Afișez toate cele 4 rezultate

Filtru
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Eiswein Bernkasteler Johannisbrunnchen 2004

790,00 lei
Bernkasteler Johannisbrunnchen este un vin galben-auriu, cu reflexii verzui. Buchetul este intens, cu note de peltea de gutui, portocale, ciocolata, kumquat si miere. Gustul este extrem de bine echilibrat, savuros, cu un caracter dulce rafinat, evidentiat de o aciditate ridicata si un final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, homar, mancare asiatica, mezze.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Kabinett Graacher Himmelreich 2017

150,00 lei
Graacher Himmelreich este un vin galben-deschis, stralucitor, cu note mineral-citrice, tipice pentru Rieslingurile tinere, foarte proaspete si prezente. In ciuda tineretii sale, acest Riesling etaleaza arome minerale, bine reprezentate, incadrate de tonuri de fructe galbene si ierburi uscate. Impecabil texturat, cu atingeri mineral-acide, foarte bine echilibrate, si cu un postgust racoritor. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, mezze, pui, salate, sushi. Stil de vinificare: Vinificat prin metoda traditionala, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Spatlese Graacher Himmelreich 2017

185,00 lei
Spatlese Graacher Himmelreich este un vin galben-pai, stralucitor, cu note proaspete de mere verzi, tonuri secundare de menta, coaja de lamaie si unele impresii de drojdie. Gustul este bogat si cremos, cu o savoare vie si arome de mar verde, mandarina, ciocolata alba si condimente. Postgustul suculent este dominat de notele de fruct proaspat, cu un foarte bun echilibru intre zaharul rezidual si notele mineral-acide. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, foie gras, fructe de mare, mancare asiatica. Vinificat prin metoda traditionala, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Wehlener Sonnenuhr 2003

550,00 lei
Un vin galben-auriu, cu reflexii stralucitoare. Nasul ofera senzatii de flori si fructe, ce amintesc de piersica, petale de trandafir, lamaie verde, cu unele subtonuri minerale. Gustul este perfect echilibrat, cu o textura catifelata. Are un stil bogat si generos, cu o precizie impresionanta in exprimare. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, mezze, pui, sushi. Vinificat traditional, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.