Afișez toate cele 6 rezultate

Filtru
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Domaine de Michelet 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

76,00 lei
Domaine de Michelet este un vin rosu organic fara adaos de sulfiti, creat din struguri din plantatia Domaine de Michelet ce detine certificatul "Bee Friendly". Vinificatorul, adept al viticulturii organice, nu foloseste ingrasaminte chimice, pesticide sau insecticide neautorizate in ferma sa pentru a respecta specificatiile dictate de Ecocert. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: paste in sos rosu, branzeturi maturate semitari, preparate din carne rosie la jar sau cu mancarea favorita.
Închide

Terres d’Anthea 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
Terres d'Anthea este un vin rosu organic (AB certificat, agricultura ecologica) si fara sulfiti adaugati si este un un simbol puternic al viticulturii durabile. Acest vin rosu organic seduce prin rotunjimea sa fructata si farmecul sau aromat. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: vita in sos de trufe negre, prajituri pe baza de ciocolata neagra sau cotlet de berbecut in sos de fructe de padure.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Rose 2018

70,00 lei
Un vin rose pal. Nasul este fructat, cu note de grepfrut si litchi. Gustul etse matasos, elegant, caracterizat de o prospetime foarte placuta si un final lung. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: antipasti, branzeturi, curcan, rata. Stil de vinificare: Asamblaj de vinuri presate direct dupa macerare si fermentat la temperaturi joase inainte de maturare pe drojdii fine.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Saint Emilion 2014

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens si stralucitor. Buchetul este generos, cu note de fructe negre (cirese si prune) si frumoase tente florale. Gustul etaleaza arome fructate, care se dezvolta pe o structura condimentata. Are o textura taninioasa eleganta, usor granulata. Postgustul este proaspat, lung si fructat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, hamburger, miel, pizza, porc, vita.
Închide

Tenuta Di Trinoro ~ Le Cupole 2015

165,00 lei
Le Cupole este un vin rosu-rubiniu stralucitor, cu note de fructe rosii coapte si condimente dulci. In gust, corpul este plin, proaspat, cu taninuri delicate si arome intens fructate. Final lung si savuros. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, miel, paste, risotto, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat 12 zile in inox. Maturat 8 luni in butoaie din stejar frantuzesc de ciclul II, III si IV, urmat de alte 11 luni in tancuri de ciment.