Afișez 1–24 din 43 de rezultate

Filtru
Închide

Bibi Graetz ~ Bolla Matta Spumante Rose

100,00 lei
Bolla Matta este un vin spumant rose, cu un perlaj delicat si persistent. Nasul este intens, avand note de capsune si zmeura, cu subtonuri de frunze, ierburi uscate si paine proaspat coapta. Acest spumant impresionant, realizat din Sangiovese 100%, are o corpolenta medie si un echilibru perfect intre aromele de fructe rosii si aciditate. O prospetime exuberanta si un perlaj persistent isi pun amprenta asupra gustului. Temperatura de servire: 7 -10 °C. Asocieri culinare: charcuterie, peste, paste, risotto, fructe de mare, carne alba. Stil de vinificare: Realizat prin metoda Charmat si maturat cinci luni pe drojdii.
Închide

Bibi Graetz ~ Casamatta Rosso 2018

64,00 lei
Casamatta Rosso este un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. O frumoasa si eleganta interpretare a soiului Sangiovese, cu note clasice de visine, coacaze negre si condimente. Vinul are o structura bogata si corpolenta, dar in acelasi timp pare feminin si elegant. Gustul este fructat, cu tainuri catifelate. Temperatura de servire: 16 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciuperci, miel, paste, porc, vita. Vinificare si maturare in tancuri de inox.
Închide

Bibi Graetz ~ Soffocone di Vincigliata 2016

195,00 lei
Soffocone di Vincigliata este un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. Acest vin catifelat si rafinat etaleaza o finete si complexitate unice, datorate aromelor de prune, fructe negre de padure si visine amarui. Are o corpolenta medie si un postgust proaspat. Gustul este fin si complex, cu o aciditate energica. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, charcuterie, ciuperci, miel, porc, ragu, salamuri proaspete, vita. Stil de vinficare: Vinul a fost fermentat in tancuri de inox si in butoaie de stejar frantuzesc si maturat timp de 15-18 luni in butoaie de stejar.
Închide

Ca’Marcanda ~ Magari 2014

235,00 lei
Magari este un vin de culoare rosu-rubiniu inchis, cu irizatii purpurii. Nasul este bogat in note de prune, fructe negre si condimente dulci, cu tonuri minerale. Gustul prezinta o corpolenta plina, este bogat, rotund, cu taninuri elegante si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, miel, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat 18 luni in "barriques" noi si vechi, apoi invechit 6 luni in sticla.
Închide

Ca’Marcanda ~ Promis 2014

150,00 lei
Promis este un vin de culoare rosu-rubiniu intens. Buchetul etaleaza note intense de fructe negre, condimente exotice, piele si pamant. In gust, fructele negre, concentrate pe palat, impreuna cu taninurile delicate si aciditatea ridicata creeaza un vin echilibrat. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: barbeque, miel, vita. Stil de vinificare: Maturat aproximativ un an in "barriques" noi si trecute de ciclul I. Ulterior, vinul este pastrat in sticla pentru o perioada de cateva luni.
Închide

Ca’Marcanda ~ Vistamare 2018

215,00 lei
Vistamare este un vin de culoare galben-pai, cu reflexii verzui si note intense de flori de salcam si tei. Prezenta soiului Fiano in asamblaj aduce un plus de prospetime si note de feriga, mosc si menta. Gustul este proaspat si condensat, cu arome de bergamota, pere, nectarine si coacaze albe. In timp, capata caracter mineral si condimentat, cu arome de cremene, rozmarin si sofran. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: peste, fructe de mare, antreuri. Stil de vinificare: Vermentino a fost fermentat in tancuri de inox, in timp ce Viognier a fost maturat in lemn de stejar, o parte din cantitate fiind maturata pe drojdii.
Închide

Col D’Orcia ~ Brunello di Montalcino 2014

185,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii violacee. Buchetul este amplu, complex, cu note intense de fructe rosii coapte si note specifice invechirii in stejar. Gustul este bine echilibrat, cu taninuri matasoase si coapte, arome specifice invechirii in stejar si final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, mezze, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Fermentat pe pielite pentru 18-20 de zile la temperaturi controlate de maxim 28°C in cuve de inox si maturat pentru 4 ani, 3 in butoaie de stejar slavon si din Allier si cel putin 12 luni in sticla.
Închide

Col D’Orcia ~ Chianti Gineprone 2017

52,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este puternic si bogat, cu note delicate de fructe coapte si specifice invechirii in stejar. Gustul este structurat, plin si elegant, cu taninuri matasoase, perfect echilibrate cu aciditatea. Cu final savuros si lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, paste, pizza, vita. Stil de vinficare: Fermentat pe pielita 10-12 zile la temperaturi controlate sub 28 °C in tancuri din otel inxodabil si maturat in stejar de Slavonia si Allier, acelasi utilizat pentru Brunello si Brunello Riserva, urmata de o perioada de 4 luni in sticla.
Închide

