Bourbon

Mandria statului Kentucky, unde se produce 95% din productia mondiala de Bourbon Whiskey, aceasta bautura fina are toate atuurile de a deveni memorabila, prin prisma aromelor foarte conturate de vanilie, caramel, miere, ciocolata, porumb sau nuci, aflate intr-un echilibru perfect cu textura si nivelul alcoolic. Pentru a obtine eticheta de Bourbon, un whiskey trebuie sa aiba in componenta decoctului (mash) cel putin 51% porumb. Maturarea trebuie sa fie facuta in butoaie arse noi de stejar. Nu poate sa fie distilat la mai mult de 80% vol. alc. si nu poate sa fie imbuteliat sub mai putin de 40% vol. alc. In acelasi, nu este permisa adaugarea niciunui fel de aditiv.

Afișez toate cele 9 rezultate

Filtru
Închide

Bulleit ~ Bourbon 10 Years Old 45.6% 0.7L

171,00 lei
Bulleit Bourbon este maturat timp de 10 ani in butoaie de stejar alb american. Acesta are o culoare rosiatica intensa, note bogate de stejar, gust consistent, neted, cu arome de vanilie, fructe uscate si un finish lung, afumat.
Închide

Bulleit ~ Bourbon 45% 0.7L

133,00 lei
Un bourbon uimitor care a castigat o medalie de aur la San Francisco World Spirits Competition in 2012. In nas predomina coaja de portocala, echilibrata de notele de stejar si vanilie. Gustul este aromat cu condimente de iarna si un indiciu de frunze de tutun. Finish-ul este neted si picant.
Închide

Four Roses ~ Bourbon 40% 0.7L

66,00 lei
Acest bourbon popular este invechit timp de minimum cinci ani in butoaie de stejar. Buchetul este plin de note dulci si cremoase precum esente florale, condimente blande, miere, caramel, coaja de lamaie si marmelada de portocale. Gustul este crocant, floral, neted si moale, cu tonuri echilibrate de mar, miere, stejar, pere, si vanilie. Un finish lung si fin ce contine accente sofisticate de stejar si portocale picante.
Închide

Hudson ~ Baby Bourbon 46% 0.35L

181,00 lei
Hudson Baby Burbon este distilat in distileria Tuthilltown din New York si maturat in butoaie noi din lemn de stejar american, de dimensiuni mici. Istoria spune ca este primul bourbon produs in New York dupa perioada Prohibitiei. Creat 100% din porumb recoltat din apropierea distileriei, acest sortiment de whiskey imbina cu tact note elegante de vanilie, caramel si martipan. Fiecare sticla este umpluta manual, sigilata cu ceara si numerotata.
Închide

Hudson ~ Four Grain 46% 0.35L

181,00 lei
Caracterul acestui bourbon artizanal este conturat de un amestec de porumb, grau, secara si orz maltuit. Sortimentul aromat, produs in lot restrans, este rezultatul fermentarii acestor cereale integrale. Maturarea este atent supravegheata si se realizeaza in butoaie de dimensiuni mici. Hudson Four Grain este un whiskey usor de baut, cu note incantatoare de pralina si vanilie. Fiecare sticla este sigilata manual si este prevazuta cu un numar unic de identificare. Four Grain este primul bourbon realizat din patru tipuri de cereale care a fost produs in New York imediat dupa perioada prohibitiei. Majoritatea granelor folosite provin de pe o raza care se intinde pe cel mult 20 km in jurul distileriei.
Închide

Jim Beam ~ Black 43% 0.7L

89,00 lei
Jim Beam Black petrece in butoaiele din stejar alb american mai multi ani decat clasicul Jim Beam. Acei ani in plus de invechire ii confera lui Jim Beam Black aroma sa plina, cu note de caramel fin si stejar cald.
Închide

Jim Beam ~ Double Oak 43% 0.7L

89,00 lei
Jim Beam Double Oak este invechit pentru prima data intr-un butoi de stejar alb american recent carbonizat. Apoi, turnat intr-un alt butoi de stejar alb proaspat carbonizat pentru a se matura a doua oara, rezultatul fiind un lichid intens în aroma și neted în gust.
Închide

Jim Beam ~ White 40% 0.7L

54,00 lei
Nasul este destul de dulce, cu note blande de vanilie si fan cosit, o nota de campuri de porumb si putina dulceata a cerealelor. In gust prezinta corp bun, cu arome de stejar prajit si vanilie, usor piperate. Finish cu accente de stejar si rasina.
-5%
Închide

Maker’s Mark ~ Original 45% 0.7L

149,00 lei 141,00 lei
Maker’s Mark prezinta un nas fructat si bogat, cu note de miere condimentata si coji mixte, alun si o nota de fructe taiate cu stejar prajit care ofera o coloana vertebrala. Notele de palatin sunt bogate, de secara si condimente, malt de orz, un pic de ulei de nuci si vanilie. Finish-ul este destul de dulce, lemnos, cu note finale de lemn.