Afișez toate cele 7 rezultate

Filtru
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
-8%
Închide

Cricova ~ Prestige Codru

48,00 lei 44,00 lei
Rezultat prin cupajarea soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot, "Codru"este un vin expresiv, bine structurat si bogat in taninuri. De la inceput, seduce printr-o culoare rubinie deschisa "rodie coapta". Ulterior, denota un buchet complex, cu semne nobile de maturare in butoaie de stejar. Gustativ confirma senzatiile de rotunjire si catifelare cu note fructate de prună uscată si fructe de pădure. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: miel cu ierburi aromate, carne de vanat, friptura de fazan sau platou de branzeturi maturate. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in butoaie de stejar. Recomadam aerarea in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Corcova ~ Cabernet Sauvignon & Merlot 2016

34,00 lei
Un vin cu arome intense, de fructe rosii si negre de padure, imbogatite de arome subtile, lemnoase. Un cupaj prietenos si echilibrat, puternic fructat si foarte placut. Este bine structurat, dar fara taninuri dominante. Este suplu si suculent, un vin de o corpolenta medie, cremoasa. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: este excelent alaturi de mezeluri fine usor afumate din carne rosie, branzeturi maturare, preparate la gratar din carne de porc sau vita. Savuros cu ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului cu cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Fuori Mondo ~ Pema 2016

215,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, elegant si puternic, cu note de fructe rosii si negre de padure, tonuri de ciocolata, espresso si piele, ce contribuie la complexitatea aromatica a vinului. In gust, impresiile de violete si levantica sunt echilibrate de cele de prune uscate si condimente subtile. Post-gust lung si echilibrat. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciocolata neagra, ragu, trufe, vanat, vita. Vinificare separata pentru fiecare soi in parte, fermentatia fiind facuta in tancuri de inox. Dupa asamblare, vinul a petrecut 12 luni in butoaie de stejar frantuzesc de 225l si 12/18 luni in sticla. #Nefiltrat #Cantitate_minima_sulfiti #Organic #Biodinamic
Închide

Gabai ~ Mozaic 2019

46,00 lei
Complex si rafinat, Gabai Mozaic 2019 este un vin obtinut din struguri Merlot in procent de 70% si Cabernet Sauvignon 30%. Culesi si sortati manual strugurii trec printr-un proces de presare directa si fermentare la temperatura controlata joasa, pentru pastrarea aromelor. Se regaseste mult soare si caldura in culoarea roz de intensitate medie spre ridicata. Olfactiv intalnim arome de coacaze negre, zmeura, cirese Maraschino, aciditate mediu+, corpolent, iar gustativ regasim arome de capsuni, visine, rodie. Pe scurt, un rose gourmet, echilibrat. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: salate de sezon, branzeturi tinere, paste in sos cu fructe de mare sau pastrav cu legume la gratar. #editielimitata #3466
Închide

Gramma ~ Cuvee Visan Rose 2019

35,00 lei
Mireasma fructelor de zmeura și capșuni starnesc fiorul dragostei si al bucuriei. Unicitatea rose-ului Gramma ce il face perfect pentru o pata de culoare in toate conversatiile. Un vin racoritor avand o culoare deosebita de rose si aroma de zmeura si capsuna. Gustativ predomina senzatiile dulci, dar apoi evolueaza spre o aciditate verde de carcei de vita de vie cu postgust proaspat racoritor. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate din peste, fructe de mare sau carne de curcan, paste cu sosuri albe sau brânzeturi tinere asociate cu fructe confiate.
Închide

Tenuta San Guido ~ Guidalberto 2016

178,00 lei
Guidalberto este un vin rosu-rubiniu intens, cu arome de fructe negre dulci si coapte si note secundare de condimente specifice stejarului, avand intensitate ridicata de fructe rosii si corpolenta plina. Este bine echilibrat, cu taninuri coapte, catifelate si final lung. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, miel, paste, sufleuri, vita. Stil de vinificare: Fermentat la temperaturi controlate si pastrat pe bostin 15 zile in tancuri de inox. Maturat in butoaie mici din lemn frantuzesc si american (1/3 noi) 15 luni, urmat de 3 luni de invechire in sticla.