Afișez toate cele 9 rezultate

Filtru
Închide

Angelo Gaja ~ Barbaresco 2012

830,00 lei
Un vin rubiniu-visiniu. Buchetul este complex si senzual, cu note de fructe de padure, prune, lemn dulce si cafea. In gust se simt arome de fructe, sustinute de taninuri ferme si aciditate buna, cu final complex si persistent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: carne alba, ciuperci, curcan, peste, pui, trufe, vanat. Stil de vinificare: Strugurii ce sunt recoltati din podgorii diferite, sunt fermentati si macerati separat in stejar pentru 12 luni. Acest proces este urmat de asamblarea vinurilor obtinute in produsul final, care este pastrat in stejar pentru alte 12 luni.
-7%
Închide

Angelo Gaja ~ Barolo Dagromis 2014

345,00 lei 320,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Buchetul este complex si profund, cu note intense de flori si fructe acompaniate de lemn dulce, ierburi uscate si condimente. Gustul are o structura solida, cu taninuri catifelate si final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: ciuperci, trufe, vita. Maturat pentru 12 luni in "barriques" si 12 luni in butoaie mari de stejar.
Închide

Angelo Gaja ~ Costa Russi 2013

2.275,00 lei
Un vin rubiniu-stralucitor, cu note florale de petale de trandafir si levantica, echilibrate de tonurile de fructe negre de padure. Gustul etaleaza arome impresionante de coacaze rosii, ciocolata neagra si nuca. Corpolent, dens si bine texturat, foarte proaspat, cu un postgust de ciocolata si capsune coapte. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: miel, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Mustul este fermentat si macerat 3 luni in tancuri de inox. Vinul este pastrat la maturat 12 luni in butoaie de stejar francez, urmate de o alta perioada de 12 luni in butoaie de mari dimensiuni.
Închide

Renato Ratti ~ Barolo Marcenasco 2015

320,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii brun-roscate. Buchetul etaleaza note de lemn dulce si tutun. Gustul este corpolent si elegant, cu final persistent. Temperatura de servire: 5-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, carne alba, charcuterie, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat la temperaturi controlate de 30°C. Perioada medie de macerare este de 7-10 zile. Maturat 2 ani in butoaie de stejar de 25hl si 50hl.
Închide

Renato Ratti ~ Ochetti Nebbiolo 2016

120,00 lei
Un vin rosu-rubiniu pal, cu note delicate, dar persistente, ce amintesc de capsune si zmeura. Gustul este placut tonic, catifelat, elegant si corpolent. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, carne alba, charcuterie, miel, trufe, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat la temperaturi controlate de 30°C. Perioada medie de macerare este de 7 zile. Maturat pentru 1 an in butoaie de stejar.
Închide

Travaglini Gattinara ~ Selezione 2007

115,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note pronuntate de fructe rosii. Gustul are corpolenta medie, taninuri catifelate, este bine structurat, cu mineralitate ridicata. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, curcan, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: dupa zdrobire si macerare de aproximativ 15 zile, este fermentat in inox la temperaturi controlate si maturat 3 ani in butoaie de stejar sloven si invechit in sticla 3 luni.
Închide

Travaglini Gattinara ~ Selezione 2014

137,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note pronuntate de fructe rosii. Gustul are corpolenta medie, taninuri catifelate, este bine structurat, cu mineralitate ridicata. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi, curcan, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: Dupa zdrobire si macerare de aproximativ 15 zile, este fermentat in inox la temperaturi controlate si maturat 3 ani in butoaie de stejar sloven, apoi invechit in sticla 3 luni.
Închide

Vietti ~ Barbaresco Masseria 2015

410,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu reflexii brune, avand note bogate si intense de flori si fructe rosii, condimente si minerale. Gustul prezinta taninuri delicate, aciditate lejera si structura feminina, este echilibrat, cu final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentarea malolactica este facuta in barriques si vinul isi incheie maturarea in stejar sloven pentru 24 de luni. Imbuteliat nefiltrat.
Închide

Vietti ~ Nebbiolo Perbacco 2015

110,00 lei
Un vin rosu-rubiniu. Buchetul este intens fructat, cu note de menta, condimente si fructe zaharisite. Gustul este puternic si intens, devine complex si elegant cu trecerea timpului. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, miel, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat pentru 18-28 de zile la 28°-35°C. Maturat timp de 2 ani: 4 luni in barriques (unde fermentatia malolactica continua) si 20 de luni in butoaie mari de stejar. In final, vinul este pastrat pentru cateva luni in cuve de inox inainte de imbuteliere.