Afișez 1–24 din 39 de rezultate

Filtru
Închide

Gramofon ~ Chardonnay

41,00 lei
Un Chardonnay desavarsit, cu o aciditate echilibrata ce se imbina perfect cu notele surprinzatoare de fructe coapte, impreuna oferind o experienta a gustului foarte rafinata ce merita pe deplin incercata. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: completeaza cu eleganta preparatele pe baza de foie gras sau carne de rata. Un echilibru pentru sosurile demiglace si un potentiator foarte potrivit pentru piureurile sau supe crema de radacinoase.
Închide

Vincon ~ Egregio Chardonnay

29,00 lei
Chardonnay este un vin sec de exceptie, maturat cel putin 2 luni in barrique si invechit in sticle inca jumatate de an inainte sa ajunga in paharul tau. Vinul capata astfel cele mai intense arome: mar verde, citrice, fructul pasiunii, note florale de iasomie. In timp ce gustativ se simte catifelat, rotund cu note sublime de mere verzi, citrice si un postgust lung in care predomina untul. Temperatura de servire: 8-9°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de pasare, fructe de mare si peste, salate, preparate din legume sau orez.
-6%
Închide

Strunga ~ Chardonnay Barrique

50,00 lei 47,00 lei
Strunga Chardonnay Barrique este un vin cu o culoare galben aurie stralucitoare si arome delicioase de pepene galben, fructe citrice si fructe tomnatice supracoapte. Gustul este rotund, bine echilibrat si cu un postgust lung cu note finale de banane si vanilie. Vinul a fost maturat in baricuri din lemn de stejar si a fost produs intr-o editie limitata de #800 de sticle. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: preparate din carne de pasare, paste in sos alb sau salate cu fructe de mare.
Închide

Alamos Catena Wines ~ Alamos Chardonnay 2018

55,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note de fructe tropicale coapte, citrice si note florale. Gustul este corpolent, bogat, cu arome concentrate de pere coapte, smochine si usoare arome de vanilie si lemn. Finalul este curat si proaspat cu aciditate vie. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Temperatura medie de fermentare: 14ºC. Maturat pentru 6-9 luni in stejar frantuzesc si american. Contact prelungit cu drojdiile cu battonage regulat.
Închide

Bodega Catena Zapata ~ Catena Chardonnay 2017

75,00 lei
Un vin galben-pai intens, cu reflexii verzui. Buchetul ofera note concentrate de citrice coapte, miere, fructe tropicale, piersici, flori albe si vanilie. In gust, aromele de citrice si fructe cu sambure domina palatul, urmate de note de pere, pepene copt, condimente dulci si stejar. Finalul este proaspat si mineral. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: carpaccio, crustacee, fructe de mare, peste, pui, risotto. Stil de vinificare: Fermentat pe drojdii naturale fine, in stejar si inox. Maturat pentru 10 luni in stejar frantuzesc (ciclul I, II si III). 40% nu trece prin fermentatia malolactica.
Închide

Champagne Billecart-Salmon ~ Blanc de Blancs Gran Cru

399,00 lei
Blanc de Blancs Gran Cru este un vin spumant galben-auriu stralucitor, cu perlaj fin si abundent. Buchetul prezinta note proaspete de fructe uscate, migdale si alune proaspete, care se intrepatrund armonios cu notele de piersici si caise. Gustul ofera o senzatie cremoasa data de bulele fine, aromele minerale si cele de briose. Final este proaspat, persistent si elegant. Temperatura de servire: 6-10 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, peste, sushi. Vinificat prin metoda traditionala.
Închide

Chateau Fuisse ~ Cremant Selection Vincent

99,00 lei
Galben pal, cu note verzui si bule de dimensiuni reduse, stralucitor ce este completat de un nas proaspat, cu arome florale si de mere verzi. In timp ce in gust este usor mineral, elegant cu final persistent. Temperatura de servire: 7 - 8°C. Asocieri culinare: antipasti, deserturi, salate, sufleuri. Stil de vinificare: Metoda traditionala (invechire pe drojdii 12-15 luni).
Închide

