Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
-6%
Închide

Strunga ~ Busuioaca de Bohotin 2018

36,00 lei 34,00 lei
Busuioaca de Bohotin. Povestea acestui vin curge din alt timp. Fiind inspirat din randuielile sacre ale stramosilor, un vin cu gust de dragoste pentru radacini si pentru mestesugul adevarat. Combinatia eleganta a sevei terroir-ului de la Parjolita, cu parfum fin de busuioc si cimbrisor, alaturi de infuzia de piersici coapte, ii ofera un gust echilibrat cu note sensibile de migdale, sustinute de o aciditate ce surprinde placut simturile. Temperatura de servire: 5-8°C. Asocieri culinare: produse de patiserie, legume la gratar, branzeturi nematurate, pui, peste, somon, scoici, creveti.
Închide

Hermeziu ~ C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce 2019

39,00 lei
C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce ne surprinde printr-o culoare roz deschisa, foita de ceapa, completata de o aroma intensa florala de petale de trandafiri. Gustul este placut, intens, cu arome fructate persistente accentuate de zaharul rezidual. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: deserturi pe baza de ciocolata fondanta, trufe de ciocolata, creme de ciocolata, produse de patiserie, foie gras, branzeturi cu mucegai albastru.
Închide

Hermeziu ~ C’est Soir Busuioaca de Bohotin sec 2019

39,00 lei
Busuioaca de Bohotin in varianta sec din colectia C’est Soir impresioneaza printr-o culoare roz deschis, foita de ceapa, urmata de un nas plin in care predomina aromele florale. Gustul este sec, rotund, cu un echilibru excelent intre aciditate si aromele de piersici rascoapte, busuioc si discret de migdale. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: branzeturi aromatizate, millefeuille cu fructe, piept de rata, risotto cu fructe de mare, preparate cu ficat de pui si rata.