Afișez 1–24 din 392 de rezultate

Filtru
Închide

Gramofon ~ Chardonnay

41,00 lei
Un Chardonnay desavarsit, cu o aciditate echilibrata ce se imbina perfect cu notele surprinzatoare de fructe coapte, impreuna oferind o experienta a gustului foarte rafinata ce merita pe deplin incercata. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: completeaza cu eleganta preparatele pe baza de foie gras sau carne de rata. Un echilibru pentru sosurile demiglace si un potentiator foarte potrivit pentru piureurile sau supe crema de radacinoase.
Închide

Gramofon ~ Merlot

51,00 lei
Un Merlot prietenos, cu un gust intens, taninuri moderate si un post gust fructat si gemos. Incanta prin culoarea puternica rosie-rubinie si caracterul bine conturat al aromelor de fructe rosii si note de piper. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Gramofon Merlot este partenerul perfect pentru preparatele din carne de miel sau vanat, cu sosuri si reducții de legume. O alegere excelenta alaturi de orice tip de carne rosie, aducand un plus de noblete preparatelor cu care este servit. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum pentru a-l savura la adevaratul sau potential.
Închide

Gramofon ~ Merlot Rose

41,00 lei
Culoarea intensa rose ii defineste caracterul impetuos. Un vin demisec ce inglobeaza o explozie de arome fructate si florale, capsuni si trandafiri, armonizate de subtile note minerale. Cu o aciditate medie si bine integrata si un alcool bine structurat, acest rose se defineste ca un vin corpolent si proaspat. In timp ce postgustul este generos si complex. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: este un vin ideal pentru preparatele cu sosuri picante, somon, preparate din peste si fructe de mare crude.
Închide

Gramofon ~ Sauvignon Blanc

41,00 lei
Un Sauvignon Blanc palpitant, ce te poarta intr-o calatorie savuroasa de-a lungul notelor tipice de citrice si iarba verde, pentru ca mai apoi sa surprinda prin arome intens florale si tropicale Temperatura de servire: 6-8°C Asocieri culinare: vinul de fata este o excelenta companie preparatelor de trufe albe, alaturi de salate cu fructe de mare sau preparatelor din carne alba.
Închide

Gramofon ~ Virtuoz Feteasca Regala

26,00 lei
Feteasca Regala din gama Virtuoz este un vin care debuteaza cu culoare galben pai cu nuanțe verzui. Un vin alb sec, proaspat si racoros, cu un echilibru fin de arome fructate, florale si citrice. Postgustul te duce cu gandul la mirosul florilor de camp. Un vin cu o aciditate mai ridicata, benefica pentru un vin tanar. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: un excelent companion al preparatelor din carne de pasare sau peste gatite la gratar, sosurilor pe baza de fructe coapte si pastelor gatite cu branzeturi proaspete de tipul ricotta.
Închide

Gramofon ~ Virtuoz Merlot

36,00 lei
Eticheta de Merlot din colectia Virtuoz debuteaza cu un miros complex de fructe rosii, din care zmeura se evidentiaza cel mai pregnant, cu un gust la fel de intens fructat, cu usoare influente picante. Un vin tanar si provocator ce reuseste sa surprinda prin bogatia gustului si a post gustului plin, fructat si desavarsit. Un Merlot cu viziuni inalte si cu o armonie a gustului ce merită descoperita. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din vanat, cu legume la cuptor si sos rosu, hribi sau salsa de trufe.
Închide

Vincon ~ Comoara Pivnitei Cabernet Sauvignon 2008

57,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin rosu sec, maturat in budane de stejar vreme de minim 24 de luni si invechit in sticle inca 12 luni. Asadar, in acest vin s-au conturat timp de peste 10 ani complexitatea aromatica a fructelor negre de padure: coacaze, mure si afine, perfect completate de taninurile de stejar. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: gratie gustului bogat-fructat, cu note de cirese coapte, vinul roșu caramiziu merge de minune cu preparate din carne rosie, branzeturi si nuci. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Comoarea Pivnitei Feteasca Neagra 2012

57,00 lei
Feteasca Neagra este un vin roșu sec, catifelat, cu arome de prune uscate, in care sunt bine integrate note condimentate de scortisoara si cuisoare. In timp ce in gust se simte catifelat cu note aromate de prune si coacaze negre, cu aciditate echilibrata si un postgust lung si elegant. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate din carne de vita, porc sau berbec, ori alaturi de un platou de branzeturi si struguri. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Cabernet Sauvignon

