Afișez toate cele 20 de rezultate

Filtru
Închide

Angelo Gaja ~ Barbaresco 2012

830,00 lei
Un vin rubiniu-visiniu. Buchetul este complex si senzual, cu note de fructe de padure, prune, lemn dulce si cafea. In gust se simt arome de fructe, sustinute de taninuri ferme si aciditate buna, cu final complex si persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, curcan, peste, pui, trufe, vanat. Stil de vinificare: Strugurii ce sunt recoltati din podgorii diferite, sunt fermentati si macerati separat in stejar pentru 12 luni. Acest proces este urmat de asamblarea vinurilor obtinute in produsul final, care este pastrat in stejar pentru alte 12 luni.
-7%
Închide

Angelo Gaja ~ Barolo Dagromis 2014

345,00 lei 320,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Buchetul este complex si profund, cu note intense de flori si fructe acompaniate de lemn dulce, ierburi uscate si condimente. Gustul are o structura solida, cu taninuri catifelate si final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciuperci, trufe, vita. Maturat pentru 12 luni in "barriques" si 12 luni in butoaie mari de stejar.
Închide

Angelo Gaja ~ Costa Russi 2013

2.275,00 lei
Un vin rubiniu-stralucitor, cu note florale de petale de trandafir si levantica, echilibrate de tonurile de fructe negre de padure. Gustul etaleaza arome impresionante de coacaze rosii, ciocolata neagra si nuca. Corpolent, dens si bine texturat, foarte proaspat, cu un postgust de ciocolata si capsune coapte. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Mustul este fermentat si macerat 3 luni in tancuri de inox. Vinul este pastrat la maturat 12 luni in butoaie de stejar francez, urmate de o alta perioada de 12 luni in butoaie de mari dimensiuni.
Închide

Angelo Gaja ~ Sito Moresco 2014

210,00 lei
Un vin rosu-rubiniu inchis, cu note intense de fructe rosii. Gustul este plin si elegant, bine echilibrat, proaspat, cu final fructat si taninuri matasoase. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, paste, vita. Stil de vinificare: Celor 3 soiuri au fost vinificate individual si asamblate dupa fermentarea malolactica. Vinul a fost maturat 18 luni in "barriques" si 6 luni in sticla.
Închide

La Scolca ~ Gavi 2019

83,00 lei
Un vin galben pai. Nasul este fin si proaspat, cu note citrice. Gustul este delicat si sec, cu aciditate accentuata, dar placuta. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat in tancuri de inox.
Închide

La Scolca ~ Gavi dei Gavi Etichetta Nera 2019

190,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Buchetul este intens si persistent, cu note florale ce alterneaza cu cele de citrice si minerale. Gustul este amplu, intens si mineral, cu final lung si accente de migdale si nuci. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Partial macerat pe pielita, cu timp de maturare pe drojdii dupa finalizarea fermentarii, altfel spus "sur-lie".
Închide

La Scolca ~ Millesimato 2008

200,00 lei
Un vin galben-auriu deschis si stralucitor. Buchetul este intens, complex si persistent, cu note de fructe exotice, miere si condimente. Gustul este corpolent, proaspat, matasos, placut acrisor, cu arome de migdale. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, crustacee, fructe de mare, homar, peste. Stil de vinficare: Vinificat prin metoda traditionala, cu perioada lunga de maturare pe drojdii (mai mult de 72 de luni).
Închide

La Scolca ~ Millesimato D’Antan Rose 2003

375,00 lei
Un vin roz pal cu un nas este usor condimentat, intens si persistent, cu note de patiserie si ciocolata alba, urmate de arome de fructe exotice si miere. Gustul este corpolent, proaspat, catifelat, placut acrisor cu note de migdale si fructe zaharisite. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: antreuri, branzeturi, crustacee, paste, peste, risotto. Stil de vinificare: A fost folosita metoda traditionala, cu o perioada de aproximativ 10 ani de invechire pe drojdii in sticla.
Închide

Renato Ratti ~ Barolo Marcenasco 2015

320,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii brun-roscate. Buchetul etaleaza note de lemn dulce si tutun. Gustul este corpolent si elegant, cu final persistent. Temperatura de servire: 5-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, carne alba, charcuterie, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat la temperaturi controlate de 30°C. Perioada medie de macerare este de 7-10 zile. Maturat 2 ani in butoaie de stejar de 25hl si 50hl.
Închide

Renato Ratti ~ Colombe 2018

88,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu reflexii violacee, avand note intense de cirese si prune coapte. Gustul este echilibrat, proaspat, cu taninuri delicate si final placut amarui. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: antreuri, branzeturi, paste. Stil de vinificare: Perioada medie de macerare - 5 zile, in inox. Pastrat pentru cateva luni in cuve de inox.
Închide

Renato Ratti ~ Ochetti Nebbiolo 2016

120,00 lei
Un vin rosu-rubiniu pal, cu note delicate, dar persistente, ce amintesc de capsune si zmeura. Gustul este placut tonic, catifelat, elegant si corpolent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, carne alba, charcuterie, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat la temperaturi controlate de 30°C. Perioada medie de macerare este de 7 zile. Maturat pentru 1 an in butoaie de stejar.
Închide

