Afișez toate cele 14 rezultate

Filtru
Închide

Bibi Graetz ~ Bolla Matta Spumante Rose

100,00 lei
Bolla Matta este un vin spumant rose, cu un perlaj delicat si persistent. Nasul este intens, avand note de capsune si zmeura, cu subtonuri de frunze, ierburi uscate si paine proaspat coapta. Acest spumant impresionant, realizat din Sangiovese 100%, are o corpolenta medie si un echilibru perfect intre aromele de fructe rosii si aciditate. O prospetime exuberanta si un perlaj persistent isi pun amprenta asupra gustului. Temperatura de servire: 7 -10 °C. Asocieri culinare: charcuterie, peste, paste, risotto, fructe de mare, carne alba. Stil de vinificare: Realizat prin metoda Charmat si maturat cinci luni pe drojdii.
Închide

Bibi Graetz ~ Casamatta Rosso 2018

64,00 lei
Casamatta Rosso este un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. O frumoasa si eleganta interpretare a soiului Sangiovese, cu note clasice de visine, coacaze negre si condimente. Vinul are o structura bogata si corpolenta, dar in acelasi timp pare feminin si elegant. Gustul este fructat, cu tainuri catifelate. Temperatura de servire: 16 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi maturate, ciuperci, miel, paste, porc, vita. Vinificare si maturare in tancuri de inox.
Închide

Col D’Orcia ~ Brunello di Montalcino 2014

185,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii violacee. Buchetul este amplu, complex, cu note intense de fructe rosii coapte si note specifice invechirii in stejar. Gustul este bine echilibrat, cu taninuri matasoase si coapte, arome specifice invechirii in stejar si final lung. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, mezze, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Fermentat pe pielite pentru 18-20 de zile la temperaturi controlate de maxim 28°C in cuve de inox si maturat pentru 4 ani, 3 in butoaie de stejar slavon si din Allier si cel putin 12 luni in sticla.
Închide

Col D’Orcia ~ Rosso di Montalcino 2016

77,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu reflexii violacee. Nasul este amplu si complex, cu note de fructe rosii si arome placute, tipice invechirii in stejar. In gust prezinta taninuri delicate, cu final lung si fructat. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: antreuri, barbeque, charcuterie, hamburger, mezze, salamuri proaspete. Stil de vinificare: Fermentat in contact cu strugurii pentru 10-12 zile in cuve de inox la temperaturi de maxim 28 °C (150 hl). Maturat in butoaie de stejar slavon (25-75 hl) si in "barriques" pentru 12 luni, apoi invechit in sticla.
Închide

Fuori Mondo ~ Lino 2013

225,00 lei
Lino este un vin rosu-rubiniu intens, cu note de fructe negre si cacao. Gustul etaleaza arome dominante de legume verzi si stejar. Corpolent, complex, cu final mediu-lung. Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, charcuterie, mezze, salamuri proaspete, vita. Stil de vinificare: Vinul a fost fermentat in cuve din inox la temperaturi controlate si maturat 8-12 luni in butoaie din stejar francez de 400 l, apoi invechit in sticla 12-18 luni.
Închide

Luce Della Vite ~ Luce Brunello 2013

600,00 lei
Luce Brunello este un vin de culoare rosu-rubiniu intens, cu reflexii visinii. Nasul prezinta note de afine, coacaze negre si lemn dulce cu tonuri florale si accente secundare de condimente dulci. Gustul este matasos, cu taninuri delicate premergatoare unui final lung si complex. Temperatura de servire: 15 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, miel, paste, vanat, vita. Stil de vinificare: Fermentat in inox la temperaturi controlate. Maturat pentru 36 de luni in butoaie mari si mici de stejar frantuzesc nou si vechi.
Închide

Mastrojanni ~ Brunello di Montalcino 2013

270,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu note intense de fructe, vanilie, tabac si condimente. Gustul este corpolent, intens si echilibrat, cu final placut, usor acrisor. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, vanat, vita. Stil de vinificare: Maturat 36 luni in butoaie de 16, 33 si 54 hl din stejar francez de Allier. Pastrat 6-8 luni in sticla.
Închide

Mastrojanni ~ Rosso di Montalcino 2016

108,00 lei
Un vin rosu-rubiniu intens, cu nuante purpurii. Buchetul este proaspat si incantator, avand arome de cirese coapte si prune. Gustul este intens, cu un final direct ce este caracterizat de taninuri placute si o senzatie usor acrisoara. Temperatura de servire: 15-18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, hamburger, paste, pizza, risotto, vita. Stil de vinificare: Maturat 6-7 luni in butoaie de 54hl de stejar frantuzesc de Allier si invechit 3 luni in sticla.
Închide