29,00 lei
Cabernet Sauvignon este un vin care a petrecut 4-6 luni la maturare in barrique, apoi o perioada de inca 6 luni, in sticle, la invechire. Asa a fost obtinuta culoarea de rosu granat si aromele fructate, de afine, cirese negre, coacaze rosii si ciocolata amăruie. Lor li se adauga, cand il gusti, note de ghimbir si cuisoare predominante intr-un postgust prelung. Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de porc si vita, vanat sau branzeturi cu nuante condimentate: Roquefort si Gorgonzola. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Egregio Chardonnay

29,00 lei
Chardonnay este un vin sec de exceptie, maturat cel putin 2 luni in barrique si invechit in sticle inca jumatate de an inainte sa ajunga in paharul tau. Vinul capata astfel cele mai intense arome: mar verde, citrice, fructul pasiunii, note florale de iasomie. In timp ce gustativ se simte catifelat, rotund cu note sublime de mere verzi, citrice si un postgust lung in care predomina untul. Temperatura de servire: 8-9°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de pasare, fructe de mare si peste, salate, preparate din legume sau orez.
Închide

Vincon ~ Egregio Feteasca Neagra

29,00 lei
Feteasca Neagra este un vin rosu rubiniu exceptional, medaliat cu aur. Vinul a fost maturat 8-10 luni in barrique si invechit inca 6 luni in sticle. Astfel isi desavarseste gustul complex de prune uscate, coacaze negre, cacao si piper negru. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: antreuri, feluri principale din carne de vanat, vita, porc si rata, afumate sau crud-uscate sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Mirabilis Machina ~ Blanc de Noir. Pinot Noir

51,00 lei
Acest vin te invita sa te lasi cucerit de savoarea fiecarei picaturi care evidentiaza incredibile contraste: strugurii negri sunt vinificati in alb, notele dulci si fructate de fragi si pere sunt desavarsite de notele acrisoare de agrise, iar notele condimentate de ghimbir sunt completate perfect de cele de coaja de portocala confiata. Temperatura de servire: 8-10°C. Asocieri culinare: salate, meniuri din peste slab sau crustacee (creveti, scoici, homar, langusta).
Închide

Vincon ~ Mirabilis Machina Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra

51,00 lei
Povestea acestui vin incepe cu strugurii de Feteasca Neagra culesi din zona “La Schit” alaturi de strugurii de Cabernet Sauvignon care provin de pe “Colina Manastirii”, unde solurile acide si sarace in humus, specific padurilor de gorun si fag ce au populat zona de sute de ani si au conferit strugurilor o expresivitate aparte. Acest vin ne intampina cu note de piele, condimente si tabac, arome fructate de prune uscate si fructe negre supracoapte, savuros completate de accente mentolate de ciocolata si cafea. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: BBQ din carne de vita sau porc, meniuri cu specific vanatoresc sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinurilor pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Cabernet Sauvignon 2013

39,00 lei
Cabernet Sauvignon este vinul pe care neaparat trebuie sa-l gusti! Un vin de culoare roșu rubiniu caruia timpul i-a adaugat reflexe caramizii si i-a alaturat note exotice de cafea pentru a sublinia aromele fructate de cireșe negre si coacaze negre. In timp ce in gust se simte corpolent, extractiv cu note bine conturate de visine si cafea, cu taninuri bine integrati, tuse discrete de vanilie si piper, cu un postgust lung. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: preparate pe baza de carne rosie sau vanatoresti, branzeturi maturate sau deserturi din ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Merlot 2012

39,00 lei
Merlot, vin sec obtinut din struguri ajunsi la maturitate deplina. Vinul a fost maturat minim 12 luni in budane de stejar si învechit minim 12 de luni in sticla. Pregateste-te sa fii rasfatat cu o combinatie de arome – zmeura si condimente precum scortișoara, cuisoare si vanilie. Vinul are un postgust lung, in care predomina notele finale prelungi de zmeura si condimente. Temperatura de servire: 16-17°C. Asocieri culinare: preparate din bucataria asiatica sau europeana, preparate din carne afumata sau branzeturile favorite. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Vincon ~ Oenoteca Muscat Ottonel 2012

