Afișez toate cele 7 rezultate

Filtru
Închide

Four Roses ~ Bourbon 40% 0.7L

66,00 lei
Acest bourbon popular este invechit timp de minimum cinci ani in butoaie de stejar. Buchetul este plin de note dulci si cremoase precum esente florale, condimente blande, miere, caramel, coaja de lamaie si marmelada de portocale. Gustul este crocant, floral, neted si moale, cu tonuri echilibrate de mar, miere, stejar, pere, si vanilie. Un finish lung si fin ce contine accente sofisticate de stejar si portocale picante.
Închide

Hudson ~ Baby Bourbon 46% 0.35L

181,00 lei
Hudson Baby Burbon este distilat in distileria Tuthilltown din New York si maturat in butoaie noi din lemn de stejar american, de dimensiuni mici. Istoria spune ca este primul bourbon produs in New York dupa perioada Prohibitiei. Creat 100% din porumb recoltat din apropierea distileriei, acest sortiment de whiskey imbina cu tact note elegante de vanilie, caramel si martipan. Fiecare sticla este umpluta manual, sigilata cu ceara si numerotata.
Închide

Hudson ~ Four Grain 46% 0.35L

181,00 lei
Caracterul acestui bourbon artizanal este conturat de un amestec de porumb, grau, secara si orz maltuit. Sortimentul aromat, produs in lot restrans, este rezultatul fermentarii acestor cereale integrale. Maturarea este atent supravegheata si se realizeaza in butoaie de dimensiuni mici. Hudson Four Grain este un whiskey usor de baut, cu note incantatoare de pralina si vanilie. Fiecare sticla este sigilata manual si este prevazuta cu un numar unic de identificare. Four Grain este primul bourbon realizat din patru tipuri de cereale care a fost produs in New York imediat dupa perioada prohibitiei. Majoritatea granelor folosite provin de pe o raza care se intinde pe cel mult 20 km in jurul distileriei.
Închide

Jim Beam ~ Black 43% 0.7L

89,00 lei
Jim Beam Black petrece in butoaiele din stejar alb american mai multi ani decat clasicul Jim Beam. Acei ani in plus de invechire ii confera lui Jim Beam Black aroma sa plina, cu note de caramel fin si stejar cald.
Închide

Jim Beam ~ Double Oak 43% 0.7L

89,00 lei
Jim Beam Double Oak este invechit pentru prima data intr-un butoi de stejar alb american recent carbonizat. Apoi, turnat intr-un alt butoi de stejar alb proaspat carbonizat pentru a se matura a doua oara, rezultatul fiind un lichid intens în aroma și neted în gust.
Închide

Jim Beam ~ White 40% 0.7L

54,00 lei
Nasul este destul de dulce, cu note blande de vanilie si fan cosit, o nota de campuri de porumb si putina dulceata a cerealelor. In gust prezinta corp bun, cu arome de stejar prajit si vanilie, usor piperate. Finish cu accente de stejar si rasina.
-5%
Închide

Maker’s Mark ~ Original 45% 0.7L

149,00 lei 141,00 lei
Maker’s Mark prezinta un nas fructat si bogat, cu note de miere condimentata si coji mixte, alun si o nota de fructe taiate cu stejar prajit care ofera o coloana vertebrala. Notele de palatin sunt bogate, de secara si condimente, malt de orz, un pic de ulei de nuci si vanilie. Finish-ul este destul de dulce, lemnos, cu note finale de lemn.