile cu battonage regulat.
Închide

Alamos Catena Wines ~ Alamos Malbec 2018

57,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis, cu irizatii violacee. Nasul ofera note proaspete de cirese negre, note florale si de stejar. Gustul este corpolent, cu arome concentrate de coacaze si zmeura neagra, avand tonuri delicate de ciocolata si condimente dulci. Finalul dezvaluie taninuri coapte si matasoase. Temperatura de servire: 15-18 °C. Stil de vinificare: Macerat 2 zile la rece, fermentat 9-15 zile si maturat 6-9 luni in stejar francez si american.
Închide

Bodega Catena Zapata ~ Catena Chardonnay 2017

75,00 lei
Un vin galben-pai intens, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note concentrate de citrice coapte, miere, fructe tropicale, piersici, flori albe si vanilie. In gust, aromele de citrice si fructe cu sambure domina palatul, urmate de note de pere, pepene copt, condimente dulci si stejar. Finalul este proaspat si mineral. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carpaccio, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Stil de vinificare: Fermentat pe drojdii naturale fine, in stejar si inox. Maturat pentru 10 luni in stejar frantuzesc (ciclul I, II si III). 40% nu trece prin fermentatia malolactica.
Închide

Bodega Catena Zapata ~ Catena Malbec 2017

92,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens. Nasul prezinta note intense de fructe negre si rosii coapte acompaniate de note delicate de violete, lavanda, vanilie si moca.Gustul este bogat, concentrat cu arome de afine, mure si note de condimente dulci si piele. Finalul lung este caracterizat de aciditatea vie, taninurile matasoase bine integrate si mineralitatea pietroasa. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, miel, paste, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat pentru 5 zile la rece. Fermentat (drojdii naturale) pentru 26 de zile urmate de alte 24 de zile de post macerare. Maturat pentru 12-14 luni in stejar frantuzesc (ciclul I,II si III).
-24%
Închide

Trapiche ~ Cabernet Sauvignon 2017

34,00 lei 26,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Trapiche este un vin rosu sec, elegant cu o culoare rosie rubinie intensa si un nas de fructe negre si condimente. In gust este fin si echilibrat, cu postgust lung si placut. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: insoteste perfect carnea rosie la gratar, legumele inabusite in vin rosu sau branzeturile usor maturate.
-24%
Închide

Trapiche ~ Malbec 2019

34,00 lei 26,00 lei
Soi reprezentativ pentru Argentina, Malbec din gama Trapiche este un vin bogat, de culoare rosiatica, cu nuanțe violete, dar si rosii de prune si cirese. Gustativ ne ofera o atingere de trufe si vanilie, in postgust. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se recomanda servirea alaturi de preparate la gratar, de asemenea si cu paste. Ideal si alaturi de branzeturi maturate, precum Gouda, Edam sau Gruyere.