Rose Mary ~ Bianco Spumant

21,00 lei
Rose Mary Bianco are un buchet usor aromatizat, cu note de struguri, caise si paine proaspata. Gustul este dulceag, catifelat si elegant, urmat de un postgust intens, efervescent, cu tonuri de briose si strudel cu mere. Se serveste simplu, temperatura ideala fiind 6-10°C, sau ca ingredient pentru cocktailuri. Spumantul Rose Mary Bianco este realizat dupa o reteta italiana autentica, intr-una dintre cele mai apreciate zone viticole din regiunea Piemonte, Italia. Spumantele Rose Mary sunt obtinute in urma fermentatiei naturale a strugurilor, in rezervoare, prin metoda Charmat. Vinul rezultat are bule mici, fine, care sunt eliberate incet, ansamblul fiind delicat si plin de prospetime.
Închide

Rose Mary ~ Prosecco

40,00 lei
Rose Mary Prosecco are un perlaj fin si persistent, o placuta culoare galbuie si un buchet care se evidentiaza prin note florale si arome de fructe proaspete. Gustul prezinta o aciditate placuta, cu arome de piersici si caise si postgust fin, cu tonuri de lemn dulce si miere. Se poate servi simplu, temperatura ideala fiind 6 - 8°C, sau ca ingredient pentru cocktailuri. Asocieri culinare: aperitive, legume, feluri principale din peste, carnuri usoare. Este obtinut din struguri 100% Glera, intr-una dintre cele mai apreciate zone viticole din regiunea Piemonte, Italia.
Închide

Rose Mary ~ Rose Spumant

26,00 lei
Spumantul Rose Mary Rose este realizat dupa o reteta italiana autentica, intr-una dintre cele mai apreciate zone viticole din regiunea Piemonte, Italia. Spumantele Rose Mary sunt obtinute in urma fermentatiei naturale a strugurilor, in rezervoare, prin metoda Charmat. Vinul rezultat are bule mici, fine, care sunt eliberate incet, ansamblul fiind delicat si plin de prospetime. Buchetul are note de capsuni si petale de trandafir. Gustul este aromat de struguri rosii si piersici, cu aciditate placuta si postgust satisfacator si fin, cu tonuri de fructe rosii. Se serveste simplu, temperatura ideala fiind 8°C, sau ca ingredient pentru cocktailuri.
Închide

Travaglini Gattinara ~ Selezione 2007

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note pronuntate de fructe rosii. Gustul are corpolenta medie, taninuri catifelate, este bine structurat, cu mineralitate ridicata. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, curcan, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: dupa zdrobire si macerare de aproximativ 15 zile, este fermentat in inox la temperaturi controlate si maturat 3 ani in butoaie de stejar sloven si invechit in sticla 3 luni.
Închide

Travaglini Gattinara ~ Selezione 2014

137,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note pronuntate de fructe rosii. Gustul are corpolenta medie, taninuri catifelate, este bine structurat, cu mineralitate ridicata. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, curcan, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Dupa zdrobire si macerare de aproximativ 15 zile, este fermentat in inox la temperaturi controlate si maturat 3 ani in butoaie de stejar sloven, apoi invechit in sticla 3 luni.
Închide

Vietti ~ Barbaresco Masseria 2015

410,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu reflexii brune, avand note bogate si intense de flori si fructe rosii, condimente si minerale. Gustul prezinta taninuri delicate, aciditate lejera si structura feminina, este echilibrat, cu final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentarea malolactica este facuta in barriques si vinul isi incheie maturarea in stejar sloven pentru 24 de luni. Imbuteliat nefiltrat.
Închide

Vietti ~ Barbera d’Alba Tre Vigne 2017

109,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de visine coapte si vanilie, cu tente de violete. In gust arata o aciditate suculenta, cu taninuri catifelate, o buna complexitate si un postgust placut si proaspat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: antreuri, barbeque, branzeturi maturate, ciuperci, porc, ragu, rata, terine, vita. Vinificare in tancuri de inox.
Închide

Vietti ~ Moscato d’Asti 2019

89,00 lei
Un vin galben-pai luminos, usor frizant, cu note intense de piersici, petale de trandafir si ghimbir. Gustul este delicat si dulce, cu aciditate moderata, complex si bine echilibrat, cu note de caise proaspete pe final. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, deserturi, fructe, homar, mancare asiatica. Vinificare prin metoda Asti.
Închide

Vietti ~ Nebbiolo Perbacco 2015

110,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Buchetul este intens fructat, cu note de menta, condimente si fructe zaharisite. Gustul este puternic si intens, devine complex si elegant cu trecerea timpului. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat pentru 18-28 de zile la 28°-35°C. Maturat timp de 2 ani: 4 luni in barriques (unde fermentatia malolactica continua) si 20 de luni in butoaie mari de stejar. In final, vinul este pastrat pentru cateva luni in cuve de inox inainte de imbuteliere.