Afișez 1–24 din 26 de rezultate

Filtru
Închide

Gramofon ~ Sauvignon Blanc

41,00 lei
Un Sauvignon Blanc palpitant, ce te poarta intr-o calatorie savuroasa de-a lungul notelor tipice de citrice si iarba verde, pentru ca mai apoi sa surprinda prin arome intens florale si tropicale Temperatura de servire: 6-8°C Asocieri culinare: vinul de fata este o excelenta companie preparatelor de trufe albe, alaturi de salate cu fructe de mare sau preparatelor din carne alba.
-8%
Închide

Alira ~ Flamma Sauvignon Blanc

25,00 lei 23,00 lei
Alira Sauvignon Blanc exprima o simfonie de arome florale si fructate, specifice soiului, desavarsind un vin complet. Senzatia este de vin exotic, echilibrat, cu o aciditate care va racori in zilele toride de vara. Creat special pentru a emana prospetime si placere, acest vin, prin structura sa echilibrata, permite o asezonare culinara vasta, de la bucataria franceza la cea asiatica. Temperatura de servire: 6-8°C.
-5%
Închide

Alira ~ Sauvignon Blanc 2019

39,00 lei 37,00 lei
Alira Sauvignon Blanc etaleaza note vibrante de flori de soc, fan proaspat cosit si ananas. Cu o structura vivace memorabila, Alira Sauvignon Blanc se remarca printr-o armonie desavarsita intre prospetime si eleganta. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma simplu sau alaturi de branza de capra, sushi sau salata Caesar.
-6%
Închide

Avincis ~ Cuvée Petit Sauvignon Blanc 2018

48,00 lei 45,00 lei
Calitatile acestui soi sunt bine cunoscute in toata lumea, iar potentialul regiunii Dragasani confera toate premisele pentru a crea un Sauvignon Blanc unic. Culoarea sa este galben aurie cu reflexii verzui, acompaniata de arome ardei verde si agrise coapte. Gust este sec, proaspat si indica un nivel crescut de aciditate si mineralitate specific soiului. Pentru a-i adauga mai multa complexitate, o parte din acest vin a fost fermentat si maturat in butoaie de stejar timp de 8 luni. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: pui cu legume la gratar, salate, branzeturi tinere.
Închide

Casas del Bosque ~ Sauvignon Blanc Reserva 2019

53,00 lei
Un vin galben deschis, cu note intense de guava, fructul pasiunii si sare de mare ce domina cu doar o nota usoara de fum. Gustul prezinta arome vii de ghimbir, coaja de citrice si piper alb cu caracter mineral si aciditate proaspata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antipasti, carne alba, ciuperci, crustacee, curcan, fructe de mare, peste, pui, sparanghel, sufleuri. Stil de vinificare: Must macerat la rece si limpezit prin sedimentare. 90% fermentat in inox la minim 6.5 ºC si apoi maturat pe drojdii pentru 3 saptamani (fara battonage) inainte de a fi asamblat. 10% fermentat in stejar frantuzesc (ciclul IV si V) la temperaturi ce ating 18 ºC si apoi maturat pentru 3 saptamani pe drojdii. Inainte de imbuteliere, a fost asamblat, stabilizat la rece si filtrat usor.
Închide

Chateau Cojusna ~ Autentic Sauvignon Blanc

38,00 lei
Sauvignon Blanc din colectia Autentic este un vin de calitate alb, sec, produs din struguri recoltati de pe plantatiile din zona Codrilor Moldovei. Impresioneaza prin eleganta si de la inceput incanta printr-o culoare galben deschisa cu reflexii verzi stralucitoare. Are o aroma pronuntata si vie amintind de arome de iasomie si flori de vita de vie. Gustul este fructat si puternic, cu multa prospetime. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se poate consuma ca aperitiv sau alaturi de branzeturi proaspete, nematurate sau cu salate de sezon.
Închide

Corcova ~ Dessert 2014

35,00 lei
Un vin foarte dulce, de o culoare superba de chihlimbar, cu un gust intens de caramel, lemn dulce si citrice. Este placut, racoritor si seducator cu arome puternice si complexe de gutui, lime si flori de soc, completate elegant cu accente de fructe exotice. Vinul este fermentat din struguri "atinsi" de mucegaiul nobil (botrytis cinerea), si are un continut foarte ridicat de zahar obtinut natural din coacerea boabelor. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: branzeturi cu mucegai albastru de tip Gorgonzola sau Roquefort, mousse-uri si tartine de fructe, clatite cu gem de gutui sau placinta cu branza si stafide.
Închide