Col D’Orcia ~ Nearco Sant’Antimo 2009

95,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu nuante stralucitoare de violet. Buchetul etaleaza note complexe, specifice fiecarui soi, fara insa a fi unul dintre ele dominant. In gust se regasesc taninuri specifice Cabernet Sauvignonului, completate de arome de fructe date de Merlot si condimente din Syrah. Senzatie foarte placuta data de aromele specifice invechirii, cu final lung si persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, miel, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentare individuala a soiurilor in cuve din otel inxodabil si maceratie la temperaturi controlate 20 de zile. Fermentare malolactica in rezervoare din beton. Invechire individuala a soiurilor si parcelelor 12 luni in "barriques" (cu exceptia Merlotului, care este invechit in butoaie din stejar francez de 500l).
Închide

Col D’Orcia ~ Olmaia Sant’ Antimo Cabernet 2010

165,00 lei
Rosu rubiniu, cu reflexii purpurii. Buchetul etaleaza note puternice dar elegante, specifice soiului de strugure, in perfecta armonie cu aromele de condimente si vanilie dobandite prin invechire. Gustul ofera taninuri coapte si persistente, arome de condimente si fructe. Final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: miel, salamuri proaspete, vanat, vita. Fermentat in cuve de inox de 150 hl si macerat 20 de zile la maxim 30°C. Maturare in barriques noi de 225 l, timp de 18 luni, urmata de invechire in sticla pentru cel putin un an.
Închide

Col D’Orcia ~ Rosso di Montalcino 2016

77,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii violacee. Nasul este amplu si complex, cu note de fructe rosii si arome placute, tipice invechirii in stejar. In gust prezinta taninuri delicate, cu final lung si fructat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: antreuri, barbeque, charcuterie, hamburger, mezze, salamuri proaspete. Stil de vinificare: Fermentat in contact cu strugurii pentru 10-12 zile in cuve de inox la temperaturi de maxim 28 °C (150 hl). Maturat in butoaie de stejar slavon (25-75 hl) si in "barriques" pentru 12 luni, apoi invechit in sticla.
Închide

Duemani ~ Altrovino 2015

190,00 lei
Altrovino este un vin rosu-caramziu, cu un buchet foarte intens si bogat, avand note de fructe negre, menta si condimente exotice, invelite in tonuri balsamice. Gustul are o structura atletica, cu taninuri ferme, catifelate si un post-gust sobru. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: curcan, miel, porc, ragu, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat in vase de ciment si maturat in budane conice de stejar pentru 10 luni. Nu a fost filtrat inainte de imbuteliere.
Închide

Duemani ~ Cifra 2017

165,00 lei
Cifra este un vin rosu-purpuriu, cu un nas intens si expresiv, avand note de fructe negre de padure, mosc si ciuperci. Gustul este corpolent, rotund si suculent, cu un post-gust lung si placut. Temperatura de servire: 15 - 1 8°C. Asocieri culinare: branzeturi, branzeturi maturate, hamburger, rata, salamuri proaspete, trufe, vita. Stil de vinificare: Fermentat si maturat in vase de ciment.
Închide

Duemani ~ Duemani 2014

550,00 lei
Duemani este de culoare rosu-caramiziu, cu un buchet intens de mure, rozmarin si condimente exotice. Un vin impunator, aristocratic, cu un echilibru somptuos si o lungime gustativa impresionanta. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: miel, porc, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat si macerat in vase conice din lemn de stejar. A fost maturat timp de 18 luni in butoaie de stejar frantuzesc.
Închide

Fuori Mondo ~ Lino 2013

225,00 lei
Lino este un vin rosu-rubiniu intens, cu note de fructe negre si cacao. Gustul etaleaza arome dominante de legume verzi si stejar. Corpolent, complex, cu final mediu-lung. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, mezze, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Vinul a fost fermentat in cuve din inox la temperaturi controlate si maturat 8-12 luni in butoaie din stejar francez de 400 l, apoi invechit in sticla 12-18 luni.
Închide

Fuori Mondo ~ Pema 2016

215,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, elegant si puternic, cu note de fructe rosii si negre de padure, tonuri de ciocolata, espresso si piele, ce contribuie la complexitatea aromatica a vinului. In gust, impresiile de violete si levantica sunt echilibrate de cele de prune uscate si condimente subtile. Post-gust lung si echilibrat. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciocolata neagra, ragu, trufe, vanat, vita. Vinificare separata pentru fiecare soi in parte, fermentatia fiind facuta in tancuri de inox. Dupa asamblare, vinul a petrecut 12 luni in butoaie de stejar frantuzesc de 225l si 12/18 luni in sticla. #Nefiltrat #Cantitate_minima_sulfiti #Organic #Biodinamic
Închide

