Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

La Scolca ~ Gavi 2019

83,00 lei
Un vin galben pai. Nasul este fin si proaspat, cu note citrice. Gustul este delicat si sec, cu aciditate accentuata, dar placuta. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, crustacee, fructe de mare, peste, sufleuri. Stil de vinificare: Vinificat in tancuri de inox.
Închide

La Scolca ~ Gavi dei Gavi Etichetta Nera 2019

190,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Buchetul este intens si persistent, cu note florale ce alterneaza cu cele de citrice si minerale. Gustul este amplu, intens si mineral, cu final lung si accente de migdale si nuci. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, peste. Stil de vinificare: Partial macerat pe pielita, cu timp de maturare pe drojdii dupa finalizarea fermentarii, altfel spus "sur-lie".
Închide

La Scolca ~ Millesimato 2008

200,00 lei
Un vin galben-auriu deschis si stralucitor. Buchetul este intens, complex si persistent, cu note de fructe exotice, miere si condimente. Gustul este corpolent, proaspat, matasos, placut acrisor, cu arome de migdale. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, crustacee, fructe de mare, homar, peste. Stil de vinficare: Vinificat prin metoda traditionala, cu perioada lunga de maturare pe drojdii (mai mult de 72 de luni).