Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Duemani ~ Cifra 2017

165,00 lei
Cifra este un vin rosu-purpuriu, cu un nas intens si expresiv, avand note de fructe negre de padure, mosc si ciuperci. Gustul este corpolent, rotund si suculent, cu un post-gust lung si placut. Temperatura de servire: 15 - 1 8°C. Asocieri culinare: branzeturi, branzeturi maturate, hamburger, rata, salamuri proaspete, trufe, vita. Stil de vinificare: Fermentat si maturat in vase de ciment.
Închide

Duemani ~ Duemani 2014

550,00 lei
Duemani este de culoare rosu-caramiziu, cu un buchet intens de mure, rozmarin si condimente exotice. Un vin impunator, aristocratic, cu un echilibru somptuos si o lungime gustativa impresionanta. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: miel, porc, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat si macerat in vase conice din lemn de stejar. A fost maturat timp de 18 luni in butoaie de stejar frantuzesc.
Închide

Le Macchiole ~ Paleo Rosso 2014

415,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens. Buchetul este concentrat si note de coacaze negre, prune, ceai verde si condimente. Gustul este corpolent, cu textura suculenta si taninuri elegante, arome de condimente, piele, tabac si un post-gust intens. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat 25 de zile in tancuri de ciment si maturat 20 de luni in butoaie de stejar, 75% noi.