Anwilka ~ Anwilka 2013
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note atragatoare de condimente dulci, violete, coacaze rosii si prune. In gust, taninurile suple sunt completate de o aciditate revigoranta, conducand catre un final lung, proaspat si complex. Temperatura de servire: 15-18 °C. Stil de vinificare: Maturat in butoaie de stejar (50% nou si 50% de 400 de litri la ciclul II) pentru 13 luni.
Anwilka ~ Petit Frere 2014
Un vin rosu-rubiniu opac, cu irizatii purpurii. Nasul prezinta note de prune, vanilie si condimente. Gustul este bogat in arome de fructe coapte, ciocolata si vanilie. Notele bogate fructate, taninurile delicate si aciditatea ridicata conduc catre un final plin, sec si usor salin. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: charcuterie, miel, paste, risotto, vanat, vita. Stil de vinificare: Zdrobirea si fermentarea in inox. 10 zile de macerare post-fermentare. Maturat pentru 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc (25% noi).
Warwick Estate ~ Pinotage 2014
Un vin rosu-rubiniu, cu tente purpurii. Buchetul atrage cu note de cirese negre, coaja de portocale, cedru, cuisoare, lemn dulce, scortisoara si ciocolata neagra. Gustul este corpolent si rotund, cu taninuri coapte si matasoase. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, charcuterie, mancare indiana, mancare asiatica, porc, rata, vita. Stil de vinificare: Maturat in butoaie de stejar francez (al doilea, al treilea si al patrulea ciclu) pentru 18 luni.
Warwick Estate ~ Touch 2014
Un vin rubiniu, intens si profund, cu note de ciocolata neagra, mure, anason stelat, cuisoare, piper zdrobit si cimbru. Gustul este structurat, cu taninuri catifelate, coapte si rotunde. Usor de baut. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, charcuterie, porc, ragu, vanat, vita. Maturat in butoaie de stejar 18 luni.