Chateau Fuisse ~ Pouilly Fuisse Tete de Cru 2018

169,00 lei
Un vin galben pal cu reflexii verzui. Nasul ofera note intense de fructe coapte, citrice, mere, lamaie, migdale si alune prajite cu tonuri minerale si o prospetime buna. Gustul este clasic, proaspat si precis cu densitate placuta. Arome intense de fructe coapte si migdale cu accente delicate de stejar si fum. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, curcan, peste, pui, rata. Stil de vinificare: Mustul este lasat la sedimentare pentru 12 ore (débourbage) in tancuri de inox. Fermentat in butoaie (20 - 30% noi) cu drojdii naturale si batonnage. Cuvee-ul final va fi pastrat in tancuri mari de inox pana la imbuteliere.
Închide

Contadi Castaldi ~ Saten 2012 Franciacorta

165,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor, cu perlaj fin si persistent. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de paducel, coaja de paine, mere, smochine uscate, alune si tonuri balsamice si de paducel. Gustul este delicat, cu arome placute, final lung si intens. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, curcan, fructe de mare, homar, paste, peste, pui, risotto, sushi. Stil de vinificare: Invechirea vinurilor de baza pentru 7 luni, partial in cuve de otel, partial in barriques. Maturare pentru 30-36 de luni pe drojdii.
Închide

Corcova ~ Chardonnay 2018

31,00 lei
Are aromele puternice de caise si piersici, completate subtil de tuse de migdale dulci si briose. Un monocepage alb, foarte proaspat si totusi cremos fara a fi invechit in baric. Un Chardonnay vioi si cu note finale de fructe exotice. Pe scurt, proverbialul vin de cursa lunga. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: antreuri usoare din fructe de mare, branzeturi proaspete sau preparate pescaresti servite cu mamaliguta ca la cherhana.
Închide

Corcova ~ Reserve Chardonnay 2016

49,00 lei
Corcova Chardonnay Reserve este un vin elegant (fermentat in butoaie de 400 L si maturat in baricuri de 225 L din stejar frantuzesc), onctuos, corpolent, amplu si rotund. Are arome intense de fructe coapte (caise, mere golden, banane), imbogatite de accente lemnoase subtile. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: ideal cu paste cu sosuri albe si ciuperci, pui la rotisor, somon la cuptor in crusta de fistic sau homar tras in unt. Face o “partida buna” cu branzeturi tari si semitari usor afumate.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis 2018

110,00 lei
Un vin galben pal. Buchetul este mineral si proaspat, cu note de lamaie, lime si condimente. Gustul ofera arome de mere verzi, este sec, cu aciditate ridicata si tonuri minerale. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: charcuterie, fructe de mare, legume, mezze, sushi. Stil de vinificare: Transferat si fermentat la rece in inox la temperaturi controlate. Maturat pe drojdii fine pentu 10 luni.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis Grand Cru Les Clos 2018

350,00 lei
Un vin galben stralucitor. Buchetul este intens, cu note de coaja de lime si corcodus cu accente puternic minerale si condimentate. Gustul este, suculent, condimentat cu un puternic caracter mineral. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, foie gras, fructe de mare, homar, peste, rata, risotto, salate, sushi, trufe. Stil de vinificare: Vinificat in inox. 35% a fost maturat in butoaie de stejar pentru 6 luni (90% in butoaie vechi de 1, 2 si 3 ani si 10% in butoaie noi si vechi de 1 an). 65% a fost pastrat in cuve de inox. Stabilizarea tartrica se face natural dupa 12 luni de maturare.
Închide

Domaine Christian Moreau ~ Chablis Ier Cru Vaillon 2018

185,00 lei
Un vin galben-verzui pal, avand note revigorante de lamaie, coaja de limeta si piper alb. Gustul prezinta un echilibru perfect intre aromele de fructe galbene, coaja de limeta, tonurile de piper alb si mineralitate. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, charcuterie, curcan, foie gras, fructe de mare, homar, legume, mezze, risotto, sushi. Stil de vinificare: Fermentat in inox la temperaturi controlate (65%) si 35% in butoaie de stejar timp de 6 luni (90% in butoaie la ciclul II,III,IV si 10% in butoaie la ciclul I).
-6%
Închide

Hermeziu ~ Chardonnay 2019

36,00 lei 34,00 lei
Varianta de Chardonnay din colectia Hermeziu este creata prin presare menajata cu presa pneumatica cu membrana. Are o culoare galben-pai cu nuante verzui si aroma intensa, bogata in note florale, note olfactive speciale. Are gust caracteristic de unt proaspat, aciditate sustinuta si persistenta foarte buna in retrogust. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: platouri lejere, peste gras sau carne de porc.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Madame Bleu 2019

