Afișez 1–24 din 35 de rezultate

Filtru
Închide

Dealu’ Negru by Jelna ~ Pinot Noir Wild Yeast

60,00 lei
In pahar vinul are o culoare rosie deschisa, rubinie, ulterior dezvaluind la nivel olfactiv note proaspete de cirese si visine, precum si note "decandente" de muscata, urzica si carne de vita caramelizata. In timp ce pe palat impresioneaza prin eleganta, delicatete si tinuta moale si catifelata. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: steak de vita in sange, cotlet de berbecut sau branzeturi maturate.
Închide

Dealu’ Negru by Jelna ~ Sauvignon Blanc

40,00 lei
Jelna Sauvignon Blanc din colectia Dealu' Negru se remarca printr-o culoare stralucitoare verzuie cu reflexii aurii. Olfactiv, vinul se deschide generos in straturi aromatice, ce aduna arome si senzatii de pomelo, flori de soc, fructul pasiunii, limeta, agrise si mango. Pe palat vinul denota un corp generos, plin, rotund, elegant si dublat de virilitate si sustinut de aciditatea specifica zonei. Postgustul este lung ce lasa ca impresii finale forta si prospetimea.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Feteasca Alba

30,00 lei
Jelna Feteasca Alba are o culoare stralucitoare verzuie, avand o paleta aromatica pura si incisiva, de gem de caise, iarba verde si citrice. Gustul cucereste printr-un corp usor, atletic si foarte bine inchegat. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: tarta de praz, souffle de conopida sau placinta cu branza.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Feteasca Regala Fume

30,00 lei
Jelna Feteasca Regala Fume are o culoare stralucitoare verzuie. Buchetul se deschide in note dulci de caise, flori albe de camp si iarba proaspat cosita. Gustul surprinde printr-un atac gingas, plenar si elegant, pentru ca mai apoi sa-si faca simtita prezenta, aciditatea si prospetimea. Temperatura de servire: 6-7°C. Asocieri culinare: preparate din carne alba, enchilada de pui, legume la gratar sau cu mancarea care va place. 50% din cantitate a fost transvazată în butoaie noi de stejar din Transilvania timp de 3 luni, barriqurile nefiind neprajite.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Muscat Ottonel & Feteasca Regala

30,00 lei
Jelna Muscat Ottonel & Feteasca Regala are o culoare stralucitoare galben-verzuie. Nasul prezintă o intensitate aromatica ridicata, eleganta, cu tente de pere Williams, flori de portocal si citrice. Gustul etaleaza o structura delicată care insa ascunde cu desavarsire o aciditate reconfortanta, datorata personalitatii vanjoase a Fetestii Regale. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: preparate din bucataria asiatica sau indiana, risotto cu pui si curry sau sushi.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Pinot Noir

32,00 lei
Jelna Pinot Noir are o culoare bordeaux deschisa cu tente rubinii. Nasul se deschide in note dulci de cirese, prune si flori primavaratice. Gustul surprinde cu un atac vibrant, urmat de un corp robust, elegant, matasos, ce descopera arome delicioase de fructe rosii de padure. Temperatura de servire: 14-16°C. Asocieri culinare: preparate din vanat cu pene, muschi de vita in sange sau deserturi cu ciocolata neagra.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Pinot Noir Rose

30,00 lei
Jelna Pinot Noir Rose este un vin roz deschis, cu tente oranj. Buchetul etaleaza o intensitate olfactiva ridicata, cu note de capsuni, caise albe si corcoduse galbene. Gustul ataca palatul cu multa prospetime si finete ridicata, datorate aciditatii naturale ale strugurilor de Pinot Noir din Jelna-Lechinta cat si maturarii pe drojdii fine. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: salate de sezon, preparate din carne de pasare sau peste.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Pinot Noir Rose Wild Yeast

32,00 lei
Pinot Noir Rose Wild Yeast este un vin roz deschis, pal, ce etaleaza o intensitate olfactiva ridicata, cu note de fragute, struguri de masa proaspeti si grapefruit. In gust se prezinta ca fiind un rose complex, prin corpul zvelt, aciditate crocanta si postgustul pronuntat pe care il are, cat si prin paleta aromatica dezvoltata la nivel retronazal. Temperatura de servire: 5°C. Asocieri culinare: poate fi consumat simplu sau alaturi de preparate din carne alba, somon la gratar cu sparanghel sau cu mancarea favorita. Fermentatia a survenit spontan, pe drojdiile salbatice, prin ridicarea naturala a temperaturii mustului la 18 grade Celsius si ca urmare a lipsei de sulf molecular din must.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Sauvignon Blanc

32,00 lei
Jelna Sauvignon Blanc este un vin stralucitor, avand o culoare verzuie. Nasul abunda in note generoase de ardei gras, iarba proaspat cosita, lamaie si clasicul "scent de pipi du-chat". Gustul prezinta un corp sprinten, dublat de o aciditate voioasa, precum si o paleta aromatica tipica de Sauvignon Blanc. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: fillet de cod cu sparanghel, salate cu crustacee sau branzeturi tinere.
Închide

