Afișez toate cele 2 rezultate

Filtru
Închide

Allegrini ~ Valpolicella Classico 2017

75,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu tente albastrui. Buchetul etaleaza note intense si impresionante de fructe rosii, din care se evidentiaza tentele de visine, accentuate de impresiile proaspete de piper si ierburi aromatice. Cu toate ca este tanar, vinul are o tinuta eleganta si energica, cu un postgust delicat si fin. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, brânzeturi maturate, hamburger, porc, terine, vanat, vita. Stil de vinificare: Mustul este fermentat pentru aproximativ 9 zile si pastrat pana la mijlocul lui februarie in tancuri de inox. Dupa imbuteliere, vinul este tinut incă 2 luni în crama, inainte de a fi lansat pe piata.
Închide

Brunelli Luigi ~ Recioto della Valpolicella 2015

125,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. Buchetul este elegant, cu note de violete si cirese coapte, prune, stafide, condimente, caramel si tabac. Gustul este rotund, corpolent si complex, dulce, fructat, rafinat si echilibrat. Proaspat si revigorant, cu note de migdale pe un final foarte lung. Temperatura de servire: 14-16 °C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi, fructe, inghetata. Stil de vinificare: Strugurii sunt lasati la uscat de la sfarsitul lui septembrie pana in ianuarie la temperatura si umiditate controlate. Fermentarea dureaza 30 de zile si este oprita prin racire. Maturat timp de 8 luni in butoaie de stejar Allier si apoi 6 luni in sticla.