Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

The Iconic Estate ~ Spumant Rhein Extra – Brut Imperial

41,00 lei
Rhein Extra este marca de vin spumant din Romania cu cea mai indelungata istorie. De culoarea aurului alb, obtinut prin metoda traditionala, spumantul Brut Imperial are un caracter floral, o aroma delicata de piersici, pere coapte si migdale, gust proaspat si fructuos, in armonie cu o cremozitate atragatoare, perlaj foarte fin si persistent, final vibrant si prelung. Temperatura recomandata de servire: 4-6˚C. Asocieri culinare: aperitive, gustari, preparate cu carne alba, fructe de mare.
Închide

The Iconic Estate ~ Spumant Rhein Extra – Brut Rose

42,00 lei
Rhein Extra este marca de vin spumant din Romania cu cea mai indelungata istorie. De culoarea rose somon, obtinut prin metoda traditionala, spumantul Brut Rose are arome de fructe rosii de padure,cu note fine de violete, un perlaj fin, persistent si un final lung si savuros. Temperatura de servire: 4-6˚C. Asocieri culinare: aperitiv, feluri principale si fructe de mare.
Închide

The Iconic Estate ~ Spumant Rhein Extra – Brut Vintage 2013

100,00 lei
Un spumant nobil si elegant cu adieri florale, note delicate de citrice si piersici, cu o perlare fina si persistenta. Maturat in sticla timp de peste 3 ani, spumantul Vintange 2013 mai are multe taine ascunse. Temperatura de servire: 6-8˚C Asocieri culinare: aperitive, preparate din carne alba, fructe de mare sau homari.