Brands

Sailor Jerry

Sailor Jerry

Sailor Jerry este un rom cu atitudine, îndrăzneț și provocator, creat astfel pentru a onora memoria lui Norman Collins.

Personalitate excentrică, Norman, care își spunea de fapt Sailor Jerry, a inspirat prin sfidarea normelor sociale, prin viața plină de picanterii pe care a dus-o, prin franchețe și prin ideile avangardiste pe care le promova. Jerry a fost mereu contra valului în privința stilului de viață pe care l-a abordat, urmându-și mereu cele două mari pasiuni; tatuajele și dorința de a explora necunoscutul.

Asta l-a determinat ca, în adolescență, să plece de acasă pentru a călători prin America ca un nomad. Călătoriile l-au purtat prin Chicago, unde două mari evenimente aveau să îi marcheze viața. Aici învață arta tatuării de la legenda locală Gib Thomas și se alătură marinei americane. De aici, renumele “sailor” (navigator) a venit de la sine, experiențele sale fiind sursa de inspirație pentru romul ce îi poartă numele.

Romul Sailor Jerry se mândrește cu un crafting original, cules din istoria navigatorilor și prin studierea legăturii acestora cu romul și readus în lumina pe care o merită. Rețeta urmărește obiceiurile navigatorilor de a îmbunătăți savoarea rațiilor de rom pe care le aveau alături pe mări și oceane. Astfel, Sailor Jerry este un blend între cele mai impresionante sortimente de rom din Caraibe, îmbogățit cu arome naturale, exact așa cum făceau vechii navigatori.

Sailor Jerry este un rom cu arome de vanilie, scorțișoară și de note de stejar, care păstrează viu spiritul liber al navigatorilor și caracterul emblematicului Saylor Jerry, cel care a inspirat prin forță, personalitate și curajul de a fi autentic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.