Afișez toate cele 4 rezultate

Filtru
Închide

Vincon ~ Mirabilis Machina Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra

51,00 lei
Povestea acestui vin incepe cu strugurii de Feteasca Neagra culesi din zona “La Schit” alaturi de strugurii de Cabernet Sauvignon care provin de pe “Colina Manastirii”, unde solurile acide si sarace in humus, specific padurilor de gorun si fag ce au populat zona de sute de ani si au conferit strugurilor o expresivitate aparte. Acest vin ne intampina cu note de piele, condimente si tabac, arome fructate de prune uscate si fructe negre supracoapte, savuros completate de accente mentolate de ciocolata si cafea. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de vita sau porc, meniuri cu specific vanatoresc sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinurilor pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra

43,00 lei
Asamblajul din Cabernet Sauvignon si Merlot din colectia Autentic este un vin rosu sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din arealul Codrilor Moldovei. Splendoarea sa poate fi observata inca de la inceput in culoarea rosie granat, dar si in buchetul plin de arome de coacaze negre si prune uscate. Gustul te fascineaza de la prima intalnire, datorita texturii catifelate, corpului robust si a postgustului in care se simt note finale de migdale si visine. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se asociaza perfect cu carnea rosie, branzeturile maturate, BBQ sau ciocolata neagra.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Scrisori Cuvee Rosu 2017

32,00 lei 31,00 lei
Cuvee rosu, cupajarea acestuia s-a realizat in urma selectiei variantei optime. Are o culoare rosu rubiniu intens stralucitor, aroma intensa si eleganta, cu fructe de padure, coacaze si cirese usor mature. Temperatura de servire: 17°C. Asocieri culinara: carne rosie in vin sau la cuptor cu mirodenii si vegetale, preparate din miel, sarmale, mezeluri fine si branzeturi afumate sau maturate. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Rosu 2015

32,00 lei 31,00 lei
Asamblaj de de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, varianta "rosie" din gama bag-in-box Tube, impresioneaza printr-o culoare rosie rubinie deschisa, alaturi de care predomina un nas fructat de visine si prune. Gustul este rotund, catifelat, cu note finale fructate in postgust. Temperatura de servire: 15-17°C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, pizza sau paste in sos rosu.