39,00 lei
Muscat Ottonel este un vin sec complex, din struguri culesi si sortati manual, din podgoria Panciu. Maturat si invechit in sticle cel putin 18 luni, vinul s-a “imbogatit” cu arome de fructe exotice, cu note de trandafiri, tei si musetel. In gust vinul este bogat, amplu, citric, cu o buna aciditate si un postgust lung. Temperatura de servire: 6-8°C. Asocieri culinare: se asociaza perfect cu preparate din peste si fructe de mare, dar si la meniuri cu carne alba.
Închide

“Sans” 2019 ~ Vin Bio fara Sulfiti

63,00 lei
"Sans" este un vin rosu fara adaos de sulfiti. A face un vin fara a adauga "sulf" inseamna a face un vin diferit, cu arome bine conturate de fructe rosii de padure, completate de notele de visine si coacaze negre. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: pulpa de porc la cuptor in sos rosu, paste in sos rosu sau mancarea favorita.
Închide

Baie Boisse 2015

79,00 lei
Un vin de exceptie, obtinuti din struguri recoltati manual si invechit in butoaie de stejar. Este savuros, cu o structura ampla si cu taninuri care ii confera delicatete si finete. Este un vin matur, compus din struguri Merlot, Cabernet Sauvignon si Petit Verdot. Este un vin cu un potential de invechire impresionant, care poate fi savurat cu rezultate deosebite si in urmatorul deceniu. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: poate fi consumat alaturi de rata la cuptor in sos de vin rosu, branzeturi cu mucegai sau cu mancarea favorita. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Bio d’Albert Rouge 2018

54,00 lei
O compozitie armonioasa de Merlot si Cabernet Sauvignon. Un vin cu gust amplu, proaspat, bine structurat, cu parfum de fructe de padure care ii oferă un echilibru special. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: carne de vita la gratar, branzeturi tari sau cu deserturi pe baza de ciocolata neagra. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau de la Barde 2017

121,00 lei
Un vin de exceptie Saint-Emilion Grand Cru pastrat 12-15 luni in butoaie de stejar, care prezinta o agreabila structura taninica. Culoarea este densa cu reflexe purpurii. Structura sa ferma, seducatoare, armonizeaza forta cu finetea gustului. Soiurile cate alcatuiesc aceasta sticla de vin sunt 93% Merlot si 7% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlete de porc cu rozmarin, vanat sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinul cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Chateau Guyon La Roseraie 2017

62,00 lei
Un vin de Bordeaux clasic si elegant, dominat de Merlot. Este un vin armonios, cu gust de fructe bine coapte. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: acompaniaza echilibrat mesele cu carne fripta sau platourile cu branzeturi, struguri si nuci. Aceasta editie de vin este medaliata cu aur la concursul din Bordeaux 2018. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Margerots 2017

54,00 lei
Un vin Bordeaux Superior, cu o roba rubinie dezvaluind arome de fructe rosii. Cu taninuri fine si un gust suplu, vinul are o structura bine echilibrata si un postgust lung usor condimentat. Un splendid asamblaj rosu compus din 40% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon si 30% Cabernet Franc. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: cotlet de miel la tava in sos de vin rosu si reductie de fructe negre de padure, coaste de vita sau paste in sos rosu. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin 30 de minute inainte de consum.
Închide

Chateau Trijet Bio 2018

59,00 lei
Acest vin, produs din struguri Merlot, are o structura aromata, cu note delicate de fructe de padure rosii. Gustul fin si armonios ii ofera acestui vin rolul de companion ideal pentru mese memorabile. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: Il puteti asocia atat cu fripturi de vita sau miel, cat si cu branzeturi tari. Recomandam decantarea vinului pentru o perioada de cel putin o jumatate de ora inainte de consum.
Închide

Corcova ~ Cuvee Boheme

59,00 lei
Un vin rosu catifelat, corpolent si rotund (maturat aproape 1 an in barrique din lemn romanesc si frantuzesc), cu arome intense, de fructe negre de padure coapte si rascoapte, vanilie, cedru si cacao. Suculent, plin si corpolent, cu taninuri rotunde si echilibrate si de o senzatie finala prelunga, dulceaga si fructata. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri culinare: se asociaza foarte bine cu carne rosie la gratar sau cuptor condimentata cu ierburi, Tortellini/ Pelmeni cu carne, Lasagna sau branzeturi maturate. Recomandam decantarea vinului pentru cel putin 30 de minute inainte de consum.