Brandy

Afișez toate cele 7 rezultate

Filtru
-5%
Închide

Alexandrion 7* 40% 0.7L

58,00 lei 55,00 lei
Alexandrion 7* este o bautura sofisticata din gama premium, de culoarea ambrei, cu note lemnoase si arome dulci de fructe uscate, caramel si vanilie si cu un postgust lung. Eticheta de fata se prezinta intr-o cutie eleganta alaturi de doua pahare ideale pentru savurarea de brandy.
Închide

Brancoveanu ~ Vinars VS 40% 0.7L

56,00 lei
Brancoveanu VS este un vinars maturat cel putin trei ani, de culoare aurie, cu note de cafea si rom, completate de caramel, piper si citrice. In gust prezinta arome lemnoase si florale, usor caramelizate, cu postgust echilibrat.
Închide

Brancoveanu ~ Vinars VSOP 40% 0.7L

64,00 lei
Brancoveanu VSOP este un vinars maturat cel putin 5 ani, de culoarea chihlimbarului, cu un nas complex prin notele de caramel, fructe confiate, alune si vanilie. Gustul este aromatizat de lemnul de stejar in care s-a invechit, mere confiate si caramel. Postgustul este echilibrat si fin.
Închide

Brancoveanu ~ Vinars XO 40% 0.7L

118,00 lei
Vinarsul Brancoveanu XO are culoarea ambrei si note lemnoase, cu accente de coaja de portocala, vanilie si cocos. Gustul prezinta nuante de stejar si arome dulci de migdale si caramel, cu un finish rotund.
Închide

Brancoveanu ~ Vinars XO Book 40% 0.7L

150,00 lei
Vinarsul Brancoveanu XO vine intr-o prezentare eleganta intr-o cutie cadou care ii confera o personalitate aparte. Are culoarea ambrei si note lemnoase, cu accente de coaja de portocala, vanilie si cocos. Gustul prezinta nuante de stejar si arome dulci de migdale si caramel, cu un postgust rotund.
Închide

Passion Vinars ~ VS 40% 0.7L

47,00 lei
Passion Vinars VS are un buchet subtil, cu note de migdale si mar verde. Gustul etaleaza arome de vanilie si oleaginoase, urmat de postgustul mediu, placut, cu tonuri de smochine. Se serveste simplu, la temperatura camerei, cu gheata, sau ca baza pentru cocktailuri.
Închide

Passion Vinars ~ VSOP 40% 0.7L

58,00 lei
Passion Vinars VSOP are un buchet potent, cu note de toffee. Gustul este usor condimentat, cu arome de piper alb spre final, urmat de un postgust persistent, satisfacator, cu arome de stejar si usoare note sarate. Se serveste simplu, la temperatura camerei, cu gheata, sau ca baza pentru cocktailuri.