Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
Închide

Donnafugata ~ Anthilia 2019 Sicilia Bianco

75,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor. Buchetul este proaspat si parfumat, cu note fructate de mere, piersici, coaja de citrice si ierburi mediteraneene. Gustul etaleaza arome fructate evidente, este bine echilibrat, cu un final ce persista. Temperatura de servire: 9-11 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, homar, legume, peste. Stil de vinificare: Fermentarea are loc in cuve din otel inoxidabil la 14-16 °C. Maturare 2 luni in cuve, urmate de alte 2 luni in sticla inainte de lansare.
Închide

Donnafugata ~ Fragore 2016 Etna Rosso

350,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, pal. Buchetul etaleaza arome ample si profunde, de condimente (tabac dulce si scorţisoara), de violete si de fructe de padure, tonuri ce sunt echilibrate de impresii minerale (granit) si balsamice. In gust arata o complexitate extraordinara si o textura elegantă, caracterizata de o mineralitate impresionanta si taninuri solide. Postgust remarcabil de lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, porc, ragu, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat in butoaie de stejar frantuzesc (ciclul I si III), pentru 14 luni, si cel putin 10 luni in sticle, inainte de lansarea pe piata.
Închide

Donnafugata ~ Sedara 2016

67,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii brune. Nasul prezinta note de cirese si prune, condimentate de piper negru. Gustul este echilibrat, cu taninuri delicate. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, paste, pizza. Stil de vinificare: Fermentare in cuve de otel inoxidabil dupa aproximativ 10 zile de macerare la 25-28 °C. Maturare dupa fermentarea malolactica, vinul petrecand 9 luni in cuve de ciment si apoi alte 6 luni in sticla.
Închide

Donnafugata ~ Sherazade 2017

100,00 lei
Un vin rosu-rubiniu stralucitor, cu reflexii violet. Nasul ofera o combinatie fructata de note de prune si visine, incadrata de note lejere condimentate. Gustul este carnos, cu o prospetime extraordinara si complexitate aromatica. Taninurile bine integrate dau structura acestui vin intens si placut. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: carne alba, fructe de mare, paste, pizza. Stil de vinificare: A fost fermentat in tancuri de inox, cu o perioada de macerare de 6-8 zile. Timp de 4 luni a fost maturat in tancuri de inox si alte 3 luni le-a petrecut in sticla.
Închide

Donnafugata ~ Sul Vulcano 2016 Etna Rosso

145,00 lei
Un vin rosu-rubiniu deschis. Buchetul este elegant, cu tonuri de fructe de padure (zmeura si coacaze rosii) si note florale, cu nuante de scortisoara si nucsoara. Gustul este echilibrat si proaspat, cu taninuri armonioase. Postgust lung si parfumat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: antipasti, barbeque, charcuterie, curcan, mancare asiatica, miel, rata. Temperatura de servire: Fermentat in tancuri de inox, cu o perioada de macerare de 8-10 zile. Maturat partial in tancuri de inox, partial in butoaie de stejar francez 17 luni. Pastrat in sticla 7 luni inainte de lansare.