Corcova ~ Sauvignon Blanc 2019

31,00 lei
Un vin cu arome complexe, placute si fructate de citrice, papaya, mere verzi, si kiwi, imbogatite cu note delicate, vegetale si ierboase. Este un vin alb de o tipicitate clasică pentru acest soi. Este vivace și de o aciditate ridicata ce-i confera prospetime și intensitate. Senzatia finala remanenta este prelunga, cu note de merisor. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: perfect de servit înainte de luarea mesei ca aperitiv, dar și în asociere cu carne de peste gatita in abur sau la cuptor, cu ierburi sau în frunze de palmier.
Închide

Craggy Range ~ Sauvignon Blanc Te Muna 2019

92,00 lei
Un vin galben-pai, cu irizatii verzi. Nasul prezinta note placute de flori de citrice, limeta, iasomie si note subtile de miere. Gustul ofera arome subtile de limeta si grepfrut proaspete, echilibrate de textura minerala. Cu final sec, proaspat si lung. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, peste, sushi. Stil de vinificare: Fermentat in cuve de inox, butoaie de stejar francez si barriques cu drojdii selectionate si naturale. Maturat 5 luni in barriques (2% nou).
Închide

Crama Gabai ~ Sauvignon Blanc 2018

46,00 lei
Gabai Sauvignon Blanc este un vin cu o culoare galben aurie aromat datorita fermentarii in tancuri de inox si in acelasi crocant cu note de grapefruit, fructe tropicale si iarba proaspat cosita. Olfactiv dezvaluie arome tropicale si citrice, urmate in gust de arome de pepene galben, grapefruit, tarta de lamaie si mar verde. Impresia finala este de vin mineral, cu aciditate crescuta. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: carne alba la gratar, salate proaspete de primavara, peste sau fructe de mare. #editielimitata #5066
Închide

Crama Ratesti ~ Sauvignon Blanc demisec

28,00 lei
Ratesti Sauvignon Blanc este un vin de culoare galben-pai, cu reflexii verzui, savuros in gust, placut si bine echilibrat, cu note intense de fructe tropicale si soc. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: se armonizeaza perfect cu paste, peste si fructe de mare.
Închide

Dealu’ Negru by Jelna ~ Sauvignon Blanc

40,00 lei
Jelna Sauvignon Blanc din colectia Dealu' Negru se remarca printr-o culoare stralucitoare verzuie cu reflexii aurii. Olfactiv, vinul se deschide generos in straturi aromatice, ce aduna arome si senzatii de pomelo, flori de soc, fructul pasiunii, limeta, agrise si mango. Pe palat vinul denota un corp generos, plin, rotund, elegant si dublat de virilitate si sustinut de aciditatea specifica zonei. Postgustul este lung ce lasa ca impresii finale forta si prospetimea.
Închide

Gramma ~ Metaph Alb sec 2019

25,00 lei
Metaph Alb 2019 incanta de la inceput printr-o culoare galben verzuie stralucitoare, acompaniata de un nas verde, vegetal in care se disting aromele de suc de limeta, ananas, ardei gras verde si flori de vita de vie. In gust, este echilibrat, proaspat, urmat de un postgust mediu in care se remarca note finale de caise si pere. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: branzeturi de tipul Mozarella sau Ricotta, paste in sos alb sau salate cu fructe de mare.
-3%
Închide

Hermeziu ~ Tube Alb 2019

32,00 lei 31,00 lei
Varianta bag-in-box din gama Tube surprinde printr-un Sauvignon Blanc "de cursa lunga" tanar, proaspat si delicat cu note vegetale si fructate specifice soiului. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: simplu sau alaturi de pizza, paste sau salate.
Închide

Jelna ~ Amprenta Transilvaniei Sauvignon Blanc

32,00 lei
Jelna Sauvignon Blanc este un vin stralucitor, avand o culoare verzuie. Nasul abunda in note generoase de ardei gras, iarba proaspat cosita, lamaie si clasicul "scent de pipi du-chat". Gustul prezinta un corp sprinten, dublat de o aciditate voioasa, precum si o paleta aromatica tipica de Sauvignon Blanc. Temperatura de servire: 4-6°C. Asocieri culinare: fillet de cod cu sparanghel, salate cu crustacee sau branzeturi tinere.
Închide

