Afișez 1–24 din 25 de rezultate

Filtru
Închide

Allegrini ~ Amarone della Valpolicella Classico 2013

329,00 lei
Un vin rubiniu intens. Nasul prezinta note intense si carnoase de visine si cireşe negre, cu tente de violete, levsntica si condimente dulci. Gustul este super catifelat si concentrat, o prezenta incantatoare cu un bun echilibru intre senzatiile gustative de fructe rosii coapte, ierburi aromate si tente minerale. Postgustul este lung, cu taninuri suculente si proaspete si cu impresii florale intense. Temperatura de servire: 16-18 °C. Stil de vinificare: Strugurii, culesi manual, trec printr-un proces numit appassimento (deshidratare) timp de 3-4 luni, timp in care pierd 40-45% din greutatea initiala. Fermentatia are loc in tancuri de inox timp de 25 de zile, dupa care vinul este maturat in butoaie de stejar timp de 18 luni, plus inca 7 luni dupa asamblarea soiurilor.
Închide

Allegrini ~ Palazzo della Torre 2015

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens si concentrat. In nas, notele de fructe negre coapte si cele de condimente exotice sunt atuurile acestui vin rosu, delicios. In gust este concentrat, cu taninuri bine slefuite si senzatii de visine negre, coacaze, ciocolata neagra si scortisoara. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, curcan, miel, porc, rata, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Fiecare soi in parte a fost maturat in butoaie de stejar francez (ciclul doi) timp de 15 luni, dupa asamblare vinul fiind maturat inca 2 luni. Dupa îmbuteliere, vinul a mai fost tinut in crama inca 7 luni.
Închide

Allegrini ~ Valpolicella Classico 2017

75,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu tente albastrui. Buchetul etaleaza note intense si impresionante de fructe rosii, din care se evidentiaza tentele de visine, accentuate de impresiile proaspete de piper si ierburi aromatice. Cu toate ca este tanar, vinul are o tinuta eleganta si energica, cu un postgust delicat si fin. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, brânzeturi maturate, hamburger, porc, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Mustul este fermentat pentru aproximativ 9 zile si pastrat pana la mijlocul lui februarie in tancuri de inox. Dupa imbuteliere, vinul este tinut incă 2 luni în crama, inainte de a fi lansat pe piata.
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone Campo dei Titari 2013

350,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, opac. Buchetul este intens, cu note de zmeura, cirese, coacaze rosii si accente de vanilie. Gustul este echilibrat, cu aciditate eleganta, urmat de un final foarte lung, puternic si robust. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai buni struguri pentru aceasta selectie speciala de Amarone sunt culesi manual de la finalul lui septembrie pana la inceputul lui octombrie si lasati apoi la uscat la temperatura si umiditate controlate. Fermentare lunga la temperaturi ambientale scazute pentru aproximativ 40 de zile. Maturat timp de 36 de luni in butoaie de stejar Allier si apoi 8 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone Campo Inferi 2012

315,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este elegant si sofisticat, caracterizat de note dulci de cacao si boabe de cafea prajite. Gustul este intens si complex, consistent si fructat, avand arome de ciocolata si cirese pastrate in brandy. Final somptuos si persistent. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai buni struguri din via “Campo Inferi” sunt culesi manual la inceputul lui octombrie si lasati apoi la uscat pentru 4 luni, la temperatura si umiditate controlate. Fermentare lunga la temperaturi ambientale scazute pentru aproximativ 40 de zile. Maturat timp de 36 de luni in butoaie de stejar de 18 hl si apoi 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone della Valpolicella 2017

165,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este elegant, intens si seducator cu accente de coacaze rosii, afine, cirese si cu note specifice de vanilie. Gustul este corpolent si matasos, echilibrat de o aciditate buna, cu taninuri excelente si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai copti ciorchini sunt culesi manual si lasati la uscat de la inceputul lui octombrie pana in ianuarie la temperatura si umiditate controlate. Fermentare 40 zile la temperaturi scazute. Maturare 2 ani "barriques" si butoaie mari din stejar, apoi 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Pa’ Riondo Valpolicella Ripasso 2017

71,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, avand un buchet concentrat de coacaze negre, mure, prune si note de vanilie. Gustul este corpolent, concentrat, cu arome intense de fructe. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, hamburger, paste, risotto, vanat, vita. Maturat pentru 12 luni in butoaie mari de stejar si pentru alte 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Recioto della Valpolicella 2015

