Afișez toate cele 11 rezultate

Filtru
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Le Vieux Telegraphe Rouge (Chateauneuf du Pape) 2016

390,00 lei
Un vin rosu rubiniu-intens, cu note de ierburi provensale si arome de lavanda, cirese, zmeura, lemn dulce si piper. Gustul are corpolenta medie catre ridicata, este catifelat, echilibrat, cu taninuri multe. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, carne alba, curcan, pui, rata, sufleuri, vita. Stil de vinificare: Fermentat traditionala in inox si lemn pentru 25-40 de zile. Maturat in foudres (60hl) din stejar frantuzesc pentru 20-22 de luni. Imbuteliat fara rafinare si filtrare si invechit pentru 2 ani in sticla.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Megaphone 2017

89,00 lei
Rosu rubiniu. Buchet intens cu note de lemn dulce. Note de condiment si ierburi, cu structura intensa dar eleganta. Temperatură servire:16 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, mezze, miel, paste, porc, ragu, rață, salamuri proaspete, terine. Stil de vinificare: Cules manual, dubla sortare in vie urmata de o a treia sortare in crama. Dupa presare usoara si desciorchinare integrala, urmeaza fermentarea traditionala la temperaturi controlate in tancuri de ciment pentru 20-30 de zile. Invechit in butoaie de 50 hl pentru 10 luni. Imbuteliat dupa o filtrare usoara la aproximativ 11 luni.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Piedlong (Chateauneuf du Pape) 2014

240,00 lei
Rosu rubiniu. Arome de zmeura, cirese, piper alb si violete. Corpolent, cu arome de cirese negre si ciocolata amara, cu note de afine, lavanda si ciuperci. Echilibrat, cu taninuri fine si potential extins de invechire. Temperatură servire:16 - 18°C. Asocieri culinare: brânzeturi maturate, miel, vânat, vită. Stil de vinificare: Cules manual, dubla sortare in vie urmata de o a treia sortare in crama. Fermentare in cuve de beton si lemn pentru cel putin 30 de zile. Maturat in foudres pentru 20-22 de luni, fiind imbuteliat fara a fi filtrat sau rafinat. Pus pe piata la 2 ani.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Telegramme Rouge 2017

225,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de fructe de padure rosii coapte, cirese, levantica, minerale si condimente dulci. Gustul prezinta arome fructate de zmeura si flori. Final persistent, unde notele de condimente dulci, sustinute de taninuri catifelate, domina. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, carne alba, curcan, peste, pui, rata, sufleuri, vita. Stil de vinificare: Fermentat traditional in inox 25-30 de zile. Primele 10 luni maturat in tancuri de inox, urmate de 7 luni in foudres (30 hl) din stejar francez. Imbuteliat dupa 15-16 luni si lansat dupa 18 luni.
Închide

Domaine du Vieux Telegraphe ~ Terasse du Diable (Gigondas) 2015

180,00 lei
Rosu rubiniu inchis. Arome de fructe negre de padure si cirese cu note de ierburi provensale si lemn dulce. Corpolent si delicat pe palat, cu arome de fructe negre si cirese amare sustinute de o aciditate ridicata. Pe final, taninurile si notele de condimente persista. Temperatura de servire: 16 - 18°C. Asocieri culinare: brânzeturi, vită. Stil de vinificare: Cules manual, dubla sortare in vie urmata de o a treia sortare in crama. Fermentare in tancuri de ciment si butoaie de lemn pentru 25-30 de zile. Maturat in foudres pentru 20 de luni, fiind imbuteliat fara a fi filtrat sau rafinat. Pus pe piata la 2 ani.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ La Chapelle Hermitage 2016

1.230,00 lei
Rosu rubiniu intens, limpede, cu nuante stralucitoare. Complex si fin, cu note de fructe negre, condimente dulci si lemn. Corpolent si generos, cu taninuri matasoase si final foarte lung. Temperatura servire:16 - 18°C. Asocieri culinare: foie gras, rață, vânat, vită. Stil de vinificare: Asamblajul final are loc in timpul maturarii si este facut printr-o selectie riguroasa a vinurilor provenite din diferite arii ale Hermitage. Invechit pentru 15-18 luni, timp in care vinul trece prin mai multe butoaie.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ La Maison Bleue 2015

465,00 lei
Un vin purpuriu opac. Nasul este puternic, cu note complexe de fructe negre si rosii de padure, lemn dulce, pasta de masline si condimente exotice dulci, incadrate de tonuri florale. Gustul ofera tonuri intense de fructe negre de padure si condimente. Catifelat, cu o textura bogata si carnoasa, etaleaza arome de lemn si condimente, insotite de tonuri de coacaze, ce definesc postgustul lung si suplu. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciocolata neagra, miel, rata, vita. Stil de vinificare: Strugurii sunt culesi manual. Dupa fermentatie, urmeaza o perioada de maceratie de 3-4 saptamani. Maturat in butoaie de stejar francez intre 15 si 18 luni.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ Parallele 45 Rouge 2016

63,00 lei
Un vin stralucitor, rosu-rubiniu inchis. Buchetul etaleaza note elegante de fructe rosii si condimente. Gustul este bine structurat, cu taninuri rotunde si final condimentat. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, paste, porc. Stil de vinificare: Vinificat in inox.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ Plan de Dieu “Domaine de Pere en Filles” 2015

89,00 lei
Un vin rosu-purpuriu intens, profund, cu note aromatice intense de cirese negre, lemn dulce, fructe de padure, ierburi aromatice si tonuri subtile de cremene. In gust exista un echilibru perfect intre textura suculenta si taninurile bogate, iar aciditatea minerala ii confera prospetime. Postgustul este extractiv, cald si mentolat, cu tente de coacaze si ierburi aromate. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciuperci, miel, porc, ragu, rata, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Maturat 12 luni in butoaie de stejar francez.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ Secret de Famille Viognier 2019

54,00 lei
Un vin galben pal, cu tente usor verzui. Nasul este exotic, cu note pronuntate de mango si ananas. Gustul este delicat si proaspat, cu arome intense de fructe exotice coapte. Aciditate echilibrata, cu final lung, lejer si prietenos. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: mancare asiatica, peste, paste, fructe de mare, crustacee, sushi, carne alba. Fermentat in tancuri de inox, la temperaturi scazute pentru a conserva aromele exotice specifice soiului. Vinul este tinut pe drojdii 6-8 luni.
Închide

Paul Jaboulet Aine ~ Syrah 2017

53,00 lei
Un vin rosu intens, stralucitor, cu tente albastrui. Nasul ofera note elegante si delicate de coacaze si lemn dulce, cu tonuri subtile de ardei verde si lemn crud. Gustul are structura taninoasa catifelata, cu textura suculenta, foarte bine echilibrata. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, charcuterie, ciuperci, curcan, hamburger, paste, porc, rata, salamuri proaspete. Vinificat si maturat in tancuri de inox.