Bourbon

Mandria statului Kentucky, unde se produce 95% din productia mondiala de Bourbon Whiskey, aceasta bautura fina are toate atuurile de a deveni memorabila, prin prisma aromelor foarte conturate de vanilie, caramel, miere, ciocolata, porumb sau nuci, aflate intr-un echilibru perfect cu textura si nivelul alcoolic. Pentru a obtine eticheta de Bourbon, un whiskey trebuie sa aiba in componenta decoctului (mash) cel putin 51% porumb. Maturarea trebuie sa fie facuta in butoaie arse noi de stejar. Nu poate sa fie distilat la mai mult de 80% vol. alc. si nu poate sa fie imbuteliat sub mai putin de 40% vol. alc. In acelasi, nu este permisa adaugarea niciunui fel de aditiv.

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru
Închide

American Eagle ~ 12YO Tennessee Bourbon Whiskey 43% 0.7L

399,00 lei
Tennesse Bourbon Whiskey 12YO are culoarea chihlimbar rosu, ofera un nas proaspat cu note de lime, portocala uscata si condimente usor dulci, note delicioase de scortisoara, coaja de portocala uscata, coacaze si stafide. O bautura fina dar puternica ce ofera un seniment de caldura. Finish cremos si fin cu note de condimente dulci ce ofera o corpolenta, destul de lung incat sa iti aduca aminte si totusi destul de scurt incat sa doresti sa iei si urmatoarea gura. Superlativul Tennessee Bourbon Whiskey a fost invechit timp 12 ani in butoaie de 53 de galoane (US gallons). Ingrediente blend: porumb, secara si malt.
Închide

American Eagle ~ 4YO Tennessee Bourbon Whiskey 40% 0.7L

145,00 lei
Tennessee Bourbon Whiskey are culoarea chihlimbar deschis, ofera un nas foarte proaspat cu note dulci-amarui de portocala, arome de stejar prajit, vanilie si caramel. Pe palat se simt discret notele citrice, in special cele de portocale. Are un finish lung, cremos, cu note condimentate de piper alb. Facut din minim 51% porumb, filtrat prin carbune de artar cu zahar, invechit in butoaie noi “arse”. Un fantastic Tennessee Bourbon whisky invechit 4 ani, creat dintr-un blend de porumb, secara si malt. Acest whisky a fost invechit in butoaie de 53 de galoane (US gallons).
Închide

Peaky Blinder ~ Bourbon Whiskey 40% 0.7L

85,00 lei
Sadler's Peaky Blinder Bourbon Whiskey ofera un nas de condimente uscate si cremozitate cu note fructate de banana, gust de tort de Craciun, nuci Pecan, toffee si crusta prajita. Cu 21% secara, acest bourbon are un gust usor dulce–picant si un postgust fin.