Afișez toate cele 24 de rezultate

Filtru
Închide

Vincon ~ Comoara Pivnitei Cabernet Sauvignon 2008

57,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin rosu sec, maturat in budane de stejar vreme de minim 24 de luni si invechit in sticle inca 12 luni. Asadar, in acest vin s-au conturat timp de peste 10 ani complexitatea aromatica a fructelor negre de padure: coacaze, mure si afine, perfect completate de taninurile de stejar. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: gratie gustului bogat-fructat, cu note de cirese coapte, vinul roșu caramiziu merge de minune cu preparate din carne rosie, branzeturi si nuci. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Cabernet Sauvignon

29,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin care a petrecut 4-6 luni la maturare in barrique, apoi o perioada de inca 6 luni, in sticle, la invechire. Asa a fost obtinuta culoarea de rosu granat si aromele fructate, de afine, cirese negre, coacaze rosii si ciocolata amăruie. Lor li se adauga, cand il gusti, note de ghimbir si cuisoare predominante intr-un postgust prelung. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de porc si vita, vanat sau branzeturi cu nuante condimentate: Roquefort si Gorgonzola. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Cabernet Sauvignon 2013

39,00 lei
Cabernet Sauvignon este vinul pe care neaparat trebuie sa-l gusti! Un vin de culoare roșu rubiniu caruia timpul i-a adaugat reflexe caramizii si i-a alaturat note exotice de cafea pentru a sublinia aromele fructate de cireșe negre si coacaze negre. In timp ce in gust se simte corpolent, extractiv cu note bine conturate de visine si cafea, cu taninuri bine integrati, tuse discrete de vanilie si piper, cu un postgust lung. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate pe baza de carne rosie sau vanatoresti, branzeturi maturate sau deserturi din ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Rose Verite demisec

29,00 lei
Rose Verite mai este denumit si “rose de o zi”, deoarece strugurii stau la macerat numai 24 de ore. Vinul demisec și delicat are arome intense de cirese si capsuni bine coapte. In timp ce in gust vinul se simte proaspat, cu arome de cirese, cu aciditate bine integrata si postgust mediu spre lung. Temperatura de servire: 12-14°C. Asocieri culinare: antreuri, preparate din somon, creveti sau salate cu grapefruit.
Închide

Alira ~ Tribes Kosher Cabernet Sauvignon 2015

44,00 lei
Alira Tribes Cabernet Sauvignon este un vin clasic si elegant. Culoarea rubinie indica faptul ca vinul este tanar, incă in putere deplina. Este bogat si fructat, cu o aciditate proaspata, taninuri coapte și un gust minunat, lung si picant. Alira Tribes Cabernet Sauvignon este răspunsul la întrebarea “ce vin bun ar trebui sa incerc astazi?". Vinul este certificat de organismele acreditate ca fiind Super Kosher, inclusiv pentru Pesach și este Non-Mevushal. Temperatura de servire: 16-18 C. Asocieri culinare: friptura de vita in crusta de ierburi, vanat sau branzeturi maturate. Recomandam aerarea vinului in decantor timp de cel putin 30 de minute inainte de servire.
-5%
Închide

Alira ~ Cabernet Sauvignon 2016

41,00 lei 39,00 lei
Un Cabernet Sauvignon creat pe malurile Dunarii, intre Aliman si Rasova, dupa filosofia din Bordeaux care impresioneaza prin putere si eleganta. Se remarca printr-o armonie perfecta intre notele de fructe coapte si cele de condimente sau chiar senzatii olfactive mai rustice, de piele tabacita. Taninii bine integrati il ajuta sa evolueze frumos timp de cel putin 10 ani, ramanand viguros, datorita perioadei de 12 luni petrecute in baricuri noi de stejar frantuzesc. Temperatura de servire: 15-18°C. Asocieri culinare: datorita caracterului sau viguros, dar elegant si echilibrat, vinul se poate asocia perfect cu preparate din carne rosie ca tocanita de vitel, cotlete de porc in sos de vin rosu sau coaste de miel la gratar. Recomandam decantarea vinului minim 30 de minute inainte de consum.
-4%
Închide

Alira ~ Grand Vin Cabernet Sauvignon 2014

75,00 lei 72,00 lei
Un Cabernet Sauvignon de lux, barbatesc, amplu, cu tipicitate pronuntata prin prisma maturarii vinului timp de 14 luni in baricuri din stejar frantuzesc. De o culoare rubinie luminoasa, vinul impresioneaza aromatic prin note proaspete de fructe negre, sustinute de fructe de padure, prune si condimente, in timp ce taninurile coapte sunt lungi si intense. Postgsustul este dominat de piper verde, alaturi de ciocolata neagra si cafea espresso. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: friptura de prepelita, tocana de fazan sau de mistret. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Avincis ~ Cuvée Andrei 2016

