Afișez toate cele 19 rezultate

Filtru
Închide

Gramofon ~ Opus Fabula

200,00 lei
Acest vin face parte dintr-o editie limitata din cei mai buni struguri de Feteasca Neagra, culesi din plantatia de vita de vie a Cramei Gramofon din regiunea Dealu Mare. De la inceput este un vin seducator cu o culoare roșie granat intensa si stralucitoare. Olfactiv vinul este o combinatie imbietoare de cirese negre, afine, prune coapte si condimente. In timp ce pe palat, vinul este un vin fin, catifelat si elegant cu un postgust prelung in care predomina notele de fructe negre de padure si lemn. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din carne rosie, piept de rata cu sos de smochine, branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului cel putin o ora inainte de consum. Cu precomanda in limita stocului disponibil
Închide

Vincon ~ Comoara Pivnitei Tamaioasa Romaneasca 2011

57,00 lei
Tamaioasa Romaneasca este vedeta Podgoriei Husi, un vin aromat si dulce, maturat cativa ani – intai in budane de stejar si apoi in sticle. Inca din pahar, vinul este seducator prin culoarea sa galben aurie, stralucitarea, acompaniata olfactiv de un buchet complex de fructe galbene supracoapte, cu note de fagure de miere si propolis. In timp ce palat, vinul dezvolta note complexe de fagure de miere, flori de salcam alaturi de note finale de busuioc si miez de nuca in postgust. Temperatura de servire: 7-8°C. Asocieri culinare: foie gras, preparate din carne caramelizata, deserturi cu caramel sau ciocolata alba.
Închide

Vincon ~ Egregio Tamaioasa Romaneasca dulce

29,00 lei
Tamaioasa Romaneasca este vinul care a decantat si rafinat notele olfactive ale dulcetii din petale de trandafir. Unicitatea sa aromatica si echilibrul vinului sunt doar doua dintre motivele pentru care acestui vin i-au fost conferite multiple medalii la competiţiile de profil. Suita olfactiva continua cu aromele iasomie, musetel, menta si busuioc, in timp ce in gust se simte echilibrul perfect dintre “dulceata” si aciditate, completat printr-un postgust lung in care predomina aromele de miere si menta. Temperatura de servire: 10-11°C. Asocieri culinare: aperitive, feluri principale pe baza de carne alba, deserturi cu specific oriental sau preparate traditionale romanesti.
-6%
Închide

Alira ~ Eleganza 2016

68,00 lei 64,00 lei
Vinurile de desert reprezinta o categorie aparte, fiind produse prin procedee speciale, care sa stimuleze acumularea naturala de zahar in strugure, fara a pierde caracterul intens fructat sau aciditatea care face vinul dulce placut de baut. Un adevarat nectar, vinul se remarca printr-o culoare rosie rubinie si incanta printr-un nas bogat de lemn dulce, cacao si sirop de visine. Fiind obtinut in stilul vinului recioto din struguri culesi tarziu, vinul are un corp plin, cu o textura catifelata si arome de prune uscate, mure, coacaze negre, urmate de note finale de crème brûlée si condimente dulci. Dulce si puternic, Alira Eleganza nu este doar un vin, este dragoste imbuteliata. Temperatura de servire: 11-13°C. Asocieri culinare: Se recomanda cu deserturi luxoase pe baza de ciocolata, fiind ceea ce italienii numesc un Vin pentru meditatie, care se savureaza strop cu strop. Recomandam decantarea vinului cu cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Ca dei Frati ~ Tre Filer 2017

90,00 lei
Un vin galben-auriu intens, cu note intense de caise confiate, miere, alune si vanilie. Gustul are textura delicata, oferind o senzatie dulce echilibrata si un final lung, cu savoare fructata. Temperatura de servire: 7-9 °C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: 12 luni in butoaie de stejar Allier, urmate de 12 luni in sticla.
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Dell Emilia Dolce

35,00 lei
Un vin spumant rosu-rubiniu, cu perlaj continuu. Nasul este fructat si intens, iar gustul este proaspat si armonios. Temperatura de servire: 8 °C. Asocieri culinare: deserturi, paste, pizza. Vinificate prin metoda Charmat, in tancuri de inox, cu adaos de must si drojdii selectionate la 18 °C.
Închide

