Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Lopez de Heredia Vina Tondonia ~ Reserva 2007

173,00 lei
Vina Tondonia Reserva este un vin rosu vibrant, cu tente caramizii, note proaspete si delicate de vanilie si fructe de padure supracoapte. Gustul este bogat, foarte sec, catifelat, evoluat cu taninuri ferme si bine echilibrat. Temperatura de servire: 18-20 °C. Asocieri culinare: barbeque, charcuterie, miel, ragu, rata, terine, vanat. Stil de vinificare: Vinificat in butoi de stejar 6 ani, fiind transferat de doua ori pe an si limpezit cu albus de ou. Limpezit in sticla prin sedimentare, nefiltrat.
Închide

Lopez de Heredia Vina Tondonia ~ Vina Bosconia Reserva 2007

133,00 lei
Vina Bosconia Reserva este un vin rosu-rubiniu intens, cu tente portocalii. Nasul incanta prin notele persistente de fructe coapte, ce se datoreaza soiului dominant - Tempranillo. Gustul este rotund, catifelat si proaspat, corpolent si persistent. Temperatura de servire: 18-20 °C. Asocieri culinare: barbeque, charcuterie, miel, ragu, rata, terine, vanat. Stil de vinificare: Vinificat in butoi de stejar 5 ani, fiind transferat de doua ori pe an si limpezit cu albus de ou. Limpezit in sticla prin sedimentare, nefiltrat, imbuteliat in sticle de 750 ml.
Închide

Lopez de Heredia Vina Tondonia ~ Vina Cubillo Crianza 2010

87,00 lei
Vina Cubillo Crianza este un vin rosu-rubiniu intens. Nasul este proaspat, cu note delicate de lemn dulce, ce persista. Gustul este delicat, proaspat si persistent. Temperatura de servire: 18-20 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, vita. Stil de vinificare: Vinificat in butoi de stejar 3 ani, cu transfer de doua ori pe an si limpezire cu albua de ou. Limpezit in sticla prin sedimentare, nefiltrat, imbuteliat in sticle de 750 ml.