Afișez toate cele 7 rezultate

Filtru
Închide

Hermeziu ~ C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce 2019

39,00 lei
C’est Soir Busuioaca de Bohotin demidulce ne surprinde printr-o culoare roz deschisa, foita de ceapa, completata de o aroma intensa florala de petale de trandafiri. Gustul este placut, intens, cu arome fructate persistente accentuate de zaharul rezidual. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: deserturi pe baza de ciocolata fondanta, trufe de ciocolata, creme de ciocolata, produse de patiserie, foie gras, branzeturi cu mucegai albastru.
Închide

Crama Gabai ~ Sweet Pinot Rose 2020

52,00 lei
Sweet Pinot Rose demidulce este vinul care te incanta inca de la prima privire printr-o culoare roz somon pala, urmata de un nas cu arome persistente de fructe rosii de padure coapte. In gust vinul este demidulce si bine echilibrat datorita aciditatii crescute. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: tarta de fructe, placinta cu fructe sau cu branza dulce si stafide. #editie limitata #1440
Închide

Crama Gabai ~ Sweet Pinot Rosu 2015

40,00 lei
Impresia demidulce rosie de la Gabai se dezvaluie printr-o frumoasa culoare rubinie cu reflexe visinii si un nas bogat de mure, coacaza, cirese confiate si migdale. Gustul este demidulce, fructos, plin de fructe rosii coapte cu un final savuros. Temperatura de servire: 12-14°C. Asocieri culinare: desert de patiserie sau chiar cu mancaruri picante din bucataria asiatica.
Închide

Jidvei ~ Castel Muscat Ottonel 2009

50,00 lei
Un vin obtinut din struguri recoltati esalonat care imbina aciditatea naturala ridicata, corpul plin si notele proaspete, specifice strugurilor aflati la inceputul maturitatii, cu bogatia de arome de fructe coapte si catifelarea caracteristice recoltarii tarzii. Rezultatul este un vin echilibrat care va dezvolta in timp un buchet deosebit, pastrandu-si caracterul de soi peste ani. Deosebit de expresiv, Castel Muscat Ottonel 2009 este un vin care se preteaza la invechire si care s-a impus printre cele mai bune vinuri albe demidulci din Romania.Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: poate fi consumat in loc de desert, branzeturi cu mucegai albastru sau orez cu lapte si scortisoara.
Închide

Jidvei ~ Castel Pinot Gris 2009

50,00 lei
Un vin obtinut din struguri recoltati esalonat care imbina aciditatea naturala ridicata, corpul plin si notele proaspete specifice strugurilor aflati la inceputul maturitatii, cu bogatia de arome de gutui, mango, fructe uscate si catifelarea caracteristice recoltarii tarzii. Rezultatul este un vin echilibrat care va dezvolta in timp un buchet deosebit, pastrandu-si caracterul de soi peste ani. Deosebit de expresiv, Castel Pinot Gris 2009 este un vin care se preteaza la invechire si care s-a impus printre cele mai bune vinuri albe demidulci din Romania. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: Dim Sum, preparate condimentate Thai, salata de papaya verde sau cu mancarea favorita.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Spatlese Graacher Himmelreich 2017

185,00 lei
Spatlese Graacher Himmelreich este un vin galben-pai, stralucitor, cu note proaspete de mere verzi, tonuri secundare de menta, coaja de lamaie si unele impresii de drojdie. Gustul este bogat si cremos, cu o savoare vie si arome de mar verde, mandarina, ciocolata alba si condimente. Postgustul suculent este dominat de notele de fruct proaspat, cu un foarte bun echilibru intre zaharul rezidual si notele mineral-acide. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: carne alba, foie gras, fructe de mare, mancare asiatica. Vinificat prin metoda traditionala, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Wehlener Sonnenuhr 2003

550,00 lei
Un vin galben-auriu, cu reflexii stralucitoare. Nasul ofera senzatii de flori si fructe, ce amintesc de piersica, petale de trandafir, lamaie verde, cu unele subtonuri minerale. Gustul este perfect echilibrat, cu o textura catifelata. Are un stil bogat si generos, cu o precizie impresionanta in exprimare. Temperatura de servire: 10-13 °C. Asocieri culinare: crustacee, fructe de mare, homar, mezze, pui, sushi. Vinificat traditional, in stilul reductiv, cu drojdii salbatice, pentru conservarea aromelor primare de fruct si pentru evidentierea caracteristicilor de clima si sol.