Ca’ De Medici ~ Lambrusco Reggiano Dolce

49,00 lei
Vin spumant rosu-rubiniu, avand un nas fructat si intens si un gust proaspat si crocant. Temperatura de servire: 8 °C. Asocieri culinare: deserturi, paste, pizza. Stil de vinificare: Vinificare tipica vinurilor rosii, urmata de metoda Charmat, in tancuri de inox cu adaos de must si drojdii selectionate la 18 °C.
Închide

Casas del Bosque ~ Late Harvest Reserva 2017

84,00 lei
Galben auriu deschis. Arome de creme brulee, coaja de mandarine si caise. Arome de nuci, migdale prajite si miere. Aciditate vie ce confera o structura excelenta si lungime vinului. Temperatură servire: 8 - 10°C. Asocieri culinare:brânzeturi, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: Fermentat pentru 5 saptamani in stejar frantuzesc (ciclul V) cu drojdii selectate. Maturat pentru alte 8 luni in stejar frantuzesc (ciclul II). Dupa un total de 12 luni in butoi, vinul a fost transferat in inox, filtrat si imbuteliat.
Închide

Corcova ~ Dessert 2014

35,00 lei
Un vin foarte dulce, de o culoare superba de chihlimbar, cu un gust intens de caramel, lemn dulce si citrice. Este placut, racoritor si seducator cu arome puternice si complexe de gutui, lime si flori de soc, completate elegant cu accente de fructe exotice. Vinul este fermentat din struguri "atinsi" de mucegaiul nobil (botrytis cinerea), si are un continut foarte ridicat de zahar obtinut natural din coacerea boabelor. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: branzeturi cu mucegai albastru de tip Gorgonzola sau Roquefort, mousse-uri si tartine de fructe, clatite cu gem de gutui sau placinta cu branza si stafide.
Închide

Joh. Jos. Prum ~ Eiswein Bernkasteler Johannisbrunnchen 2004

790,00 lei
Bernkasteler Johannisbrunnchen este un vin galben-auriu, cu reflexii verzui. Buchetul este intens, cu note de peltea de gutui, portocale, ciocolata, kumquat si miere. Gustul este extrem de bine echilibrat, savuros, cu un caracter dulce rafinat, evidentiat de o aciditate ridicata si un final lung. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: crustacee, foie gras, homar, mancare asiatica, mezze.
Închide

Klein Constantia ~ Vin de Constance 2008

300,00 lei
Un vin galben-auriu intens. Nasul prezinta note intense de cuisoare, vanilie, condimente si note secundare de gem de portocale si ciocolata neagra. Gustul este dulce, corpolent, perfect echilibrat de o aciditate incredibila. Final persistent cu note de miere. Temperatura de servire: 8-10 °C. Asocieri culinare: deserturi, foie gras. Stil de vinificare: Maturat pentru 4,5 ani in butoaie de 500 L din stejar unguresc si frantuzesc, din care 60% noi.
Închide

Lacerta ~ Dolce Alb

39,00 lei
Lacerta Dolce este un amestec de Muscat Ottonel si Chardonnay, cu o culoare galben deschis. Buchetul este complex, cu note de fructe tropicale, piersica si pere Williams. Gustul este proaspat, cu un echilibru perfect intre aciditate si alcool, cu un gust intens si persistent. Temperatura de servire: 10-12°C. Este un vin ideal pentru a fi servit ca digestiv sau desert.
Închide

Licorna ~ Tamaioasa Romaneasca desert

35,00 lei
Vinuri desert sunt obtinute din struguri recoltati la innobilarea boabelor. Aceasta gama, care iese in evidenta in paleta vinurilor seci Licorna, a aparut din dorinta de a fi alaturi de consumator pe parcursul fiecarei etape a mesei, inclusive aperitiv si desert. Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI. Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.
Închide

