Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
-5%
Închide

Alira ~ Champagne by J. de Telmont

160,00 lei 152,00 lei
Champagne Alira este produsa in Franta (regiunea Champagne) de J. de Telmont, una dintre cele mai prestigioase Case de Sampanie. Produsele lor au devenit expresia excelentei in lumea “sampaniei”, astfel incat, impreuna cu Alira au decis sa produca un spumant special, complex, elegant si greu de uitat. O sampanie cu note de piersica si briose, potrivita oricarei ocazii festive sau un unui moment de lux si bucurie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma simplu sau alaturi de biscuiti vanilati roz, branzeturi nematurate, fructe de mare sau chiar stridii.
-5%
Închide

GH Mumm Cordon Rouge 12% 0.75L

182,00 lei 173,00 lei
Sampania Mumm Cordon Rouge este inima Maison Mumm. Această cuvee poarta numele celebrului sau cordon rosu: panglica rosie a Legiunii d’Honneur, cea mai inalta onoare civila din Franta, care a impodobit fiecare sticla incepand cu anul 1876. Este un amestec complex ce provin din peste 100 de “crus” diferite, invechite timp de 20 de luni in pivnitele Mumm. Impresia vizuala este de neuitat, datorita abundentei bulelor fine si aspectului vibrant. Culoarea este galben deschisa, iar in nas dezvolta arome de fructe albe si galbene proaspete cu usoare note de lychee, ananas si praline. Gustul este foarte proaspat amplificat de complexitatea de arome in care predomina arome de fructe proaspete completate de usoare note de caramel in postgust. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: preparate din peste sau carne alba, fructe de mare sau cu mancarea care va place.
-1%
Închide

GH Mumm Cordon Rouge Rose 12% 0.75L

177,00 lei 175,00 lei
Sampania Mumm Cordon Rouge este inima Maison Mumm. Această cuvee poarta numele celebrului sau cordon rosu: panglica rosie a Legiunii d’Honneur, cea mai inalta onoare civila din Franta, care a impodobit fiecare sticla incepand cu anul 1876. Este un amestec complex ce provin din peste 100 de “crus” diferite, invechite timp de 20 de luni in pivnitele Mumm. Impresia vizuala este de neuitat, datorita abundentei bulelor fine si aspectului vibrant. Culoarea este roz somon deschisa, iar in nas dezvolta arome de capsuni, coacaze rosii si cirese. Gustul este foarte proaspat amplificat de complexitatea de arome in care predomina arome de fructe proaspete completate de usoare note de vanilie in postgust. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: preparate din peste sau carne alba, fructe de mare sau cu mancarea care va place.
-30%
Închide

Pachet Alira ~ Champagne J. de Telmont

912,00 lei 638,00 lei
Champagne Alira este produsa in Franta (regiunea Champagne) de J. de Telmont, una dintre cele mai prestigioase Case de Sampanie din Franta. Produsele lor au devenit expresia excelentei in lumea “sampaniei”, astfel incat, impreuna cu Alira au decis sa produca un spumant special, complex, elegant si greu de uitat. O sampanie cu note de piersica si briose, potrivita oricarei ocazii festive sau un unui moment de lux si bucurie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma simplu sau alaturi de biscuiti vanilati roz, branzeturi nematurate, fructe de mare sau chiar stridii. Pachetul include: 6 sticle de Alira Champagne J. de Telmont Brut 0.75L.
Închide

Perrier-Jouet ~ Belle Epoque

575,00 lei
Perrier-Jouet Belle Epoque este o legenda in lumea iubitorilor de sampanie. De la inceput se remarca printr-o culoare galben pala stralucitoare si un perlaj al bulelor fin. Nasul este memorabil cu arome pregnante de flori albe, piersici albe, pere si citrice. In timp ce in gust se remarca prin prospetimea clasica, armonia perfecta si note finale de mere verzi. Temperatura de servire: 4-6 C. Asocieri culinare: dorada la cuptor cu legume, tarta cu creveti si branzeturi sau cu mancarea favorita.