Afișez toate cele 4 rezultate

Filtru

Avincis ~ Cuvée Alexis Rosé 2019

48,00 lei 40,00 lei
Cuvée Alexis Rosé 2019 este un vin tanar, vibrant care se dezvaluie printr-o culoare roz-somon deschis, urmata de un nas persistent capsuni salbatice si petale de trandafir. Gustul este proaspat, apetisant cu arome delicioase de cirese de mai si fragi. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: poate fi servit simplu sau alaturi de salate proaspete de sezon, legume la gratar sau wok sau cu mancarea care va place.
Închide

Corcova ~ Reserve Cuvée Racoveanu

59,00 lei
Un vin rosu puternic, robust si bine structurat (maturat aproape 1 an in barrique din lemn romanesc si frantuzesc), amplu si generos, cu arome intense de fructe uscate cu accente de cacao si ciocolata neagra, lemnos si delicat afumat. Are taninuri ferme si un gust remanent foarte persistent. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se combina foarte bine cu vita marinata, carne de vanat cu trufe si ciuperci salbatice, pizza Diavola, branzeturi fine moi.
Închide

Domaine Clarence Dillon ~ Clarendelle Rouge 2014

93,00 lei
Un vin rosu intens, cu note concentrate de coacaze si mure. Gustul este proaspat si fructat, cu arome de stejar si structura taninoasa placuta, suplu, cu un bun potential de evolutie. Este puternic si echilibrat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, hamburger, miel, pizza, porc, vita.
Închide

Duemani ~ Altrovino 2015

190,00 lei
Altrovino este un vin rosu-caramziu, cu un buchet foarte intens si bogat, avand note de fructe negre, menta si condimente exotice, invelite in tonuri balsamice. Gustul are o structura atletica, cu taninuri ferme, catifelate si un post-gust sobru. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: curcan, miel, porc, ragu, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat in vase de ciment si maturat in budane conice de stejar pentru 10 luni. Nu a fost filtrat inainte de imbuteliere.