Jidvei ~ Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc

60,00 lei
Grandios, sensibil, elegant, Ana Sauvignon Blanc incanta printr-o surprinzatoare si echilibrata diversitate aromatica. Un vin limpede, expresiv, plin de stralucire, obtinut din struguri selectionati cu deosebita grija, recoltati manual de pe parcele cu expozitie sudica. Cu aroma pronuntata de fructe de soc, corp delicat, insufletit de o aciditate ridicata, Ana Sauvignon Blanc imbina armonios note de caisa, piersica, lamaie, grapefruit si codita de rosie. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: preparate din carne alba, produse din patiserie sau platou de branzeturi tinere.
Închide

Liliac ~ Sauvignon Blanc

50,00 lei
Un vin cu o culoare galben pal ce surprinde cu aromele intense de grapefruit, pepene galben si mango combinat cu note florale de salcam si citrice. Un vin cu o complexitate aromatica ampla, avand o textura cremoasa si un postgust lung, bogat in citrice si fructe tropicale. Temperatura de servire: 10°C. Acompaniaza perfect preparatele din peste, fructe de mare si branzeturi.
Închide

Liliac ~ Unexpected

40,00 lei
Unexpected este si, in acelasi timp, nu este un Sauvignon Blanc, creat ca un vin al carui proces nu a decurs conform planului... O culoare galben-pai cristalina reflecta eleganta acestui vin, cu note de fructe exotice ce amintesc de lychee, ananas si de vanilie. In gust ne surprinde cu o complexitate neasteptata, fiind intens, consistent, cu echilibru intre corp si aciditate si un postgust lung. Temperatura de servire: 8°C. De savurat alaturi de preparate din carne de pasare la cuptor, branzeturi proaspete, peste la gratar, stake de ton, deserturi cu vanilie si fructe.
Închide

Mezzacorona ~ Castel Firmian Sauvignon 2018

34,00 lei
Un vin galben intens. Buchetul etaleaza note de ardei verde, soc, agrise, sparanghel si frunze. Gustul este proaspat, cu aciditate prezenta. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: branzeturi, carne alba, paste, peste. Stil de vinificare: Contact scurt cu pielita pentru asigurarea transferului de arome specifice, urmat de fermentare la temperatura controlata intre 16-18°C.
Închide

Pascal Jolivet ~ Pouilly Fume 2019

129,00 lei
Un vin galben, cu note precise de citrice si tonuri minerale. Gustul are corpolenta medie, cu aciditate excelent integrata. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, fructe de mare, peste, salate. Stil de vinificare: Vinificat in inox la temperaturi controlate cu drojdii naturale.
Închide

Pascal Jolivet ~ Sancerre 2019

129,00 lei
Un vin cu o culoare galben-aurie, proaspat, pur cu puternic caracter mineral.Gustul este bine structurat, cu aciditate ridicata temperata discret de foarte putin zahar rezidual. Temperatura de servire: 7-10 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, fructe de mare, peste, salate. Stil de vinificare: Vinificat in inox la temperaturi controlate cu drojdii naturale.
Închide

Silverlake ~ Sauvignon Blanc 2019

48,00 lei
Silverlake Sauvignon Blanc este un vin alb produs in regiunea Marlborough din Noua Zeelanda de catre producatorul Domaine Villa Maria. De la inceput este un usor, proaspat si elegant, cu arome intense de ananas, piersica, lamaie, coacaze negre si iarba verde. Gust rotund si armonios cu senzatii invioratoare de citrice. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: vinul poate fi savurat ca aperitiv in zilele calde de vara şi se potriveşte foarte bine cu preparate pe baza de fructe de mare.
Închide

Tiefenbrunner ~ Merus Sauvignon Blanc 2019

73,00 lei
Un vin galben stralucitor, cu reflexii verzui. Buchetul este complex, cu note de cremene, flori de soc, agrise, salvie si menta. Gustul este mineral, armonios si proaspat, elegant, cu aciditate echilibrata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: antreuri, branzeturi proaspete, crustacee, fructe de mare, legume, peste, sparanghel. Stil de vinificare: Fermentat la temperatura constanta de 20 °C in inox si maturat pe drojdii fine 4 luni in tancuri de ciment.
Închide

Tiefenbrunner ~ Turmhof Sauvignon Blanc 2018

108,00 lei
Un vin galben stralucitor, cu reflexii verzui. Buchetul este complex, cu note de cremene, flori de soc, agrise, salvie si menta. Gustul este mineral, armonios, proaspat si elegant, cu aciditate echilibrata. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: branzeturi, legume, peste. Stil de vinificare: 6-8h de macerare, urmata de fermentare la temperatura constanta de 20°C in inox si maturat pe drojdii fine 6 luni. 50% fermentat si maturat pe drojdii in butoaie mari de stejar.