Brands

Russian Standard

Russian Standard

Tărâmul rusesc este recunoscut pentru faptul că a dăruit lumii întregi ocazia de a savura vodka, iar Russian Standard nu putea să își tragă rădăcinile de altundeva decât din inima Rusiei. Lansat în 1998, brandul de vodka Russian Standard a cunoscut rapid, la doar doi ani distanță, o ascensiune la scară globală, imediat după ce a cucerit inimile poporului mamă. Succesul său s-a datorat calității băuturii și poziționării premium, ajungând repede în preferințele consumatorilor și unul dintre brandurile etalon pentru vodka rusească.

Pentru a crea vodka Russian Standard, mai multe elemente se întâlnesc: priceperea, istoria, știința, tradiția, tehnologia și natura. La baza inspirației pentru Russian Standard stă figura reputatului chimist Dmitri Mendeleev, a cărui viziune despre echilibrul necesar între apă și alcool a ajutat la perfecționarea rețetei de vodka. Legătura cu omul de știință este sudată și datorită orașului care, deopotrivă pentru Mendeleev și Russian Standard, înseamnă acasă: St. Petersburg.

Aici, apa pură, de origine glaciară, a lacului Ladoga, este folosită cu măiestrie pentru a crea Russian Standard. Apa, lăsată moștenire de ghețari încă din Epoca de Gheață, întâlnește apoi rodul stepei rusești. Grâul crescut în aceste pământuri este apoi atent selecționat, fiind folosite doar cele mai calitative boabe pentru a prepara vodka, oferindu-i gustul și profilul unice care o definesc.

Întâlnirea celor două ingrediente este desăvârșită în distileria modernă din St. Petersburg, unde rezultatul trece printr-un proces de distilare în 200 de pași, pentru a ajunge la gradul de perfecțiune Russian Standard. Astfel, după cum o spune chiar brandul, te poți bucura de o vodka așa cum ar trebui să fie: “This is Vodka as it Should Be”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.