29,00 lei 28,00 lei
Vin petiant alb, obtinut prin cea de-a doua fermentare in rezervoare sub presiune (metoda Charmat). Madame Bleu are o culoare galben pai cu reflexii verzui si perlaj fin. In gust are arome de flori proaspat inflorite, moale si armonios, urmate de un echilibru intre arome si aciditate. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: antreuri, gustari reci, preparate pe baza de peste sau in loc de aperitiv.
-6%
Închide

Hermeziu ~ Ravase Chardonnay 2018

16,00 lei 15,00 lei
Ravase Chardonnay este un vin alb demisec. Are o culoare galben-pai cu nuante verzui, aroma intensa, fresh, bogata in note florale, note de grapefruit, caise, citrice si note olfactive speciale. Are gust caracteristic de unt proaspat, aciditate sustinuta si persistenta foarte buna in retrogust. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: platouri lejere, peste gras sau carne de porc.
Închide

Hermeziu ~ Thrubilo Brut Natur 2018

40,00 lei
Thrubilo este un vin spumant cu gust proaspat si vioi care se remarca printr-o culoare galben-pai, urmata de arome discrete fructate citrice. Corpul este echilibrat cu perlatie fina si note finale placut cremoase. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: poate fi consumat simplu sau alaturi de salate sau fructe de mare.
-5%
Închide

Hermeziu ~ Thrubilo Sec 2016

43,00 lei 41,00 lei
Varianta sec din colectia Thrubilo exprima un vin spumat prietenos si delicat care se dezvaluie printr-o culoare galben pai si un nas intens cu arome de coaja de lamaie si caise. Corpul este mediu cu o perlatie fina si un postgust cu note finale autolitice discrete de biscuit. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: poate fi consumat simplu sau alaturi de branzeturi tinere, peste sau pui.
Închide

Ikel ~ Chardonnay

33,00 lei
Eticheta de Chardonnay din colectia Ikel impresioneaza de la inceput printr-o culoare “festiva” galben deschisa cu nuante verzui si arome de fructe exotice. Gustul este proaspat, echilibrat cu note finale usor picante. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: se asociaza minunat cu bucatele din peste, fructele de mare sau alte gustari reci.
Închide

Jermann ~ Chardonnay 2019 Venezia Giulia

130,00 lei
Un vin galben-pai stralucitor, cu irizatii verzui. Nasul ofera note de banane cat e tanar si arome intense de mere aurii la maturitate. Gustul este corpolent si intens, cu final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: crustacee, peste. Vinificare clasica, tipica vinurilor albe. Contactul cu stejarul este evitat pentru a pastra prospetimea caracteristica soiului.
Închide

Jermann ~ W… Dreams… 2015 Venezia Giulia

295,00 lei
Un vin galben-pai, cu un nas complex, elegant si rafinat, avand note de fructe coapte, vanilie si unt topit. Gustul este proaspat, cu arome de fructe coapte si vanilie, cu final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, crustacee, fructe de mare, homar, peste, risotto. Stil de vinificare: Fermentat si maturat 11 luni in butoaie mici de stejar francez de 300 L.
Închide

Jidvei ~ Owner’s Choice Ana Chardonnay

60,00 lei
Ana Chardonnay te intampina cu o textura onctuoasa, generoasa, si te poarta discret printre flori de iasomie si gradini de mere verzi. Datorita armoniei subtile a aromelor sale, cu un accent gingas de crusta de paine proaspat scoasa din cuptor si un usor gust de lemn, Ana Chardonnay este un vin plin gratie si prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate din pui sau curcan, dorada in crusta de sare sau branzeturi tinere.
Închide

Klein Constantia ~ Methode Cap Classique Brut 2014

115,00 lei
Un vin galben pal, proaspat si energic cu un caracter mineral ce introduce note elegante de lamaie si pere. In gust este complex, cu perlaj fin si un final lung si proaspat. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, homar, mezze, peste, pui, sushi. Stil de vinificare: Maturat pentru 9 luni in butoaie de stejar de 500 L inainte de a doua fermentatie din sticla. Pastrat pe drojdii fine in sticla timp de 20 de luni inainte de degorjare.