Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone Campo Inferi 2012

315,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este elegant si sofisticat, caracterizat de note dulci de cacao si boabe de cafea prajite. Gustul este intens si complex, consistent si fructat, avand arome de ciocolata si cirese pastrate in brandy. Final somptuos si persistent. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai buni struguri din via “Campo Inferi” sunt culesi manual la inceputul lui octombrie si lasati apoi la uscat pentru 4 luni, la temperatura si umiditate controlate. Fermentare lunga la temperaturi ambientale scazute pentru aproximativ 40 de zile. Maturat timp de 36 de luni in butoaie de stejar de 18 hl si apoi 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Amarone della Valpolicella 2017

165,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Buchetul este elegant, intens si seducator cu accente de coacaze rosii, afine, cirese si cu note specifice de vanilie. Gustul este corpolent si matasos, echilibrat de o aciditate buna, cu taninuri excelente si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Cei mai copti ciorchini sunt culesi manual si lasati la uscat de la inceputul lui octombrie pana in ianuarie la temperatura si umiditate controlate. Fermentare 40 zile la temperaturi scazute. Maturare 2 ani "barriques" si butoaie mari din stejar, apoi 6 luni in sticla.
Închide

Brunelli Luigi ~ Pa’ Riondo Valpolicella Ripasso 2017

71,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, avand un buchet concentrat de coacaze negre, mure, prune si note de vanilie. Gustul este corpolent, concentrat, cu arome intense de fructe. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, hamburger, paste, risotto, vanat, vita. Maturat pentru 12 luni in butoaie mari de stejar si pentru alte 6 luni in sticla.