Hermeziu ~ C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce 2019
C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce ne surprinde printr-o culoare roz deschisa, foita de ceapa, completata de o aroma intensa florala de petale de trandafiri. Gustul este placut, intens, cu arome fructate persistente accentuate de zaharul rezidual. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: deserturi pe baza de ciocolata fondanta, trufe de ciocolata, creme de ciocolata, produse de patiserie, foie gras, branzeturi cu mucegai albastru.
Hermeziu ~ C’est Soir Busuioaca de Bohotin sec 2019
Busuioaca de Bohotin in varianta sec din colectia C’est Soir impresioneaza printr-o culoare roz deschis, foita de ceapa, urmata de un nas plin in care predomina aromele florale. Gustul este sec, rotund, cu un echilibru excelent intre aciditate si aromele de piersici rascoapte, busuioc si discret de migdale. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: branzeturi aromatizate, millefeuille cu fructe, piept de rata, risotto cu fructe de mare, preparate cu ficat de pui si rata.
Hermeziu ~ C’est Soir Cabernet Sauvignon 2019
Cabernet Sauvignon din gama C’est Soir vinificat in rosé se dezvaluie in pahar printr-o culoare roz-somon cu nuante deschise si un nas cu arome bine conturate de capsuni si zmeura. Corpul este mediu, sustinut de o aciditate placuta si note finale de fructe rosii de padure persistente. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate.
Hermeziu ~ Cabernet Sauvignon 2018
Un Cabernet Sauvignon, obtinut prin macerare si fermentatie alcoolica pentru 8-9 zile la temperatura de 25°C. Are o culoare rosu rubiniu intens stralucitor, aroma intensa si eleganta, caracteristica cu fructe de padure si cirese. Gustul este sec, textura consistenta, complex cu taninuri tinere și post gust de lungă durată. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: carne rosie, fripturi sau gratar in sange, vita/porc/vanat, mancaruri grase, paste cu sos, branzeturi mature, ciocolata neagra.
Hermeziu ~ Chardonnay 2019
Varianta de Chardonnay din colectia Hermeziu este creata prin presare menajata cu presa pneumatica cu membrana. Are o culoare galben-pai cu nuante verzui si aroma intensa, bogata in note florale, note olfactive speciale. Are gust caracteristic de unt proaspat, aciditate sustinuta si persistenta foarte buna in retrogust. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: platouri lejere, peste gras sau carne de porc.
Hermeziu ~ Feteasca Alba 2019
Vin alb, sec. Are o culoare alb-verzui, stralucitoare, aroma proaspata, florala, fan cosit. Gustul este crocant, placut, intensitatea si structura buna. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate traditionale din peste, pui sau curcan.
Hermeziu ~ Feteasca Neagra Rose 2019
Vin rose, demisec cu o culoare roz-somon, aroma proaspata, fructata, cu nuante de capsuni si zmeura. Gustul este placut, proaspat, sustinut de o aciditate placuta si are persistenta foarte buna. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: paste, peste, sushimi, fructe de mare.
Hermeziu ~ Ravase Chardonnay 2018
Ravase Chardonnay este un vin alb demisec. Are o culoare galben-pai cu nuante verzui, aroma intensa, fresh, bogata in note florale, note de grapefruit, caise, citrice si note olfactive speciale. Are gust caracteristic de unt proaspat, aciditate sustinuta si persistenta foarte buna in retrogust. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: platouri lejere, peste gras sau carne de porc.
Hermeziu ~ Ravase Feteasca Neagra 2018
Hermeziu Ravase Feteasca Neagra este un vin rosu, demisec cu o culoare rosie intensa, aroma intensa, placuta, cu note fructate si note de vanilie, cafea, pruna afumata si ciocolata. Gustul are structura medie, este elegant, echilibrat, cu taninuri moi si persistenta buna. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: preparate pe baza de carne rosie si branzeturi maturate.
Hermeziu ~ Ravase Feteasca Neagra Rose 2017
Vin rose, demisec cu o culoare roz intens, aroma florala, gust placut de capsune si aciditate sustinuta ce ii confera prospetime. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie usoara, branza cu arome si mucegaiuri, ciocolata alba.
Hermeziu ~ Ravase Feteasca Regala 2019
Ravase Feteasca Regala este un vin alb demisec cu o culoare galben verzui, aroma puternica florala si gust placut de fructe cu pulpa alba. Temperatura de servire: 10-13°C. Asocieri culinare: preparate cu carne alba, peste, paste in sos alb.
Hermeziu ~ Ravase Traminer 2019
Hermeziu Ravase Traminer are o culoare alb-verzui deschis, limpede, aroma eleganta, caracterizata de note de roze si petale de trandafiri. Gustul este placut, echilibrat, fin, cu aciditate temperata. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: salate, peste usor gras, preparate pane, deserturi usoare.
Hermeziu ~ Scrisori Cuvee Alb 2018
Cuvee alb, obtinut in urma unei selectii riguroase a microcupajelor, s-au ales variantele optime de cupajare. Are o culoare galben-pai si aroma complexa de fructe albe coapte si note usor citrice. Temperatura de servire: 12-13°C. Asocieri culinare: antreuri cu peste, fructe de mare, supe, orez, paste, branzeturi proaspete si usor maturate.
Hermeziu ~ Scrisori Cuvee Rose 2018
Cuvee rose, cupajarea acestuia s-a realizat in urma selectiei variantei optime. Are o culoare roz stralucitor si aroma fructata de capsune si cirese. Gustul placut si corpolent este sustinut de aciditatea buna, are persistenta lunga. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: mezeluri uscate, fructe de mare, branzeturi proaspete, ficat gras, pateuri.
Hermeziu ~ Scrisori Cuvee Rosu 2017
Cuvee rosu, cupajarea acestuia s-a realizat in urma selectiei variantei optime. Are o culoare rosu rubiniu intens stralucitor, aroma intensa si eleganta, cu fructe de padure, coacaze si cirese usor mature. Temperatura de servire: 17°C. Asocieri culinara: carne rosie in vin sau la cuptor cu mirodenii si vegetale, preparate din miel, sarmale, mezeluri fine si branzeturi afumate sau maturate. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Hermeziu ~ Tube Alb 2019
Varianta bag-in-box din gama Tube surprinde printr-un Sauvignon Blanc "de cursa lunga" tanar, proaspat si delicat cu note vegetale si fructate specifice soiului. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: simplu sau alaturi de pizza, paste sau salate.
Hermeziu ~ Tube Rose 2019
Vinul rose din gama bag-in-box Tube realizat din Cabernet Sauvignon incanta prin culoarea roz somon pala, alaturi de un nas revigorant de fructe rosii, urmat de un gust proaspat si savuros de cirese de mai si piersici coapte. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: simplu sau alaturi de legume la gratar, branzeturi tinere sau peste.
Hermeziu ~ Tube Rosu 2015
Asamblaj de de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, varianta "rosie" din gama bag-in-box Tube, impresioneaza printr-o culoare rosie rubinie deschisa, alaturi de care predomina un nas fructat de visine si prune. Gustul este rotund, catifelat, cu note finale fructate in postgust. Temperatura de servire: 15-17°C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, pizza sau paste in sos rosu.