Afișez toate cele 9 rezultate

Filtru
Închide

Casas del Bosque ~ Late Harvest Reserva 2017

84,00 lei
Galben auriu deschis. Arome de creme brulee, coaja de mandarine si caise. Arome de nuci, migdale prajite si miere. Aciditate vie ce confera o structura excelenta si lungime vinului. Temperatură servire: 8 - 10°C. Asocieri culinare:brânzeturi, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: Fermentat pentru 5 saptamani in stejar frantuzesc (ciclul V) cu drojdii selectate. Maturat pentru alte 8 luni in stejar frantuzesc (ciclul II). Dupa un total de 12 luni in butoi, vinul a fost transferat in inox, filtrat si imbuteliat.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Eiswein Bernkasteler Johannisbrunnchen 2004

790,00 lei
Bernkasteler Johannisbrunnchen este un vin galben-auriu, cu reflexii verzui. Buchetul este intens, cu note de peltea de gutui, portocale, ciocolata, kumquat si miere. Gustul este extrem de bine echilibrat, savuros, cu un caracter dulce rafinat, evidentiat de o aciditate ridicata si un final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, homar, mancare asiatica, mezze.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Kabinett Graacher Himmelreich 2017

150,00 lei
Graacher Himmelreich este un vin galben-deschis, stralucitor, cu note mineral-citrice, tipice pentru Rieslingurile tinere, foarte proaspete si prezente. In ciuda tineretii sale, acest Riesling etaleaza arome minerale, bine reprezentate, incadrate de tonuri de fructe galbene si ierburi uscate. Impecabil texturat, cu atingeri mineral-acide, foarte bine echilibrate, si cu un postgust racoritor. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, crustacee, fructe de mare, mezze, pui, salate, sushi. Stil de vinificare: Vinificat prin metoda traditionala, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Spatlese Graacher Himmelreich 2017

185,00 lei
Spatlese Graacher Himmelreich este un vin galben-pai, stralucitor, cu note proaspete de mere verzi, tonuri secundare de menta, coaja de lamaie si unele impresii de drojdie. Gustul este bogat si cremos, cu o savoare vie si arome de mar verde, mandarina, ciocolata alba si condimente. Postgustul suculent este dominat de notele de fruct proaspat, cu un foarte bun echilibru intre zaharul rezidual si notele mineral-acide. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, foie gras, fructe de mare, mancare asiatica. Vinificat prin metoda traditionala, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Wehlener Sonnenuhr 2003

550,00 lei
Un vin galben-auriu, cu reflexii stralucitoare. Nasul ofera senzatii de flori si fructe, ce amintesc de piersica, petale de trandafir, lamaie verde, cu unele subtonuri minerale. Gustul este perfect echilibrat, cu o textura catifelata. Are un stil bogat si generos, cu o precizie impresionanta in exprimare. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, mezze, pui, sushi. Vinificat traditional, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.
Închide

Leon Beyer ~ Riesling 2018

85,00 lei
Un vin galben, cu reflexii usor verzui. Nasul prezinta note de mere galbene si citrice, cu tonuri florale si minerale. Gustul este proaspat, bine structurat, cu aciditate intensa si arome de fructe coapte. Temperatura de servire: 9-11 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, mezze, sushi. Vinificat traditional - vin sec fermentat integral.
Închide

RockBare ~ The Clare Riesling 2017

80,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui. Dezvolta note complexe, florale, cu tente distinctive de citrice si de pietre de rau. Gustul este proaspat si floral, cu arome de lamai coapte si limete. O nota secundara gustativa aminteste de tarta cu lamaie, datorita contactului pe care vinul il are cu drojdiile, senzatie ce completeaza si echilibreaza aciditatea. Este crocant si sec, cu o structura acida de grapefruit, mai ales in postgust. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, carne alba, ciuperci, crustacee, fructe de mare, homar, paste, peste, risotto. Stil de vinificare: Vinificat in tancuri de inox la temperatura scazuta si tinut pe drojdii timp de 4 luni, inainte de imbuteliere.
Închide

Schloss Johannisberg ~ 50° Riesling Trocken 2018

53,00 lei
Un vin alb-galbui stralucitor, cu reflexii verzui. Nasul este proaspat si prietenos, cu note intense de piersici coapte, mere verzi si tonuri de citrice. Gustul este crocant si revigorant, cu tonuri acide de mere verzi si postgust suculent si lung. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: mancare asiatica, sparanghel, peste, hamburger, mezze, ciuperci, paste, risotto, fructe de mare, crustacee, sufleuri, sushi, legume, carne alba. Stil de vinificare: Vinificat in tancuri de inox, cu temperatura controlata.
Închide

Schloss Johannisberg ~ Gelblack Trocken 2018

115,00 lei
Un vin galben-pai, cu reflexii verzui si note bine accentuate de citrice coapte, ananas proaspat si flori de portocal, cu note mineral-calcaroase. Gustul este tipic, mineral, proaspat si crocant. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, carne alba, ciuperci, crustacee, fructe de mare, homar, mancare asiatica, paste, peste, porc, risotto, sparanghel. Stil de vinificare: Strugurii sunt culesi manual si presati lejer. Fermentat in tancuri de inox (85%) si in butoaie de stejar de 1200 l (15%), lemn de pe proprietatea Schloss Johannisberg. Maturat pe drojdii fine 4 luni.