Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
Închide

Chateau Guyon La Roseraie 2017

62,00 lei
Un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot. Este un vin armonios, cu gust de fructe bine coapte. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: acompaniaza echilibrat mesele cu carne fripta sau platourile cu branzeturi, struguri si nuci. Aceasta editie de vin este medaliata cu aur la concursul din Bordeaux 2018. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Pavilion de Montamart 2018

50,00 lei
Un vin Bordeaux Superieur AOC, un asamblaj de 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 20% Cabernet Franc robust si complex. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se serveste cu friptura la gratar, carne rosie in sos, platouri de mezeluri sau branzeturi. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Ca’Marcanda ~ Magari 2014

235,00 lei
Magari este un vin de culoare rosu-rubiniu inchis, cu irizatii purpurii. Nasul este bogat in note de prune, fructe negre si condimente dulci, cu tonuri minerale. Gustul prezinta o corpolenta plina, este bogat, rotund, cu taninuri elegante si final persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, miel, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat 18 luni in "barriques" noi si vechi, apoi invechit 6 luni in sticla.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Rouge 2015

93,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens. Nasul este complex si fructat, cu note de mure si coacaze negre. Gustul este corpolent, cu taninuri ferme dar elegante, si o aciditate grozava ce confera prospetime. Final savuros si persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, ciocolata neagra, miel, vanat, vita.