Liliac ~ Ice Wine

68,00 lei
O culoare galben-auriu stralucitor dezvaluie note de lychee si citrice. Palatul este proaspat si vibrant, cu nuante de ananas si note de fructe tropicale la final, completat cu usoare note de miere in post-gust. Temperatura de servire: 10 °C. Acest vin se potriveste perfect cu legume proaspete si preparate usoare din carne alba. Strugurii au fost pastrati pe vita de vie pentru a acumula zahar si a ingheta. Recoltarea si sortarea au avut loc in podgoria noastra din Batos, la -13°C, strugurii fiind inghetati. Dupa recoltare, acestia au ajuns imediat la crama pentru a fi presati inghetati. Procesul de presare dureaza 10-14 ore.
Închide

Liliac ~ Nectar of Transylvania

58,00 lei
Un vin galben-auriu, obtinut cu mult efort si deosebita grija, dupa metoda Schilfweinn. Se deschide cu arome intense de lychee, fructe confiate, papaya si miere. Pe cerul gurii aromele de miere, dominante, se impletesc cu cele exotice, o dulceata placuta facandu-l irezistibil si delicios. Temperatura de servire: 8 °C. Acest vin acompaniaza excelent deserturi cremoase sau cu fructe, precum tarte cu crema si fructe, clatite (Crepes Suzette), panna cotta.
Închide

Mastroberardino ~ Melizie 2014 Irpinia Fiano Passito

135,00 lei
Un vin galben-pai intens, cu reflexii aurii si note de gem de caise, fructe zaharisite, curmale şi smochine uscate, caramel, trufe albe, fructe exotice si miere. Gustul este dulce, delicat si echilibrat, cu arome de nuci prajite, gem si nuanţe balsamice. Temperatura de servire: 10-12 °C. Asocieri culinare: branzeturi maturate, branzeturi proaspete, deserturi, foie gras. Stil de vinificare: In noiembrie, mucegaiul nobil isi produce efectul asupra strugurilor Fiano, iar procesul de deshidratare dureaza cel putin 2 luni. Vinificare in inox timp de 6 luni, cu invechire de 12 luni in sticla.
Închide

Ornellaia ~ Ornus dell’Ornellaia 2013

335,00 lei
Un vin de culoare galben-auriu intens, cu note intense de fructe tropicale, caise uscate, citrice si caramel. Gustul este bogat si vibrant, cu arome puternice de miere si fructe tropicale, dulce, dar perfect echilibrat de aciditatea tipica Petit Manseng. Temperatura de servire: 6 - 8°C. Asocieri culinare: branzeturi, deserturi. Strugurii fiecarei parcele sunt presati si fermentati individual. Stil de vinificare: Fermentarea se face in "barriques" noi la maximum 22°C. La atingerea nivelului de zahar si alcool dorit, fermentarea este oprita (fara fermentare malolactica). Maturarea dureaza inca 12 luni, urmata de asamblare si imbuteliere. Invechirea are loc in sticla, cu 12 luni inainte de lansare.
Închide

Purcari ~ Ice Wine

85,00 lei
Purcari Icewine – un duet si un duel intre foc si gheata, o experienta complexa, un vin emotionant si provocator. Are o culoare aurie lucioasa, cu adevarat festiva. Aromele sunt complexe, cu nuante de miere si fructe dulci ce se dezvolta in timp, dezvaluind arome fine de mirodenii si fructe exotice. Gustul dulce si catifelat prezinta note profunde, dar delicate de stejar. Postgustul, remarcabil de persistent, ii confera vinului un rafinament deosebit. Temperatura de servire: 10-12°C. Asocieri culinare: desert cu crema Chantilly si fructe tropicale proaspete, branzeturi cu mucegai albastru sau foie gras.
Închide

Vietti ~ Moscato d’Asti 2019

89,00 lei
Un vin galben-pai luminos, usor frizant, cu note intense de piersici, petale de trandafir si ghimbir. Gustul este delicat si dulce, cu aciditate moderata, complex si bine echilibrat, cu note de caise proaspete pe final. Temperatura de servire: 6-8 °C. Asocieri culinare: branzeturi, crustacee, deserturi, fructe, homar, mancare asiatica. Vinificare prin metoda Asti.