Jelna ~ Navicella Alb

80,00 lei
Jelna Navicella Alb are o culoare galben verzuie. Buchetul isi etaleaza elegant, cu deosebita rigoare straturile aromatice: In prima cupola revarsa note de soc si ardei gras, in cea de-a doua cupola apar notele de tei, flori albe montane si piersica, iar in cea de-a treia cupola descoperim note de kerosen, placinta de mere, si un melanj de condimente si minerale subtil reprezentate, precum cocos, rozmarin, sare si cremene. Gustul are o structura implinita, puternica, transpusa vertical intr-un extract ridicat, bazat pe aciditate. Batonnage-ul si baricarea timp de 6 luni i-a stabilit o fundatie pe care aromele s-au asezat in straturi si s-au stabilizat foarte bine la nivel molecular. Olfactivul ne sugereaza gustul, iar gustul implineste perceptia aromatica, printr-un incipient efect sinestezic. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: zacusa de peste, tapas sau biban de mare la cuptor in sos alb.
Închide

Jidvei ~ Castel Muscat Ottonel 2009

50,00 lei
Un vin obtinut din struguri recoltati esalonat care imbina aciditatea naturala ridicata, corpul plin si notele proaspete, specifice strugurilor aflati la inceputul maturitatii, cu bogatia de arome de fructe coapte si catifelarea caracteristice recoltarii tarzii. Rezultatul este un vin echilibrat care va dezvolta in timp un buchet deosebit, pastrandu-si caracterul de soi peste ani. Deosebit de expresiv, Castel Muscat Ottonel 2009 este un vin care se preteaza la invechire si care s-a impus printre cele mai bune vinuri albe demidulci din Romania.Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: poate fi consumat in loc de desert, branzeturi cu mucegai albastru sau orez cu lapte si scortisoara.
Închide

Jidvei ~ Castel Pinot Gris 2009

50,00 lei
Un vin obtinut din struguri recoltati esalonat care imbina aciditatea naturala ridicata, corpul plin si notele proaspete specifice strugurilor aflati la inceputul maturitatii, cu bogatia de arome de gutui, mango, fructe uscate si catifelarea caracteristice recoltarii tarzii. Rezultatul este un vin echilibrat care va dezvolta in timp un buchet deosebit, pastrandu-si caracterul de soi peste ani. Deosebit de expresiv, Castel Pinot Gris 2009 este un vin care se preteaza la invechire si care s-a impus printre cele mai bune vinuri albe demidulci din Romania. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: Dim Sum, preparate condimentate Thai, salata de papaya verde sau cu mancarea favorita.
Închide

Jidvei ~ Mysterium Pinot Noir, Chardonnay & Feteasca Alba

40,00 lei
Culoarea stralucitoare, buchetul subtil si aromele rafinate contureaza personalitatea remarcabila a cupajului Mysterium Pinot Noir + Chardonnay + Feteasca Alba. Invaluit intr-o eleganta misterioasa, acest cupaj raspandeste delicat arome de flori de salcam, dar si note de mar verde, piersica si caisa. Un vin rotund, fermecator si catifelat, care emana fragilitate, dar cucereste de la prima intalnire. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: sushi, creveti in sos alb sau cu mancarea care va place.
Închide

Jidvei ~ Mysterium Rhein Riesling & Sauvignon Blanc

40,00 lei
Mysterium Rhein Riesling + Sauvignon Blanc este un cupaj special, invaluit in nuante stralucitoare galben-aurii din care se ridica cu eleganta note de flori, fructe si frunze verzi. Imbinarea tandra a aromelor de flori de tei, flori de salcam, piersica si fructul pasiunii aduce sensibilitate si rafinament acestui cupaj intens si plin de prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: fructe de mare, foietaj cu branza de capra sau salate.
Închide

Jidvei ~ Mysterium Rose Cabernet Sauvignon & Pinot Noir & Syrah

40,00 lei
Un cupaj din soiuri nobile, Mysterium Cabernet Sauvignon + Pinot Noir + Syrah, impleteste cu delicatete arome de fragi, capsuni, cirese rosii si zmeura si reda prospetimea vioaie a zilelor de vara invaluite tandru intr-o adiere de trandafiri roz. Usor picant, limpede, de culoare roz-trandafiriu, acest cupaj dovedeste inca o data valoarea incontestabila a soiurilor pe care le cuprinde. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: somon la cuptor cu legume, branzeturi tinere sau paste in sos alb.
Închide

Jidvei ~ Mysterium Traminer & Sauvignon Blanc

40,00 lei
Impletirea catifelata si echilibrata de flori albe, specifice soiului Sauvignon Blanc, si petale de trandafir, din care izvoraste deplin vara, da nastere unui buchet complex, ce se dezvolta treptat. O prima sorbire cu tuse subtil dulci evolueaza apoi intr-un gust usor amarui, caracteristic Traminerului, pentru ca la final sa te invaluie cu arome de piersica, pepene galben si caisa. Acidul tartric si malic, tipice soiului Sauvignon Blanc din aceasta zona dau impresia de condimente, conferind amestecului o complexitate aromatica fermecatoare. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: friptura de curcan la cuptor, legume la gratar sau paste in sos alb.
Închide