Fuori Mondo ~ Racines Maremma 2016

188,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens. Buchetul este intens si direct, cu note de fructe de padure si visine. Gustul etaleaza taninuri catifelate, aciditate medie si o buna complexitate. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciuperci, hamburger, miel, rata, vita. Stil de vinificare: Vinificare separata pentru fiecare soi in parte, fermentatia fiind facuta in tancuri de inox. Dupa asamblare, vinul a petrecut 12 luni in butoaie de stejar frantuzesc si 12/18 luni in sticla. #Nefiltrat #Cantitate_minima_sulfiti #Organic #Biodinamic.
Închide

Le Macchiole ~ Bolgheri Rosso DOC 2016

122,00 lei
Un vin cu o culoare intensa, roşu-rubiniu, cu tente violacee. Buchetul este fructat, cu senzatii de visine si coacaze negre, condimente, menta si lemn dulce. Gustul este intens si puternic, elegant si proaspat, cu taninuri echilibrate si crocante. Etaleaza arome de violete, tabac, gemuri de coacaze negre si visine confiate. Taninurile catifelate si extractul bogat confera o textura catifelata. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, rata, vita. Stil de vinificare: Fermentat si macerat in tancuri de inox, timp de 15 zile. Vinul a fost maturat timp de 11 luni, in butoaie de stejar (80%) si in tancuri de ciment (20%).
Închide

Le Macchiole ~ Paleo Rosso 2014

415,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens. Buchetul este concentrat si note de coacaze negre, prune, ceai verde si condimente. Gustul este corpolent, cu textura suculenta si taninuri elegante, arome de condimente, piele, tabac si un post-gust intens. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat 25 de zile in tancuri de ciment si maturat 20 de luni in butoaie de stejar, 75% noi.
Închide

Le Macchiole ~ Scrio Rosso 2013

600,00 lei
Un vin rosu intens, cu reflexii caramizii. Buchetul este puternic, avand note dense de fum, grafit, coacaze negre, cafea, piper negru si anason. Gustul este la fel de puternic si dens, cu taninuri bine slefuite si post-gust amplu, sustinut. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat in tancuri de inox, 20 de zile si maturat in butoaie de stejar, 20 de luni.
Închide

Luce Della Vite ~ Luce 2014

560,00 lei
Luce 2014 este un vin de culoare rosu-rubiniu intens, cu reflexii violacee. Nasul prezinta note de fructe coapte, cirese negre si capsune, insotite de accente de condimente dulci. Gustul este rotund si matasos, cu taninuri fine si arome de eucalipt. Aromele secundare de condimente dulci si stejar de pe final ii dau complexitate si eleganta. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi, paste, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat in inox la temperaturi controlate. Maturat 12 luni in "barriques" (55% stejar francez nou, 5% stejar american nou, 40% stejar francez la ciclul al II-lea de folosire).
Închide

Luce Della Vite ~ Luce Brunello 2013

600,00 lei
Luce Brunello este un vin de culoare rosu-rubiniu intens, cu reflexii visinii. Nasul prezinta note de afine, coacaze negre si lemn dulce cu tonuri florale si accente secundare de condimente dulci. Gustul este matasos, cu taninuri delicate premergatoare unui final lung si complex. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, miel, paste, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat in inox la temperaturi controlate. Maturat pentru 36 de luni in butoaie mari si mici de stejar frantuzesc nou si vechi.
-10%
Închide

Luce Della Vite ~ Lucente 2015

165,00 lei 148,00 lei
Lucente este un vin de culoare rosu-rubiniu intens, cu reflexii violacee. Nasul prezinta note de fructe coapte, cirese negre si capsune, insotite de accente de condimente dulci. Gustul este rotund si matasos, cu taninuri fine si arome de eucalipt. Aromele secundare de condimente dulci si stejar de pe final ii dau complexitate si eleganta. Temperatură servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi, paste, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat in inox la temperaturi controlate. Maturat 12 luni in "barriques" (55% stejar francez nou, 5% stejar american nou, 40% stejar francez la ciclul al II-lea de folosire).
Închide

Mastrojanni ~ Brunello di Montalcino 2013

270,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note intense de fructe, vanilie, tabac si condimente. Gustul este corpolent, intens si echilibrat, cu final placut, usor acrisor. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat 36 luni in butoaie de 16, 33 si 54 hl din stejar francez de Allier. Pastrat 6-8 luni in sticla.