Afișez toate cele 5 rezultate

Filtru
Închide

Ikel ~ Pinot Grigio

33,00 lei
Pinot Grigio se dezvaluie cu o culoare festiva, galben auriu cu nuante verzui si un nas exploziv cu fructe exotice. Gustul este armonios, fructat cu note finale usor picante si amarui. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: se serveste perfect cu bucatele din peste, fructele de mare sau alte gustari reci.
Închide

Jermann ~ Pinot Grigio 2019 Venezia Giulia

120,00 lei
Se deschide cu o culoare galben pai, cu o usoara tenta rozalie si un miros intens si fructat ce persista. Din punct de vedere gustativ este sec, echilibrat si corpolent. Temperatura de servire: 7 - 10°C. Asocieri culinare: ciuperci, crustacee, fructe de mare, pește. Stil de vinificare: Vinificare partiala pe pielita, in cuve din otel inoxidabil, pentru pastrarea prospetimii caracteristice soiului.
Închide

Mezzacorona ~ Castel Firmian Pinot Grigio 2019

41,00 lei
Un vin galben stralucitor. Buchetul este fructat, cu usoare note de musetel. Gustul este sec si elegant, cu aciditate delicata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, carne alba, legume, mezze, peste. Stil de vinificare: Contact scurt cu pielirele pentru a asigura transferul de arome specifice, urmat de fermentare la temperaturi controlate de 10-20°C.
Închide

Navigo ~ Compas Pinot Grigio

25,00 lei
Navigo Compas Pinot Grigio este un vin de culoare galben pai, cu note intense de fructe galbene, in special pere si caise, care se regasesc si in gustul sau cu accente usor amarui, specifice soiului. Finalul este lung, puternic mineral, cu un echilibru remarcabil intre alcool si aciditate. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: salata cu ton, legume mexicane la tigaie sau cu mancarea care va place.
Închide

The Iconic Estate ~ Hyperion Pinot Grigio 2017

66,00 lei
Un Pinot Grigio deosebit elegant, recolta anului 2017, obtinut din strugurii culesi manual in viile The Iconic Estate din regiunea Dealu Mare. Strugurii au avut niveluri diferite de coacere, recoltarea fiind facuta in doua etape, la o diferenta de doua saptamani. Elegant si complex, acest vin are arome placute de caise si mere verzi, delicate note florale toate impletite armonios pe un fundal usor mineral. Gust bine structurat cu senzatii racoritoare de citrice și fructe tropicale. Temperatura de servire: 6-8˚C. Asocieri culinare: terrine, preparate din carne alba, peste in sos si salate.