Informatii livrare si plata

Marfurile sunt livrate la adresa indicata de catre voi in comanda. Magazinul primeste comenzile plasate on-line pe parcursul intregii zile, in toate zilele saptamanii. Produsele sunt livrate la adresa indicata prin intermediul firmei de curierat cu care avem contract de livrare incheiat.

Firma de curierat selectata va fi afisata in pagina de plasare comanda.

Livrari pe teritoriul Romaniei

Comenzile plasate on-line in zilele de Luni – Vineri in intervalul orar 00.00-16.00 vor fi procesate si predate curierului in aceeasi zi astfel incat vor fi livrate a doua zi. Comenzile plasate on-line in intervalul 16.00-00.00 vor fi procesate la sfarsitul celei de a doua zi si vor fi livrate in 48 de ore de la data confirmarii comenzii. Comenzile plasate in zilele Luni – Vineri dupa ora 16:00 vor fi procesate a doua zi. Comenzile plasate online sambata si duminica si in zilele de sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare urmatoare si vor fi livrate in 48 de ore.

Pretul de achizitie al Produselor de pe pagina de web a Magazinului este ferm din momentul primirii de catre dvs. a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin mail.

Preturile produselor din Magazin sunt stabilite in lei pentru livrari catre clienti stabiliti pe teritoriul Romaniei. Pretul afisat in Magazin este final si include toate taxele.

Clientul va achita pretul Produselor comandate si cheltuielile de expeditie prin una din urmatoarele metode:

  • “plata ramburs”, achitand firmei de curierat la livrare.
  • online cu card bancar.
  • transfer bancar, dupa primirea unei facturi proforme.

42years.ro isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor aflate in Magazin, de a introduce la vanzare produse noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au incheiat contracte de vanzare a produselor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari.

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul sa va retrageti din contractul de vanzare cumparare returnand produsul achizitionat in termen de 14 zile de la data la care produsul a fost livrat conform Termenilor si Conditiilor, fara a indica vreun motiv anume.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne aduceti la cunostinta decizia de retragre prinformularul de reclamatii de pe pagina de Suport Clienti si specificand numarul de comanda in email. Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient sa trimiteti informatiile solicitate in acest scop pana la expirarea termenului de 14 zile de la livrarea produsului. Instiintarea privind returul trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu codul produsului mentionat in Magazin la rubrica descrierea produsului, data la care v-a fost livrat si adresa de livrare, precum si contul bancar in care se va efectua rambursarea sumelor de bani incasate.

In cazul in care doriti sa va retrageti din contract, trimiteti produsele returnate cu mentiunea „42years.ro RETUR” in ambalajul original, cu etichetele atasate la livrare. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire sau defecte.  Clientul suporta costurile directe de returnare a marfurilor (de ex. costurile cu expeditia coletului catre depozitul nostru). Noi vom trimite curierul catre dvs. pentru a prelua coletul cu produsele de returnat.

In cazul retragerii din contract Magazinul va returna sumele incasate, inclusiv costurile de livrare a produselor daca au fost percepute (cu exceptia cheltuielilor suplimentare rezultate din faptul ca ati optat pentru un alt  mod de livrare decat cel standard, oferit de Magazin), de indata, sau nu mai tarziu de 14 zile de la data cand Magazinul a fost informat despre decizia de a renunta la produs. Returnarea sumelor se face prin plata online in contul mentionat in instiintarea de retur. Magazinul poate amana returnarea platii pana la momentul primirii produsului.

Formular Retur / Garantie Produse

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder