Brands

Saber

Saber

Saber este un brand românesc de lichior, creat în inima tradiționalei Bucovina. Povestea Saber datează din 1789 și a pornit din pasiunea pentru tradițional și natură. Seducătorul lichior a preluat moștenirea zonei Bucovinei în realizarea băuturilor din fructe, cărora le-a dat viață folosind, se pare, o rețetă secretă, ce mixează și înnobilează aromele fructate.

Fabrica se află în regiunea Rădăuți, iar numele acesteia, SAB, se leagă de peste 200 de ani de tradiție în prepararea băuturilor alcoolice în această zonă. Lichiorul Saber înseamnă o compoziție 100% naturală, iar calitatea acestuia este dată de fructele atent selecționate pentru a fi transformate în lichior.

Ceea ce face cu adevărat special lichiorul Saber este faptul că, la nivel mondial, este unul dintre puținele sortimente de lichior care nu doar că este produs folosind fructe naturale, ci este și îmbuteliat respectând aceeași deviză. Astfel, fiecare sticlă de lichior Saber este completată de prezența fructelor întregi.

Procesul de producție este unul care respectă formele tradiționale de blending, totul pentru a obține echilibrul caracteristic și gustul rafinat și echilibrat. Astfel, lichiorul Saber devine un deliciu pentru simțuri și o plăcere care se combină perfect cu poftă de viață.

De-a lungul timpului, Saber a devenit o băutură etalon, datorită mixului dintre metodele tradiția Bucovinei și performanța metodelor de producție, succes ce a depășit granițele țării. Băutura a fost apreciată de cunoscători din multe colțuri ale lumii și a fost premiată la competiții naționale și internaționale, fiindu-i astfel confirmată calitatea și savoarea impresionante. Nu rămâne decât să te bucuri de aromele tale preferate, în compania fructelor naturale ce desăvârșesc fiecare sticlă de Saber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.