125,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. Buchetul este elegant, cu note de violete si cirese coapte, prune, stafide, condimente, caramel si tabac. Gustul este rotund, corpolent si complex, dulce, fructat, rafinat si echilibrat. Proaspat si revigorant, cu note de migdale pe un final foarte lung. Temperatura de servire: 14-16 °C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi, fructe, inghetata. Stil de vinificare: Strugurii sunt lasati la uscat de la sfarsitul lui septembrie pana in ianuarie la temperatura si umiditate controlate. Fermentarea dureaza 30 de zile si este oprita prin racire. Maturat timp de 8 luni in butoaie de stejar Allier si apoi 6 luni in sticla.
Închide

Ca dei Frati ~ Pietro dal Cero Amarone della Valpolicella 2012

389,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este intens si bine conturat, cu note bogate de cirese negre, ciocolata si condimente dulci. Gustul are corpolenta plina si textura matasoasa, cu arome balsamice, de trandafiri, anason si menta salbatica. Dezvolta pe final note tertiare subtile de cafea si tutun dulce. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, porc, vanat, vita. Stil de vinificare: Strugurii au fost lasati la uscat pentru 4 luni inainte de macerarea prelungita in inox. Maturat pentru 24 luni in butoaie mici de stejar, urmate de 12 luni in inox si de alte 24 de luni in sticla.
Închide

Dal Forno Romano ~ Valpolicella Superiore 2006

335,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note de mure, afine, cirese stejar, carne, flori si cardamom ce ofera complexitate. Gustul este corpolent, intens si complex, cu taninuri catifelate ce pun in valoare aromele fructate pe finalul lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, paste, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat pentru 36 de luni in "barriques" noi si apoi invechit timp de 24 de luni in sticla.
Închide

Inama ~ Carmenere Piu 2015

90,00 lei
Carmenere Piu este un vin rosu inchis, cu reflexii violacee. Nasul este elegant, concentrat, cu note de cirese negre, prune, soia, cacao si violete. Gustul este echilibrat, proaspat, fructat, cu taninuri bine integrate, ferme, aciditate revigoranta si final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: charcuterie, porc, terine. Stil de vinificare: Dupa 12 zile de maceratie in inox, mustul este transferat si fermentatia incepe in cuve. Maturat pentru 12 luni in barriques de 225 l (ciclul II).
Închide

Inama ~ Oratorio di San Lorenzo 2015

300,00 lei
Un vin rosu-carmin intens, cu note concentrate de fructe negre de padure, cacao, piper si soia. In gust exista un echilibru perfect, cu taninuri coapte si rotunde si un final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, paste, porc, risotto, vanat. Stil de vinificare: Macerat si fermentat 14 zile in cuve de inox. Presat si fermentat malolactica. Invechit pentru 18 luni in "barriques" noi si vechi, apoi imbuteliat dupa o usoara filtrare. Invechit suplimentar 12 luni in sticla.
Închide

Inama ~ Vigneti di Foscarino 2017

118,00 lei
Un vin galben-pai, cu note proaspete, minerale, insotite de tonuri florale de musetel, soc, iris. Gustul este bogat, complex si multidimensional, cu un postgust de migdale. In timp, aceste note se transforma in senzatii complexe de polen si flori uscate. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi maturate, ciuperci, crustacee, fructe de mare, peste, risotto, sushi. Stil de vinificare: Strugurii provin de pe plantatii cu varste mai mari de 40 de ani. Fermentatia a avut loc in butoaie de stejar folosite. Inainte de filtrare, vinul trece printr-un proces de batonaj o data la 6 saptamani, timp de 6 luni. Inainte de imbuteliere este pastrat timp de 6 luni in tancuri de inox.
Închide

Inama ~ Vin Soave 2018

80,00 lei
Un vin galben translucid. Buchetul este delicat, cu note de flori de camp, musetel, soc si iris. Gustul este placut, cu final aromat de migdale dulci. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: peste, risotto, salate, sushi. Stil de vinificare: Contact cu pielita 4-12 ore, urmat de presare. Lasat pentru sedimentare la rece 12-24 ore si apoi fermentat in cuve din otel inoxidabil. Dupa fermentarea malolactica este pastrat in otel inoxidabil 8 luni.
Închide