Podere Le Ripi ~ Cielo d’Ulisse 2013

270,00 lei
Cielo d'Ulisse are o culoare de Sangiovese clasic, rosu-caramiziu. In nas etaleaza o expresie specifica maturarii in lemn de stejar, cu impresii vibrante de fructe rosii, combinate cu note de frunze uscate. In gust, taninurile de foarte buna calitate sunt echilibrate de o aciditate sustinuta. Este catifelat si sofisticat, cu o profunzime a fructului interesanta, ce se resimte pana in post-gustul mineral. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciuperci, miel, rata, trufe, vita. Stil de vinificare: Cules manual. Fermentat si macerat cu drojdii salbatice, timp de 20 de zile in butoaie de stejar. Vinul a fost maturat in butoaie mari de stejar timp de 36 de luni si alte 12 luni in sticla.
Închide

Podere Le Ripi ~ Lupi & Sirene Brunello di Montalcino 2013

480,00 lei
Lupi & Sirene Riserva este un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. In nas, se exprima printr-o simfonie de tonuri olfactive, de la notele intense de vişine, capsune si violete, pana la notele balsamice si de ierburi aromate. Gustul are o structura impresionanta, puternica, aducand in prim plan o mineralitate impunatoare si un postgust lung, complex. Temperatura de servire: 16 - 18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, ciuperci, miel, rata, terine, vita. Stil de vinificare: Cules manual. Fermentat si macerat cu drojdii salbatice, timp de 20 de zile in tancuri de ciment. Vinul a fost maturat in butoaie mari de stejar timp de 30 de luni.
Închide

Podere Le Ripi ~ Sogni & Follia 2015

143,00 lei
Sogni & Follia este un vin rosu-rubiniu, cu reflexii caramizii. Aromatic, se exprima printr-o simfonie de tonuri olfactive de la notele intense de visine, capsune si violete, pana la notele balsamice si de ierburi aromate. In gust are o structura impresionanta, puternica, aducand in prim plan o mineralitate impunatoare si un post-gust lung, complex. Temperatura de servire: 16 - 18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, charcuterie, paste, vita. Stil de vinificare: Strugurii au fost culesi manual. Stil de vinificare: Fermentat si macerat cu drojdii salbatice, timp de 20 de zile in tancuri de ciment. Vinul a fost maturat in butoaie mari de stejar timp de 30 de luni. .
Închide

Riecine ~ Chianti Classico 2017

113,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, avand note de fructe rosii, trandafiri si eucalipt. Gustul este elegant, de o corpolenta medie cu taninuri rotunde ce conduc catre un final catifelat. Temperatura de servire: 12-14 °C. Asocieri culinare: barbeque, hamburger, paste, pizza, ragu, rata, risotto. Stil de vinificare: Maturat pentru 18 luni in tancuri de ciment “Nomblot”, tonneaux uzate si in butoaie mari de lemn.
Închide

Riecine ~ Riecine di Riecine 2012

275,00 lei
Un vin rosu-rubiniu, cu note de fructe de padure, cirese coapte, ciuperci uscate si scoarta de copac. Gustul este corpolent, cu taninuri ferme ce introduc un final proaspat si delicat. Temperatura de servire: 16 - 18 °C. Asocieri culinare: barbeque, branzeturi, miel, paste, ragu, risotto, vita. Stil de vinificare: Maturat pentru 36 de luni in tancuri de ciment “Nomblot” si in tonneaux uzate.
Închide

Tua Rita ~ Perlato Del Bosco 2014

155,00 lei
Un vin rosu-caramiziu intens. Nasul are un caracter exclusiv fructat, cu tente de fructe de padure, cirese albe si prune, plus o atingere lejera de piersici coapte. Gustul reprezinta o interpretarea rotunda si directa a soiului Sangiovese, specifica Coastei toscane. Etaleaza arome de fructe negre de padure, violete si condimente exotice. Este catifelat, cu un postgust fructat, accentuat de note de ierburi aromatice si piper negru. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, hamburger, miel, porc, rata, vanat, vita. Stil de vinificare: 50% din vin a fost maturat in butoaie de stejar frantuzesc de 35 de hl si 50% in butoaie noi si la ciclul II de folosire.