Jidvei ~ Owner’s Choice Ana Chardonnay

60,00 lei
Ana Chardonnay te intampina cu o textura onctuoasa, generoasa, si te poarta discret printre flori de iasomie si gradini de mere verzi. Datorita armoniei subtile a aromelor sale, cu un accent gingas de crusta de paine proaspat scoasa din cuptor si un usor gust de lemn, Ana Chardonnay este un vin plin gratie si prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate din pui sau curcan, dorada in crusta de sare sau branzeturi tinere.
Închide

Jidvei ~ Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc

60,00 lei
Grandios, sensibil, elegant, Ana Sauvignon Blanc incanta printr-o surprinzatoare si echilibrata diversitate aromatica. Un vin limpede, expresiv, plin de stralucire, obtinut din struguri selectionati cu deosebita grija, recoltati manual de pe parcele cu expozitie sudica. Cu aroma pronuntata de fructe de soc, corp delicat, insufletit de o aciditate ridicata, Ana Sauvignon Blanc imbina armonios note de caisa, piersica, lamaie, grapefruit si codita de rosie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate din carne alba, produse din patiserie sau platou de branzeturi tinere.
Închide

Jidvei ~ Owner’s Choice Maria Feteasca Alba

60,00 lei
Maria Feteasca Alba s-a nascut din intalnirea exceptionala dintre un soi romanesc si cele mai moderne tehnici de producere a vinului. Fermecator, armonios si elegant, acest vin se remarca prin imbinarea savuroasa a aromelor de floare de salcam, pere mature, mar, coaja de grapefruit si lamaie. Maria Feteasca Alba are limpezimea si rotunjimea calda a stropilor de roua ce mangaie boabele de struguri in diminetile de vara tarzie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: biban de mare la cuptor, inele de calamar la tigaie sau salate.
Închide

Jidvei ~ Owner’s Choice Maria Pinot Gris

60,00 lei
Imbinarea perfecta dintre aromele de iasomie, mere verzi, pere si citrice da nastere unui vin alb remarcabil, catifelat si deosebit de onctuos: Maria Pinot Gris. Limpede, stralucitor, cu usoare reflexe rozalii, floral si fructuos deopotriva, acest Pinot Gris se distinge printr-un echilibru final subtil si persistent, de o eleganta simpla, lipsita de orice ostentatie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: branzeturi de capra, pizza Quattro Formagi sau fructe de mare.
Închide

Jidvei ~ Tezaur Muscat Ottonel & Feteasca Regala

30,00 lei
Obtinut in urma alaturarii pline de finete dintre cele doua soiuri, Muscat Ottonel si Feteasca Regala, acest vin stralucitor, de culoare galben-auriu, incanta prin aromele sale de caisa, flori de salcam si caprifoi. Un cupaj elegant, care se remarca printr-un final prelungit cu note florale. Pastrat cu grija, acest vin dezvolta, odata cu trecerea anilor, un buchet complex de invechire. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: pastrav la gratar in sos alb, preparate din legume sau salate de sezon.
Închide

Jidvei ~ Tezaur Sauvignon Blanc & Feteasca Regala

30,00 lei
Stralucitor, de culoare galben-pai, acest vin surprinde nobletea soiului Sauvignon Blanc alaturi de finetea inconfundabila a unui soi pur romanesc, Feteasca Regala. Cu arome imbietoare de flori albe si pere, acest vin se remarca prin eleganta si complexitate. Pastrat cu grija, acest vin dezvolta, odata cu trecerea anilor, un buchet complex de învechire. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: branzeturi proaspete de tipul Ricotta sau Mozzarella, salate cu creveti sau preparate din peste si pui.
Închide

Liliac ~ Feteasca Neagra

50,00 lei
Culoarea rubinie cu accente purpurii indica eleganta acestui vin, completata de nasul fructat cu arome de cirese, turta dulce si note de piper negru. Datorita diferentei semnificative de temperatura dintre zi si noapte, ne intalnim cu un vin delicat, usor de baut, cu note de prune coapte si vanilie in post-gust. Temperatura de servire: 16°C. Perfect alaturi de preparate din carne de rata, preparate din legume sau souffle de branza.
Închide

Liliac ~ Feteasca Regala

38,00 lei
Culoarea galben-pai indica un vin tanar, proaspat, intens. Aromele initiale sunt florale, combinate cu note fructate de piersica. Un vin bine structurat, echilibrat, cu o aciditate caracteristica si arome de caise, urmate de un post-gust lung. Temperatura de servire: 10°C. Recomandat ca aperitiv sau asociat cu preparate din carne de pasare si miel, simple sau condimentate.