Villa Sandi ~ Asolo Prosecco Superiore Brut

65,00 lei
Un vin spumant galben-pai, foarte pal cu un perlaj fin si persistent. Nasul prezinta note fructate intense, iar gustul este proaspat, evident fructat, cu un echilibru placut si un final armonios. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, peste, salate.
Închide

Villa Sandi ~ Auris Blanc de Blancs (editie limitata)

115,00 lei
Debuteaza cu o culoare galben pai, cu tente verzui si perlaj persistent, in timp ce in nas este fructat si floral, cu usoare note de mere verzi. In gust este sec (brut), cu arome proaspete si florale. Temperatura de servire: 4 - 6°C. Asocieri culinare: antipasti, carne albă, crustacee, fructe de mare, salate.
Închide

Villa Sandi ~ Bianco Frizzante Cuvee

26,00 lei
Un vin spumant galben pal. Nasul este proaspat si fructat, cu note de mere galbene si verzi. In gust, aciditatea ofera prospetime placuta, cu arome delicate de citrice. Temperatura de servire: 8-9 °C. Asocieri culinare: antipasti, deserturi, mancare asiatica. Vinificare prin metoda Charmat.
Închide

Villa Sandi ~ Cartizze “Vigna La Rivetta” 2019

165,00 lei
Vinul are o culoare galben pai, cu perlaj fin si persistent, in timp ce in nas este intens fructat, cu arome de mere coapte aurii, citrice, fructe exotice si salcam. Gustul este proaspat, cu arome de fructe si postgust lung. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: antipasti, ciuperci, crustacee, fructe de mare, homar, legume, salate, sushi.
Închide

Villa Sandi ~ IL Fresco Rose

48,00 lei
Un vin spumant roze stralucitor. In nas se regasesc note delicate de mere galbene si flori de munte. Gustul este sec, proaspat, cu postgust fructat si armonios. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: antipasti, ciuperci, mezze, sushi. Vinificare prin metoda Charmat.
Închide

Villa Sandi ~ Opere Serenissima 2012

120,00 lei
Un vin spumant de culoare galben pai stralucitor, cu un perlaj intens si persistent. Notele bine marcate de fructe albe coapte si o aroma parfumata de crusta delicioasa de paine si note delicate de flori de mici flori de munte. Proaspat, uscat, cu un final moale, aromat si persistent. Acitatea sa este bine echilibrata si subliniaza perfect marea personalitate și caracterul acestui vin.
Închide

Villa Sandi ~ Prosecco IL Fresco 0.2L

22,00 lei
Un vin galben-pai, cu perlaj fin si persistent. Nasul este fructat si floral, cu note de mere coapte si flori de munte. Gustul este sec, proaspat, cu prezenta impunatoare pe palat, si final armonios, fructat. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: antipasti, peste, salate. Vinificare prin metoda Charmat.
Închide

Villa Sandi ~ Prosecco IL Fresco 0.75L

48,00 lei
Un vin galben-pai, cu perlaj fin si persistent. Nasul este fructat si floral, cu note de mere coapte si flori de munte. Gustul este sec, proaspat, cu prezenta impunatoare pe palat, si final armonios, fructat. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: antipasti, peste, salate. Vinificare prin metoda Charmat.
Închide

Villa Sandi ~ Prosecco Superiore Brut Millesimato 2019

64,00 lei
Un vin galben-pai, cu perlaj fin si persistent. Nasul ofera note fructate intense, de mere coapte aurii si salcam. Gustul este proaspat, delicat pe palat, cu final armonios si usor fructat. Temperatura de servire: 4-6 °C. Asocieri culinare: antipasti, crustacee, fructe de mare, peste, salate. Vinificare prin metoda Charmat.
Închide

Villa Sandi ~ Ribolla Giala Brut 2016

85,00 lei
Un vin spumant galben-pai stralucitor, cu perlaj fin si persistent. In nas se ragasesc note florale, cu accente de coaja de paine. Gustul este sec, cu prospetime atragatoare, mineralitate impresionanta si postgust persistent, lung si aromat. Temperatura de servire: 6-9 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, carne alba, carpaccio, fructe de mare, mancare asiatica, mezze, salate. Stil de vinificare: Vinificat prin metoda “Charmat lungo” (12 luni de fermentatie secundara si maturare in autoclave).