61,00 lei
Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol. Inca din pahar, vinul seduce printr-o culoare rosie rubinie intensa, urmata de un nas complex in care predomina buchetul de coacaze negre proaspete si cedru. Corpul este complex, cu o structura puternica si note inconfundabile de fructi negre de padure coapte si ciocolata neagra. Caracterul sau elegant se datoreaza maturarii partiale a vinului (40%) in baricuri de stejar timp de 14 luni. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: coaste de miel cu legume la gratar, T-bone steak, spaghete Puttanesca. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Casas del Bosque ~ Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2017

75,00 lei
Un vin rosu-maroniu, cu tente rubinii. Nasul are un caracter mineral prezent, cu note de rom, stafide si ciocolata neagra. In gust, aciditatea proaspata introduce arome opulente de cafea, cedru si coacaze negre. Stejarul bine integrat combina taninurile elegante si zvelte pentru a oferi un final lung si complex. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciocolata neagra, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat pentru 10-15 zile la temperaturi ce ating 32 ºC. 5 zile de macerare post fermentare si apoi maturat pentru 14 luni intr-o combinatie de stejar frantuzesc nou si vechi (55% nou/45% la ciclul II & III). Dupa imbuteliere a fost invechit 3 luni in sticla.
Închide

Casas del Bosque ~ Gran Bosque Cabernet Sauvignon 2010

220,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note de prune, grafit, cafea si scortisoara. Gustul ofera taninuri ferme, dar elegante, ce declanseaza arome de ciocolata neagra, condimente dulci si coacaze rosii. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Macerat la 7 ºC pentru 6 zile si apoi fermentat pentru 18 zile la temperaturi ce ating 28 ºC. Maturat in stejar frantuzesc pentru 22 de luni (65% noi, 35% ciclul II si III). De asemenea invechit in sticla pentru alte 3 luni.
Închide

Chateau Cojusna ~ Cabernet Sauvignon Carte BIB 3L

33,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Bag-in-Box produs de Chateau Cojusna se exprima ca un vin rosu demisec. De la inceput incanta printr-o culoare rosie rubinie intensa, urmata de un nas fructat si bogat in care se regasesc arome de coacaze negre, ardei rosu gras si visine. Corpul este placut, rotund, cu note finale fructate bine conturate. Temperatura de servire: 14-16°C. Asocieri culinare: vinul va fi in armonie perfecta in asociere cu branzeturile tari, preparate din vanat sau ciuperci la ceau cu mamaliga.
Închide

Col D’Orcia ~ Olmaia Sant’ Antimo Cabernet 2010

165,00 lei
Rosu rubiniu, cu reflexii purpurii. Buchetul etaleaza note puternice dar elegante, specifice soiului de strugure, in perfecta armonie cu aromele de condimente si vanilie dobandite prin invechire. Gustul ofera taninuri coapte si persistente, arome de condimente si fructe. Final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: miel, salamuri proaspete, vanat, vita. Fermentat in cuve de inox de 150 hl si macerat 20 de zile la maxim 30°C. Maturare in barriques noi de 225 l, timp de 18 luni, urmata de invechire in sticla pentru cel putin un an.
Închide

Crama Ratesti ~ Cabernet Sauvignon

44,00 lei
Un vin intens, corpolent, cu arome de coacaze negre, cacao si vanilie, maturat in barrique de stejar timp de 24 de luni. Temperatura de servire: 16-18°C. Se poate consuma alaturi de preparate mai condimentate, carne rosie, ciuperci si branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Fuori Mondo ~ Racines Maremma 2016

188,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, intens. Buchetul este intens si direct, cu note de fructe de padure si visine. Gustul etaleaza taninuri catifelate, aciditate medie si o buna complexitate. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciuperci, hamburger, miel, rata, vita. Stil de vinificare: Vinificare separata pentru fiecare soi in parte, fermentatia fiind facuta in tancuri de inox. Dupa asamblare, vinul a petrecut 12 luni in butoaie de stejar frantuzesc si 12/18 luni in sticla. #Nefiltrat #Cantitate_minima_sulfiti #Organic #Biodinamic.
-5%
Închide

Hermeziu ~ C’est Soir Cabernet Sauvignon 2019

43,00 lei 41,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama C’est Soir vinificat in rosé se dezvaluie in pahar printr-o culoare roz-somon cu nuante deschise si un nas cu arome bine conturate de capsuni si zmeura. Corpul este mediu, sustinut de o aciditate placuta si note finale de fructe rosii de padure persistente. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate.
-6%
Închide

