Afișez toate cele 10 rezultate

Filtru
Închide

Gelston’s ~ Whiskey Single Malt Irish 40% 0.7L

99,00 lei
Un whiskey Irlandez Single Malt maturat la final in butoaie de burbon folosite. Are culoarea aurie, iar in gustul prezinta arome lemnoase cu note usor florale.
Închide

Gelston’s ~ Whiskey Single Malt Irish 5YO 41.2% 0.7L

137,00 lei
Un whiskey Irlandez invechit in butoaie de burbon folosite si maturate pentru finish in butoaie de Sherry pentru minimum de 5 ani. Are culoarea aurie-inchisa si gust aromat subtil de citrice si fructe uscate cu un postgust cremos.
-5%
Închide

Gelston’s ~ Whiskey Single Malt Irish Port Cask 12YO 43% 0.7L

333,00 lei 317,00 lei
Un whiskey irlandez maturat in butoaie de tip bourbon timp de 12 ani si adaugat pentru o maturare finala in butoaie Douro Superior Port pentru inca 115-160 de zile. In gust are arome de fructe, caramel si bomboane dulci.
-5%
Închide

Gelston’s ~ Whiskey Single Malt Irish Rum Cask 12YO 43% 0.7L

333,00 lei 317,00 lei
Un Irish Whiskey invechit in butoaie de bourbon timp de 12 ani si maturat la final in butoaie Carribean Rum pentru o perioada de 5 luni. Are culoarea aurie inchisa. In gust se regasesc arome de fructe bine coapte si note condimentate de vanilie si scortisoara.
Închide

Jameson ~ Irish Whiskey 40% 0.7L

66,00 lei
Jameson Irish Whisky este un blended irish whiskey triplu distilat, invechit in butoaie de stejar timp de minimum 4 ani. Nasul are un parfum floral usor, piperat cu lemn picant si note dulci. In gust se simte un echilibru perfect al notelor picante si vanilate. Finish-ul este moale, cu o lungime medie.
Închide

Jameson ~ Irish Whiskey Black Barrel 40% 0.7L Cutie

127,00 lei
Black Barrel este triplu distilat, de doua ori carbonizat, pentru un gust bogat si neted. Timpul petrecut la maturare in aceste butoaie duce la intensificarea aromelor de caramel cremos. In gust, aroma de nuci este prezenta din abundenta, alaturi de dulceata fina a condimentelor si a vaniliei. Finish-ul este lung, cu accente de stejar prajit si vanilie.
Închide

Jameson ~ Irish Whiskey Caskmates 40% 0.7L

82,00 lei
Jameson Caskmates este un blended irish whiskey triplu distilat, finalizat cu rabdare in butoaie irlandeze condimentate cu bere artizanala. Dupa ce au trimis o parte din butoaie catre producatorii locali de bere de la Franciscan Well, butoaiele au fost returnate la Midleton unde au fost ulterior folosite pentru maturarea whiskey-ului. Acest lucru a adaugat note de cacao, cafea si caramel la acest whiskey clasic irlandez.
Închide

Redbreast ~ Irish Whiskey 12 YO 40% 0.7L

134,00 lei
Red Breast este un Irish whiskey maturat timp de 12 ani. Are culoarea ambrei si un nas extrem de complex, avand note de caramel dulce cu unt, fructe, vanilie, condimente de bourbon, nuci prajite, fan, caise uscate si zahar brun. In gust de regasesc arome de caramel, banane, pere si migdale.
Închide

Redbreast ~ Irish Whiskey 15 YO 46% 0.7L

215,00 lei
Un whiskey somptuos, Redbreast 15 Years este mai bogat si mai puternic decat fratele sau de 12 ani. Buchetul aduce note de compot de fructe, scortisoara si cuisoare. In gust, un condiment auster piperat isi face simtita prezenta, dar acesta este indulcit cu stejar picant, mere proaspete si mango. Finish-ul este uscat si picant.
Închide

Tullamore Dew 40% 0.7L

63,00 lei
Tullamore Dew Whiskey este un blend irlandez, triplu distilat, maturat in butoaie de bourbon si sherry. Are culoarea aurie, nas de citrice si mar verde, completate subtil de vanilie. In gust are arome de fructe proaspete si miere, cu accente lemnoase si vanilate. Finish-ul este lung si discret, cu note de martipan.