Hermeziu ~ Cabernet Sauvignon 2018

36,00 lei 34,00 lei
Un Cabernet Sauvignon, obtinut prin macerare si fermentatie alcoolica pentru 8-9 zile la temperatura de 25°C. Are o culoare rosu rubiniu intens stralucitor, aroma intensa si eleganta, caracteristica cu fructe de padure si cirese. Gustul este sec, textura consistenta, complex cu taninuri tinere și post gust de lungă durată. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: carne rosie, fripturi sau gratar in sange, vita/porc/vanat, mancaruri grase, paste cu sos, branzeturi mature, ciocolata neagra.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Rose 2019

32,00 lei 31,00 lei
Vinul rose din gama bag-in-box Tube realizat din Cabernet Sauvignon incanta prin culoarea roz somon pala, alaturi de un nas revigorant de fructe rosii, urmat de un gust proaspat si savuros de cirese de mai si piersici coapte. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: simplu sau alaturi de legume la gratar, branzeturi tinere sau peste.
Închide

Lacerta ~ Cabernet Sauvignon

71,00 lei
Regele soiurilor rosii din colectia Lacerta isi dezvaluie personalitatea ca un vin cu o culoare rosie intensa, invechit un an in butoaie de stejar de tip baric. Are un buchet complex de coacaze si mure. Taninurile bine integrate ii confera un gust moale, dar intens, cu tutun, ciocolata neagra si vanilie. Postgustul este lung cu arome care evolueaza sublim. Temperatura de servire: 17-19°C. Asocieri culinare: burgeri, vita sau miel la gratar. Vinul a fost maturat timp de 12 luni in barrique-uri de stejar romanesc, rusesc si american aflate la prima, a doua si a treia utilizare. Motiv pentru care recomandam pastrarea vinului in decantor pentru o perioada de cel putin o ora inainte de consum.
Închide

Licorna ~ Serafim Rose

29,00 lei
Vinurile Serafim sunt realizate din struguri recoltati si sortati manual, vinificate dupa metode clasice cu particularitate pentru fiecare parcela si soi, maturate, imbuteliate, si invechite in conditii de control al fiecarei etape. Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI. Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.
Închide

Mezzacorona ~ Castel Firmian Cabernet Sauvignon 2018

39,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu un buchet intens, complex, ce etaleaza note de vanilie. Gust cu taninuri prezente si corpolenta medie spre ridicata. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor rosii, la temperaturi controlate de aproximativ 25°C. Maturat in stejar.
Închide

RockBare ~ Cabernet Sauvignon 2016

96,00 lei
Un vin rosu-caramiziu, cu note de condimente, coacaze negre si tabac, pe un fundal de vegetal de menta, tipic soiului. Gustul este suculent, de visine coapte, completate de arome complexe de migdale, ciocolata, menta, cardamon si cafea prajita. Corpul este mediu, elegant, cu un bun echilibru intre aciditate si taninuri si un postgust mineral, catifelat, suculent si savuros. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciocolata neagra, hamburger, porc, rata, salamuri proaspete, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat la rece in tancuri de inox si maturat in butoaie de stejar frantuzesc si american, 20% noi, timp de 18 luni.
Închide

The Iconic Estate ~ Hyperion Cabernet Sauvignon 2015

70,00 lei
Un vin complex cu arome de mure, prune uscate si vanilie imbinate armonios cu note delicate de condimente si menta. Vinul va continua sa se dezvolte in sticla in urmatorii 5 ani, daca va fi pastrat in conditii optime. Temperatura de servire: 16-18˚C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie si vanat, retete condimentate sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin o ora inainte de consum.
-24%
Închide

Trapiche ~ Cabernet Sauvignon 2017

34,00 lei 26,00 lei
Cabernet Sauvignon din gama Trapiche este un vin rosu sec, elegant cu o culoare rosie rubinie intensa si un nas de fructe negre si condimente. In gust este fin si echilibrat, cu postgust lung si placut. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: insoteste perfect carnea rosie la gratar, legumele inabusite in vin rosu sau branzeturile usor maturate.
Închide

Warwick Estate ~ Touch 2014

715,00 lei
Un vin rubiniu, intens si profund, cu note de ciocolata neagra, mure, anason stelat, cuisoare, piper zdrobit si cimbru. Gustul este structurat, cu taninuri catifelate, coapte si rotunde. Usor de baut. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, charcuterie, porc, ragu, vanat, vita. Maturat in butoaie de stejar 18 luni.